* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 آبان، 2011 آره میدونم ماژِک قشنگ تره..حالا چون این تکنیک از همه قشنگ تره باید بیخیال بقیه تکنیکا بشیم؟ خب نه
سـارا 20071 ارسال شده در 20 آبان، 2011 مداااااااااااااااااااااااااااااااااد رنگییییییییییییییی........آب رنگ و...چرا همش ماژِیک؟؟؟؟؟؟ راندوهایی که از سرچ تو اینترنت پیدا می شن اکثرا با مارکرن زهرا جون.خب اگه خودت طرح مدادرنگی داری بزار :girl_yes2: 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 20 آبان، 2011 وااااااااا چرا اینجوری می کنید...؟ خب هر کی با هر چی می خواد بکشه.....مصطفی رو کاغذ مشکی با وایتکس می کشه کسی می گه چرا؟ هر جور راحتید خووووووو و در پایان 4
zahra22 19501 ارسال شده در 20 آبان، 2011 وااااااااا چرا اینجوری می کنید...؟ خب هر کی با هر چی می خواد بکشه.....مصطفی رو کاغذ مشکی با وایتکس می کشه کسی می گه چرا؟ هر جور راحتید خووووووو و در پایان مهناز جون چشمات درد میگره هااااااااا
سـارا 20071 ارسال شده در 20 آبان، 2011 چرا انقدر این پرسپکتیوه جزییات داره اقا یکی بکشه من راندو میکنم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 20 آبان، 2011 وااااااااا چرا اینجوری می کنید...؟ خب هر کی با هر چی می خواد بکشه.....مصطفی رو کاغذ مشکی با وایتکس می کشه کسی می گه چرا؟ هر جور راحتید خووووووو و در پایان خب منم همینو می گم همیشه فدات شم
سـارا 20071 ارسال شده در 28 آبان، 2011 بچه ها مثل اینکه راندوی این هفته رو هیچکس از جمله خودم انجام نداد نه؟؟ خب این طرح رو تا آخر همین هفته بکشیم هممون لطفا.(منکه هفته قبل اصلا یادم رفت:icon_pf (34):) خودم ، فاطیما ، مهناز ، ونوسی ، زهرا ، مصطفی ، شبنم....تا آخر هفته هفته کارامونو بزاریم تو تاپیک کرکسیون خواهشا :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3
سـارا 20071 ارسال شده در 5 آذر، 2011 بچه ها من گفتم یه هفته ای درگیر امتحانم و نمی تونم بیام به تاپیکا برسم...اینجوری حواستون بود؟؟؟؟؟ 2
zahra22 19501 ارسال شده در 5 آذر، 2011 راستش من کشیدم اما نصفه و جزییات کمتر از طرح اصلیه ولی کشیدم....... نمیتونم عکسشو بزارم..چون وقتی عکس میزارم صفم هنگ میکنه. 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 5 آذر، 2011 بچه ها من گفتم یه هفته ای درگیر امتحانم و نمی تونم بیام به تاپیکا برسم...اینجوری حواستون بود؟؟؟؟؟ باور کن مهمون داشتیم....بعدش خیلی خیلی سخته! من اون راندو قبلیه رو کشیدم ولی آب نماشو راندو نکردم چون میترسم خراب شه! 1
سـارا 20071 ارسال شده در 5 آذر، 2011 باور کن مهمون داشتیم....بعدش خیلی خیلی سخته!من اون راندو قبلیه رو کشیدم ولی آب نماشو راندو نکردم چون میترسم خراب شه! نترس عزیزم...انقدر باید خراب بشه تا دستت راه بیفته.ما که نمی خوایم نمره بدیم... تازه تا حالا نشون دادی که استعدادت خیلی هم خوبه زود یاد میگیری :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y
سـارا 20071 ارسال شده در 5 آذر، 2011 بچه ها من از شر این امتحان آخری هم خلاص بشم دیگه میام دوباره سروسامون بدیم به کمک هم تاپیکارو...اندکی صبر سروسامون دادن نزدیک است!:4chsmu1:
سـارا 20071 ارسال شده در 15 آذر، 2011 خب فرکی کنم این طرح آخریه یکم سخت بود که اینطوری شده!! موافقین طرح جدید بزاریم؟؟ اگه موافق هستین و انجام میدین، طرح می زاریم :girl_yes2: 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 15 آذر، 2011 خب فرکی کنم این طرح آخریه یکم سخت بود که اینطوری شده!! موافقین طرح جدید بزاریم؟؟ اگه موافق هستین و انجام میدین، طرح می زاریم :girl_yes2: من مخالفم....بالاخره باید طرح سخت رو تمرین کرد... حتی شده با خط کش.... بازم نظر بقیه شرطه 2
سـارا 20071 ارسال شده در 15 آذر، 2011 من مخالفم....بالاخره باید طرح سخت رو تمرین کرد... حتی شده با خط کش.... بازم نظر بقیه شرطه منم نظرم همینه... :girl_yes2: 1
ارسال های توصیه شده