* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آره میدونم ماژِک قشنگ تره..حالا چون این تکنیک از همه قشنگ تره باید بیخیال بقیه تکنیکا بشیم؟ خب نه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ مداااااااااااااااااااااااااااااااااد رنگییییییییییییییی........آب رنگ و...چرا همش ماژِیک؟؟؟؟؟؟ راندوهایی که از سرچ تو اینترنت پیدا می شن اکثرا با مارکرن زهرا جون.خب اگه خودت طرح مدادرنگی داری بزار :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ وااااااااا چرا اینجوری می کنید...؟ خب هر کی با هر چی می خواد بکشه.....مصطفی رو کاغذ مشکی با وایتکس می کشه کسی می گه چرا؟ هر جور راحتید خووووووو و در پایان 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ وااااااااا چرا اینجوری می کنید...؟ خب هر کی با هر چی می خواد بکشه.....مصطفی رو کاغذ مشکی با وایتکس می کشه کسی می گه چرا؟ هر جور راحتید خووووووو و در پایان مهناز جون چشمات درد میگره هااااااااا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چرا انقدر این پرسپکتیوه جزییات داره اقا یکی بکشه من راندو میکنم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ وااااااااا چرا اینجوری می کنید...؟ خب هر کی با هر چی می خواد بکشه.....مصطفی رو کاغذ مشکی با وایتکس می کشه کسی می گه چرا؟ هر جور راحتید خووووووو و در پایان خب منم همینو می گم همیشه فدات شم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها مثل اینکه راندوی این هفته رو هیچکس از جمله خودم انجام نداد نه؟؟ خب این طرح رو تا آخر همین هفته بکشیم هممون لطفا.(منکه هفته قبل اصلا یادم رفت:icon_pf (34):) خودم ، فاطیما ، مهناز ، ونوسی ، زهرا ، مصطفی ، شبنم....تا آخر هفته هفته کارامونو بزاریم تو تاپیک کرکسیون خواهشا :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من گفتم یه هفته ای درگیر امتحانم و نمی تونم بیام به تاپیکا برسم...اینجوری حواستون بود؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ راستش من کشیدم اما نصفه و جزییات کمتر از طرح اصلیه ولی کشیدم....... نمیتونم عکسشو بزارم..چون وقتی عکس میزارم صفم هنگ میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من گفتم یه هفته ای درگیر امتحانم و نمی تونم بیام به تاپیکا برسم...اینجوری حواستون بود؟؟؟؟؟ باور کن مهمون داشتیم....بعدش خیلی خیلی سخته! من اون راندو قبلیه رو کشیدم ولی آب نماشو راندو نکردم چون میترسم خراب شه! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ باور کن مهمون داشتیم....بعدش خیلی خیلی سخته!من اون راندو قبلیه رو کشیدم ولی آب نماشو راندو نکردم چون میترسم خراب شه! نترس عزیزم...انقدر باید خراب بشه تا دستت راه بیفته.ما که نمی خوایم نمره بدیم... تازه تا حالا نشون دادی که استعدادت خیلی هم خوبه زود یاد میگیری :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من از شر این امتحان آخری هم خلاص بشم دیگه میام دوباره سروسامون بدیم به کمک هم تاپیکارو...اندکی صبر سروسامون دادن نزدیک است!:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی هیچ کس راندو نکرده؟ :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خب فرکی کنم این طرح آخریه یکم سخت بود که اینطوری شده!! موافقین طرح جدید بزاریم؟؟ اگه موافق هستین و انجام میدین، طرح می زاریم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خب فرکی کنم این طرح آخریه یکم سخت بود که اینطوری شده!! موافقین طرح جدید بزاریم؟؟ اگه موافق هستین و انجام میدین، طرح می زاریم :girl_yes2: من مخالفم....بالاخره باید طرح سخت رو تمرین کرد... حتی شده با خط کش.... بازم نظر بقیه شرطه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ من مخالفم....بالاخره باید طرح سخت رو تمرین کرد... حتی شده با خط کش.... بازم نظر بقیه شرطه منم نظرم همینه... :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده