سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چر اهمش ماژیک؟؟؟من راندو با مداد رنگی دوس دارم.. خب می تونی همین طرحهارو بکشی و راندوشو تبدیل به مدادرنگی کنی :girl_yes2: اگرم خودت طرحی داری بزار دیگه:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خب مهلت راندوی این هفته هم تموم شد :girl_yes2:میریم سراغ طرح جدید. این چطوره؟؟؟ :4chsmu1: از اونجایی که با پیشنهادات زیادی از طرف بچه ها مواجه شدم!!، همین طرح برای راندوی این هفته انتخاب شد.... هر کسی هم با هر تکنیکی دوست داره راندو کنه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ از اونجایی که با پیشنهادات زیادی از طرف بچه ها مواجه شدم!!، همین طرح برای راندوی این هفته انتخاب شد....هر کسی هم با هر تکنیکی دوست داره راندو کنه اینو قبلا کشیده بودیم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ واسه منم یکم سخته، ولی هدف همینه که با راندو کردن کارهای سخت تر دستمونو قوی کنیم :girl_yes2: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اینو قبلا کشیده بودیم کِی؟؟؟ من نکشیدم که:icon_pf (34): واسه بچه ها هم جدیده انگار...اشکالی نداره.ولی من طرح دیگه ای ندارم.اگه داری بزار دوست جون...من حالم خوب نیست برم فعلا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ کِی؟؟؟ من نکشیدم که:icon_pf (34): واسه بچه ها هم جدیده انگار...اشکالی نداره.ولی من طرح دیگه ای ندارم.اگه داری بزار دوست جون...من حالم خوب نیست برم فعلا:icon_pf (34): آره کشیدیم باشه می گردم پیدا نکردم همینو کسایی که نکشیدن می کشن لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پیدا نکردم!!! همین طرحو بکشین!!!! 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پیدا نکردم!!!همین طرحو بکشین!!!! :4chsmu1: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ این چه طرحی بود انتخاب کردین؟؟؟ :w00: پدرم دراومدددددد 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ کارم تموم شد .غروب تر میزارمش دارین می کشین دیگه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بیاین کرکسیوننننننن :icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=675318&postcount=510 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خب کار این هفته رو که فقط من کشیدم...واقعا که واسه هفته بعد کار پیشنهاد بدین اگه زحمتی نیست لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ عجب جهشی من با اولی موافقم فیلا...اگه دومی هم انتخاب بشه مشکلی نیست :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ :jawdrop: اینا که خیلیییییییییییییییییییییی سختن :icon_pf (34): اولی!! لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ مداااااااااااااااااااااااااااااااااد رنگییییییییییییییی........آب رنگ و... چرا همش ماژِیک؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ مداااااااااااااااااااااااااااااااااد رنگییییییییییییییی........آب رنگ و...چرا همش ماژِیک؟؟؟؟؟؟ خب با ماژیک قشنگتره لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خب با ماژیک قشنگتره آره میدونم ماژِک قشنگ تره.. حالا چون این تکنیک از همه قشنگ تره باید بیخیال بقیه تکنیکا بشیم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده