.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ سی و یکم نیست امروز عزیزم؟؟ :JC_thinking:خوبه.زودترم باشه اشکالی نداره ها..(البته شما تصمیم گیرنده ای :flowerysmile:) شاید نمی دونم دقیق چندمه راس می گی دیر که می شه بچه ها یادشون می ره امروز جمعه ست تحویل تا هفته بعد جمعه خوبه؟ تاریخش چنده تو بگو 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ شاید نمی دونم دقیق چندمه راس می گی دیر که می شه بچه ها یادشون می ره امروز جمعه ست تحویل تا هفته بعد جمعه خوبه؟ تاریخش چنده تو بگو امروز سی و یکم قربون حواس جمعت برم من آره هفته دیگه جمعه خوبه.می شه هفتم.:62izy85: 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ اینجانب سوگند یاد می کنم که تا فردا شب تکلیف اسکیس رو انجام بدم و بزارم.امروز وقت نشد بقیه بچه ها هم بکشننننننننننن لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من تا 5شنبه وقت ندارم بکشم :pichak29: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ من تا 5شنبه وقت ندارم بکشم :pichak29: تا جمعه وقت هستتتتتتتتتتتتت 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ طرح این هفته رو فقط 3 نفر کشیدن... لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ آخ نه مثل اینکه تا این جمعه ای که رد کردیم بود لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ لطفا اگه طرحی برای راندوی این هفته دارین بزارین...منم می گردم ببینم چیزی دارم یا نه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ تا این جمعه وقته دیجه نه!!!؟؟ نه عزیزم تا دیروز وقت بود!! واسه هر راندو یه هفته فرصت داریم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ این که خیلییییییییییی سخته!....بعدش من ماژیکای این رنگی ندارم! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ این که خیلییییییییییی سخته!....بعدش من ماژیکای این رنگی ندارم! نه بابا معمولیه در ضمن حتما واجب نیست ماژیکات این رنگی باشه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ولی دوس دارم بشرکتم....حتی اگرم بد شد!!! پس میشرکتیم! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ ولی دوس دارم بشرکتم....حتی اگرم بد شد!!!پس میشرکتیم! آفریییییییییییییییییییییییین:icon_pf (17): ایول دمت گرم 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.ببخشید تا کی وقت می باشد؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ چه باحاله این طرحححححححححح....:62izy85:ایول پرسپکتیوووووووو 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.ببخشید تا کی وقت می باشد؟ با اجازه فاطی جون من جواب می دم. یه هفته واسه هر طرح وقت داریم.تا جمعه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده