.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ میخوای من طرح بزارم سرت شلوغه؟ طرح بعدی منظورته؟ من طرح قبلو می خوام فردا بذارم اونو می گم وگرنه طرحو که بذار ولی بذار شنبه 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خوب کسی نیس طرحشو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: . اگه نیس مهناز طرح بده بزنیم!!!!!!!!!:ws2: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من طرحمو می ذارم....دانشگاه این هفته برامون جون نذاشت.... اینا 3 واحدیه... وای به حال اون درسای 6 واحدی :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من طرحمو می ذارم....دانشگاه این هفته برامون جون نذاشت.... اینا 3 واحدیه...وای به حال اون درسای 6 واحدی :banel_smiley_52: مهناز ژون اگه طرحتو گذاشتی من نمیبینماا لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اینم برای این دفعه: یکیشو انتخاب کنید. 5 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اینم برای این دفعه:یکیشو انتخاب کنید. . . این ن....! این خودش تر دی توش 2و3تا خط خطی کرده!:w00: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ اینم برای این دفعه:یکیشو انتخاب کنید. این با چی کار کرده اسمونو ؟ مهناز جان من فقط یه عکس میبینم 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ دوستان گرامی به نظر بنده یک موضوع بدهیم طرح خودمان ترسیم نماییم(ویرگول) اندکی بهتر خواهد بود.(نقطه) با تشکر امضا لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ تصمیم گرفتید؟ من می گم طرح هرکدوم رو که می خواید باشه...راندوش دست خودمون و با سلیقه ی خودمون باشه. نظرتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون که کسی بجز منو مصطفی کارش رو تحویل نداد! برای دفعه ی بعد من این طرح رو پیشتهاد می دم: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون که کسی بجز منو مصطفی کارش رو تحویل نداد! برای دفعه ی بعد من این طرح رو پیشتهاد می دم: من طرحمو کشیدم اما رم ریدرم نمیدونم کجاس پیداش میکنم لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ سلام من طرح های که برای یونی میزنم میزارم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ اینم طرح ضایع من در عرض انتراک کلاسمون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده