رفتن به مطلب

طرح بزرگ تجمیع ارشیو مقالات و ... اعضای تالار مکانیک

ارسال های توصیه شده

با سلام

من الان از این طرح با خبر شدم

به کجا رسید؟

بنده آرشیو کاملی دارم شامل

ویدئوهای فوق العاده از لکچرهای درسی دانشگاه های مختلف هند و ...

آموزشهای جامع نرم افزاری شرکت نفت که 14 سیدی هست

و...

استانداردهای گوناگون،کتابهای ارزشمند،هندبوک،جزوات پارسه:ws3:و...

که طی مدت طولانی و با زحمت زیاد جمع آوری شده و حجیم هست...

اکثرا هم سیالاتی هستند اگر طرح به مرحله اجرا رسید آماده ی همکاری هستم...

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خو دوستان امتحانات تموم شده و اکثر کاربران عزیز الان بیکارن

بهترین زمان برای این پروسه خیلی مفید هستش

هر عزیزی که میتونه تو این طرح شرکت کنن هر چه سریعتر اعلام آمادگی کنن که به یه نتیجه ای برسیم ان شالله

چند نکته باید عرض کنم خدمتتون که باید روش بحث بشه (قبلا به خاطر جسارتم پوزش میطلبم)

اول اینکه هر نفر وظیفه وجدانی داره که هر مطلبی داره به اشتراک بذاره و ریا نداشته باشیم

متاسفانه جامعه مکانیک ایران برخلاف جامعه پزشکان اتحاد ندارن

که ما باید با نواندیشی این وحدت رو ایجاد کنیم.....ما باید پشتوانه ای برای هم باشیم تا صنعت مملکتمون از منجلاب کنونی بیاد بیرون .....این کار شدنیست.....این وظیفه ماست

موضوع دوم حجم مطالب ارسالی میباشد ......آرشیو یکی به یه دی وی دی هم نمیرسه ولی آرشیو یکی دیگه خیلی بیشتره ......آیا باید مطالب بازگردانی شده با فرستاده شده متناسب باشد یا همه برای یکی ,یکی برای همه؟

نکته سوم اینکه با توجه به همتی که اسپاو عزیز کردن و سازماندهی این مطالب رو به عهده گرفتن از تمامی کسانی که تو این طرح شرکت میکنن خواهشمندم مطالبشون به طور دقیق طبقه بندی شده باشه تا سجاد عزیز (با توجه به مشغله هایی که داره) به مشکل برنخوره و هرچه سریعتر این کار صورت بگیره و همگی استفاده ببریم از این مهم

مسلما این طرح به دفعات در دوره های زمانی منظم اجرا خواهد شد(احتمالا هز 6 ماه) و این باعث میشه یه منبع اطلاعاتی بینظیر داشته باشیم

هر کاربری که تو این طرح شرکت کنه به طور رایگان از نتیجه استفاده میکنه ولی اگه شرکت نکنه اجبارا باید از فروشگاه نواندیشان این مطالب رو خریداری کنه(البته رو این موضوع هم باید زیاد بحث بشه)

توضیحات تکمیلی بعدا گفته میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام .

بنده اعلام آمادگی میکنم .

یه قسمت از منابعم رو هم تقدیم آقا سجاد عزیز کردم .

بقیه ـش رو هم جمع و جور میکنم و میفرستم .

دیگه امری باشه ؟ :icon_gol:

:a030:

موضوع دوم حجم مطالب ارسالی میباشد ......آرشیو یکی به یه دی وی دی هم نمیرسه ولی آرشیو یکی دیگه خیلی بیشتره ......آیا باید مطالب بازگردانی شده با فرستاده شده متناسب باشد یا همه برای یکی ,یکی برای همه؟

به نظرم اگه نسبتی بین ارسالی و دریافتی نباشه ، دوستان رغبتی برای همکاری حداکثری ندارن و به ارسال یه قسمت محدود از منابعشون اکتفا میکنن .

تا نظر دوستان چی باشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

یه پیشنهاد!

می گم اگر این امکانو بذارید که افرادی که تو این طرح شرکت می کنن،به میزانی که فعالیت می کنن،می تونن بصورت رایگان از اطلاعات سایر دوستان بهره ببرن.

مثلاً اگر یکی 1 گیگ کمک کرده،می تونه به اندازه ی 1 گیگ از مرسولات سایر دوستان بهره ببره!:ws38:

ایجوری فکر کنم تعداد خیلی زیادی بیان تو طرح!:smiley (18):

لینک به دیدگاه
یه پیشنهاد!

می گم اگر این امکانو بذارید که افرادی که تو این طرح شرکت می کنن،به میزانی که فعالیت می کنن،می تونن بصورت رایگان از اطلاعات سایر دوستان بهره ببرن.

مثلاً اگر یکی 1 گیگ کمک کرده،می تونه به اندازه ی 1 گیگ از مرسولات سایر دوستان بهره ببره!:ws38:

ایجوری فکر کنم تعداد خیلی زیادی بیان تو طرح!:smiley (18):

اینجوری کسی که چیز میز کم داره شرکت نمیکنه

مثلا من 50 مگ پی دی اف دارم...کلیکطلب میشه

بخوام بدم بعد بدونم میتونم 50 مگ استفاده کنم خوب نمیدم

50 مگ مثلا 2 تا کلیپ میشه

...نمی ارزه:ws51:

ایجوری فکر کنم تعداد خیلی زیادی بیان تو طرح!smiley%20%2818%29.gif

نا محدود باشه برای همه که تعداد بیشتری میان تو طرح:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
اینجوری کسی که چیز میز کم داره شرکت نمیکنه

مثلا من 50 مگ پی دی اف دارم...کلیکطلب میشه

بخوام بدم بعد بدونم میتونم 50 مگ استفاده کنم خوب نمیدم

50 مگ مثلا 2 تا کلیپ میشه

...نمی ارزه:ws51:

نا محدود باشه برای همه که تعداد بیشتری میان تو طرح:w58:

خوب اینجاست که میگن هر کی بامش بیش برفش بیشتر!:ws3:

برو پیدا کن دیگه...عرق بریز...کار کن!:ws3:

من قراره اکسترنالمو بدم سجاد...:smiley (18):

اگر یکی مثلاً 1 گیگ اهدا کنه،می تونه 1 گیگم بصورت رایگان برداشت کنه...اگر بیشتر می خواد،باهاس یا بیشتر اهدا کنه و یا از جیب مبارک ترلماخ(خرج) کنه!:JC_thinking:

البته باهاس یه فکریم بکنیم ببینیم که پول بدست آمده ازین کار کجا می ره!:gnugghender:

لینک به دیدگاه

منم موافقم با اینکه هر کس به اندازه بشقابش سهم ببره

چرا که یکی که مطلب بیشتر به اشتراک میذاره دلسرد میشه

اولویت مطالب ارسالی تو دور اول document هستش و احتمالا خرده مولتی مدیا نخواهیم داشت مگر مدیا های خیلی جامع و خوب

هرکسی که مطلب ارسال میکنه اولویت دریافتی خودش رو هم مشخص میکنه

از کدوم زیرشاخه مکانیک مطلب میخواد که سجاد براش بفرسته

تا 30 بهمن مهلت ارسال مطالب هست هرکی میخواد شرکت کنه اعلام آمادگی بکنه آدرس سجادو براش خصوصی بفرستم

قربان شما

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
منم موافقم با اینکه هر کس به اندازه بشقابش سهم ببره

چرا که یکی که مطلب بیشتر به اشتراک میذاره دلسرد میشه

اولویت مطالب ارسالی تو دور اول document هستش و احتمالا خرده مولتی مدیا نخواهیم داشت مگر مدیا های خیلی جامع و خوب

هرکسی که مطلب ارسال میکنه اولویت دریافتی خودش رو هم مشخص میکنه

از کدوم زیرشاخه مکانیک مطلب میخواد که سجاد براش بفرسته

تا 30 بهمن مهلت ارسال مطالب هست هرکی میخواد شرکت کنه اعلام آمادگی بکنه آدرس سجادو براش خصوصی بفرستم

قربان شما

ایول...پس طرح تصویب شد!:smiley (18):

حالا اون پولا کجا می رن شولوخ؟:gnugghender:

من بدم بهت قول میدی برسونی دست سجاد؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
ایول...پس طرح تصویب شد!:smiley (18):

حالا اون پولا کجا می رن شولوخ؟:gnugghender:

من بدم بهت قول میدی برسونی دست سجاد؟:banel_smiley_4:

حالا حالاها که قصد فروش نیست ولی اگر در آمدی هم باشه تو هیئت علمی درباره نحوه استفادش تصمیم گیری میشه

اگه شک داری خودت بفرس به سجاد

آرشیوتو آماده کن سجاد که اومد قرار میذاریم میدی بهش

یک نکته خیلی مهم

دوستان عزیز توجه داشته باشن که حتی اگر یه فایل دومگی به آرشیوشون اضافه بشه منفعت کرده اند پس لطفا کمال همکاری رو بکنید که همه استفاده کنن

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
حالا حالاها که قصد فروش نیست ولی اگر در آمدی هم باشه تو هیئت علمی درباره نحوه استفادش تصمیم گیری میشه

اگه شک داری خودت بفرس به سجاد

آرشیوتو آماده کن سجاد که اومد قرار میذاریم میدی بهش

یک نکته خیلی مهم

دوستان عزیز توجه داشته باشن که حتی اگر یه فایل دومگی به آرشیوشون اضافه بشه منفعت کرده اند پس لطفا کمال همکاری رو بکنید که همه استفاده کنن

اینجا یک عدد سوال پیش میاد!:ws38:

حالا اگر منابع منو شما مشترک از آب درومد چی؟

نه اینکه من از شما گرفته باشما!

مثلاً اگر من و شما هر دو هند بوک ASM رو دان کرده باشیم چی؟

امتیاز به نفع کی مصادره میشه؟:ws3:

لینک به دیدگاه
اینجا یک عدد سوال پیش میاد!:ws38:

حالا اگر منابع منو شما مشترک از آب درومد چی؟

نه اینکه من از شما گرفته باشما!

مثلاً اگر من و شما هر دو هند بوک asm رو دان کرده باشیم چی؟

امتیاز به نفع کی مصادره میشه؟:ws3:

اینکه سجاد بشینه ببینه هرکاربر چی فرستاده و چی نفرستاده فک کنم خیلی خیلی وقتشو بگیره

موضوعات طبق دسته بندی که در پایین میبینید دسته بندی میشود و هرکس بر حسب اولویتش و به اندازه مطالب ارسالیش مستفیض میشه

در این بین شاید مطالبی که فرستاده اید به خودتان برگردانده بشه +مطالب جدید

1- مجموعه ی جامدات شامل : استاتیک - مقاومت مصالح - طراحی اجزا

2 - مجموعه ی حرارت و سیالات : شامل ترمو دینامیک - سیالات - انتقال حرارت

3 - مجموعه ی دینامیک : شامل دینامیک و دینامیک ماشین

4 - مجموعه ی ارتعاشات : شامل ارتعاشات و کنترل

5 - مجموعه ی ساخت و تولید : شامل دروس تخصصی ساخت و تولید ( اونیورسال عمومی - توانایی ماشینکاری - تولید مخصوص - اندازه گیری دقیق - قالب صنعتی - سی ان سی - هیدرولیک و پنوماتیک و ... )

6 - مجموعه ی علوم نوین : شامل دروس بیو مکانیک - جوشکاری - مکانیک خودرو - مکاترونیک - روباتیک و ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
اینکه سجاد بشینه ببینه هرکاربر چی فرستاده و چی نفرستاده فک کنم خیلی خیلی وقتشو بگیره

موضوعات طبق دسته بندی که در پایین میبینید دسته بندی میشود و هرکس بر حسب اولویتش و به اندازه مطالب ارسالیش مستفیض میشه

5 - مجموعه ی ساخت و تولید : شامل دروس تخصصی ساخت و تولید ( اونیورسال عمومی - توانایی ماشینکاری - تولید مخصوص - اندازه گیری دقیق - قالب صنعتی - سی ان سی - هیدرولیک و پنوماتیک و ... )

6 - مجموعه ی علوم نوین : شامل دروس بیو مکانیک - جوشکاری - مکانیک خودرو - مکاترونیک - روباتیک و ...

پس جای نرم افزارای میکانیک کجاست؟!:w00:(نمی دونم کی تو این شکلکا دست برده...:smiley (18):)

من 10-15 گیگ فایل آموزشی دارم واسه نرم افزارا!:w74:

لینک به دیدگاه

سلام.

اگه DVD شماره 1 رو که به آقا سجاد عزیز دادم ببینید ، در مورد اکثر این قسمت ها کتاب هست .

اگه برای من خواستین چیزی بفرستین ، متن کامل استانداردها + فیلم های ساخت و تولیدی ( غیر از How It's Made ) بفرستین :ws3:

یکی دوتا DVD دیگه هم هست که به زودی ارسال میشه ( آدرس لطفا :a030: )

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس جای نرم افزارای میکانیک کجاست؟!:w00:(نمی دونم کی تو این شکلکا دست برده...:smiley (18):)

من 10-15 گیگ فایل آموزشی دارم واسه نرم افزارا!:w74:

اگه نرم افزاری به صورت کامل تشریح شده باشه خوشحال میشیم همگی استفاده کنیم امین جان

تو به این لیست نرم افزار هارو هم اضافه کن جیگر

سلام.

اگه DVD شماره 1 رو که به آقا سجاد عزیز دادم ببینید ، در مورد اکثر این قسمت ها کتاب هست .

اگه برای من خواستین چیزی بفرستین ، متن کامل استانداردها + فیلم های ساخت و تولیدی ( غیر از How It's Made ) بفرستین :ws3:

یکی دوتا DVD دیگه هم هست که به زودی ارسال میشه ( آدرس لطفا :a030: )

بله من دیدیم

واقعا تشکر میکنم از این همه نظمی که تو آرشیوتون نمایانه

اگر این استاندارد ها جمع بشه حتما برای شما هم فرستاده میشه

آدرس بزودی میفرستم براتون:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام به دوستان عزیز

من یه کم توی این طرح شرکت کردم و نتیجه خیلی خوبی برام داشت .

امیدوارم بتونم منابع جدیدم رو براتون ارسال کنم .(البته تا قبل از اعزام به خدمت )

از سهیل عزیز هم متشکرم که زحمت ارسال منابع رو کشیدن :wubpink:

:ws53:

لینک به دیدگاه

من که زیاد با این مقاله ها آشنایی ندارم ولی اگه بتونم کمکی کنم حتما

ولی کاش اعضایی که درسشون تموم شده بعضی کتاب هایی رو که دارن و دیگه استفاده نمی کنن رو به بقیه اعضا بدن اگرم نخواستن بفروشن با قیمت کمتر:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من که ترم پایینی هستم و مطالبی که بلدم کمتره نمی تونم استفاده کنم ؟:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...