رفتن به مطلب

طرح بزرگ تجمیع ارشیو مقالات و ... اعضای تالار مکانیک

ارسال های توصیه شده

اوهوم :hanghead:

شما که طرح میدی

بعد همه هم استقبال میکنند خوب بقیه کاراش هم خودت بکن دیگه

نه که کار کنی

منظور هماهنگی و انتخاب مدیر پروژه و مشورت با مدیرها و اینا:viannen_38:

مگه هرکی طرح میده باید اجراش کنه ؟

من 6-7 هسته ی مختلف کاری معرفی کردم ولی یکی دوتاشون رو بچه ها بعهده گرفتن یکیش همین اقا رامین که زحمت یکیشو متقبل شد

خوب حالا شما فرض کن هسته ی یکم و دوم مشخص شد

الان هم درخواست ارسال بدیم کسی هست که بفرسته جز 3-4 نفر؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منظورتون منم کدوم کار؟

ببینید دوست عزیز اینطوری نمیشه همه انجمن ها این مشکلو دارند

شما باید اول بیایید یه برنامه ریزی بکنید و آدماتون رو مشخص بکنید و بهشون بگید آقای فلانی یا خانم فلانی هر روز چقدر وقت دارین بیایید تالار و در چه زمینه هایی میتونید خدمت بکنید؟ بعد یه برنامه ریزی بشه و کارها راست ریس بشه ..........اونها هم باید بیان یعنی سر زدن به تالار و انجام وظایفشون مهمه چون باید انجا بدن بس از کسایی استفاده کنید که انجام بدن .....

همین ..

• Like 4
لینک به دیدگاه
منظورتون منم کدوم کار؟

ببینید دوست عزیز اینطوری نمیشه همه انجمن ها این مشکلو دارند

شما باید اول بیایید یه برنامه ریزی بکنید و آدماتون رو مشخص بکنید و بهشون بگید آقای فلانی یا خانم فلانی هر روز چقدر وقت دارین بیایید تالار و در چه زمینه هایی میتونید خدمت بکنید؟ بعد یه برنامه ریزی بشه و کارها راست ریس بشه ..........اونها هم باید بیان یعنی سر زدن به تالار و انجام وظایفشون مهمه چون باید انجا بدن بس از کسایی استفاده کنید که انجام بدن .....

همین ..

با نظرتون کاملا موافقم

نظر سنجی شماره 3 رو ببینید

من هدفم همینه

اینکه با شناسایی تخصص هر فرد یه وظیفه رو بهش محول کنیم

• Like 4
لینک به دیدگاه
با نظرتون کاملا موافقم

نظر سنجی شماره 3 رو ببینید

من هدفم همینه

اینکه با شناسایی تخصص هر فرد یه وظیفه رو بهش محول کنیم

حوب یه فراخون بار بگو هر کی می خاد باشه اعلام آمادگی بکنه .کاری نداره ...

من به سجاد هم گفتم باید این کار بشه .... در ضمن با رفتن سهیل و جاوید شوک به مکانیک وارد شده ولی خوب دنیا به آخر نرسیده که بس ما ها کشک که نیستیم ....من می خام کاربری ام به کاربر ویژه ساخت تولید تبدیل بشه...

من یه تالار ویژه برای نانو و فرآیندهای تولید پیشرفته می خام

• Like 4
لینک به دیدگاه
حوب یه فراخون بار بگو هر کی می خاد باشه اعلام آمادگی بکنه .کاری نداره ...

من به سجاد هم گفتم باید این کار بشه .... در ضمن با رفتن سهیل و جاوید شوک به مکانیک وارد شده ولی خوب دنیا به آخر نرسیده که بس ما ها کشک که نیستیم ....من می خام کاربری ام به کاربر ویژه ساخت تولید تبدیل بشه...

من یه تالار ویژه برای نانو و فرآیندهای تولید پیشرفته می خام

همونطور که گفتم توی دوران گذار از بحران هستیم

در مورد نوع کاربری شما هم اجازه بدین با هیئت علمی در میون بزارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
همونطور که گفتم توی دوران گذار از بحران هستیم

در مورد نوع کاربری شما هم اجازه بدین با هیئت علمی در میون بزارم

من 2 ساعته دیگه یه امتحان دارم اون امتخانو بدم ساعت 6 میام اینجا و برنامه هعام. بهت میگم با مقدار زمانی که می تونم در خدمت باشم چون برایئ کارشناسی نا پیوسته دارم نگاه می کنم ....بس تا 6 همین جا اگر هم نبودید خودم اینجا پیغام میزارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
من 2 ساعته دیگه یه امتحان دارم اون امتخانو بدم ساعت 6 میام اینجا و برنامه هعام. بهت میگم با مقدار زمانی که می تونم در خدمت باشم چون برایئ کارشناسی نا پیوسته دارم نگاه می کنم ....بس تا 6 همین جا اگر هم نبودید خودم اینجا پیغام میزارم

برو به سلامت داداش

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام بدون مقدمه میرم سره اصل مطلب

آقا من یه نظری دارم در مورد تالار ساخت تولید ..

این تالار مطالبش خیلی کلیشه ای شده و بعضی مسائل تکراری و من می خام رویه اونجا رو تغییر بدم.

آقایون نگاه کنند مثلا در مکانیک بحث دینامیک لازم نیست که بشینیم اینجا و شما ها دینامیک درس بدین؟ بهتر اون نیست که مثلا نحوه محاسبات دینامیکی یه دستگاه رو اینجا شرح بدین ؟ این مفید تر نیست یا مثلا درس طراحی اجزا به جای اینکه مسئله حل کنیم بیایید نحوه طراحی یه گیربکس رو اینجا بگید شاید اطلاعاتتون کم یا زیاد باشه ولی اون مفید تره ...همه بحثها هم همینطورر. در نرم افزار اونایی که اوستا کارند بیان جلو و cad /cam پیشرفته رو بگن و کاربردهای صنعتی و علمیشو توضیح بدن ....خداییش در همه موارد اگر اینها رعایت بشه خیلی مفید تره و کاربره فعال زیادی جذب میشه ....

دوما من به pinion هم گفتم باید همه وقت بزارند و عمل کنند.....یعنی احساس مسئولیت ..

من می خام در تالار ساخت تولید کار کنم و هر روز می تونم 1 ساعت عصرها در خدمت ساخت تولید باشم.

سوما در اینجا آدمهای با سواد زیادن بس بیان در اون مبحثهایی که تخصص دارند تایپیک بزنن تا همه استفاده بکنند مثل امین یا میلاد یا پیانیون یا اون مهندسی که در روسیه هستند و متخصص هیدرولیک هستند .....

فقط باید یه سازماندهی خئب بشن همین و واقعا به حرفاشون عمل بکنند خواهشا به حاشیه نرید نمی دونم این نیست نمیشه چیکار کنیم همه اینها بهونه هست .......یه یا علی بگین شروع کنیم......

من اگر کاربره ویژه ساخت تولید بشم رویه کار رو تغییر میدم اونجا وبحثهای به روز رو اونجا به جریان میندازم ....

منتظر جواباتون هستم به دور از مسخره کردن و ....

یا علی

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام

بنا به برخی از مشکلات من جمله کم بودن داوطلبان با اجازتون این طرح رو موکول میکنیم به بعد امتحانات این ترم

تا اون موقع ایشالا افرادی که اعلام آمادگی میکنن به حد نصاب میرسه و آرشیو کاملی در دسترس تک تک عزیزان قرار میگیره

با سپاس از همکاریتون

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

خب دوستان عزیز

انگار این طرحی که هممون مشتاقش بودیم با توجه به مشکلات عدیده ای که روی داد کمی با بی مهری روبرو شد

میخوایم اولین دور این کاررو تا تکمیل این روند با کاربرای فعال تالار وبه صورت خودمانی تری اجرا کنیم

هرکدام از دوستان که مایل به شراکت دراین طرح هستند یه لیست طبق اون چیزی که قبلا درموردش صحبت شده بود رو با پیغام خصوصی برای من بفرستند تا نحوه ارسال وزمان این کاررو هماهنگ کنم ودرکمترین زمان ممکن اقدام به تکثیر ومرتب سازی ارشیو جمعی نماییم

منتظر دوستان هستیم

درنهایت این طرح تا اخر ابان اجرا میشه بعدا مراحل تکمیلی تر اونو برنامه ریزی میکنیم

موفق باشیم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب دوستان عزیز

انگار این طرحی که هممون مشتاقش بودیم با توجه به مشکلات عدیده ای که روی داد کمی با بی مهری روبرو شد

میخوایم اولین دور این کاررو تا تکمیل این روند با کاربرای فعال تالار وبه صورت خودمانی تری اجرا کنیم

هرکدام از دوستان که مایل به شراکت دراین طرح هستند یه لیست طبق اون چیزی که قبلا درموردش صحبت شده بود رو با پیغام خصوصی برای من بفرستند تا نحوه ارسال وزمان این کاررو هماهنگ کنم ودرکمترین زمان ممکن اقدام به تکثیر ومرتب سازی ارشیو جمعی نماییم

منتظر دوستان هستیم

درنهایت این طرح تا اخر ابان اجرا میشه بعدا مراحل تکمیلی تر اونو برنامه ریزی میکنیم

موفق باشیم:icon_gol:

من که اعلام امادگی میکنم

ایشالا ملاقات بعدی توی دانشگاه مفصل صحبت میکنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...