just work 12354 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2010 اوهوم شما که طرح میدی بعد همه هم استقبال میکنند خوب بقیه کاراش هم خودت بکن دیگه نه که کار کنی منظور هماهنگی و انتخاب مدیر پروژه و مشورت با مدیرها و اینا:viannen_38: مگه هرکی طرح میده باید اجراش کنه ؟ من 6-7 هسته ی مختلف کاری معرفی کردم ولی یکی دوتاشون رو بچه ها بعهده گرفتن یکیش همین اقا رامین که زحمت یکیشو متقبل شد خوب حالا شما فرض کن هسته ی یکم و دوم مشخص شد الان هم درخواست ارسال بدیم کسی هست که بفرسته جز 3-4 نفر؟ 3
baybak 4434 ارسال شده در 21 آذر، 2010 منظورتون منم کدوم کار؟ ببینید دوست عزیز اینطوری نمیشه همه انجمن ها این مشکلو دارند شما باید اول بیایید یه برنامه ریزی بکنید و آدماتون رو مشخص بکنید و بهشون بگید آقای فلانی یا خانم فلانی هر روز چقدر وقت دارین بیایید تالار و در چه زمینه هایی میتونید خدمت بکنید؟ بعد یه برنامه ریزی بشه و کارها راست ریس بشه ..........اونها هم باید بیان یعنی سر زدن به تالار و انجام وظایفشون مهمه چون باید انجا بدن بس از کسایی استفاده کنید که انجام بدن ..... همین .. 4
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2010 منظورتون منم کدوم کار؟ببینید دوست عزیز اینطوری نمیشه همه انجمن ها این مشکلو دارند شما باید اول بیایید یه برنامه ریزی بکنید و آدماتون رو مشخص بکنید و بهشون بگید آقای فلانی یا خانم فلانی هر روز چقدر وقت دارین بیایید تالار و در چه زمینه هایی میتونید خدمت بکنید؟ بعد یه برنامه ریزی بشه و کارها راست ریس بشه ..........اونها هم باید بیان یعنی سر زدن به تالار و انجام وظایفشون مهمه چون باید انجا بدن بس از کسایی استفاده کنید که انجام بدن ..... همین .. با نظرتون کاملا موافقم نظر سنجی شماره 3 رو ببینید من هدفم همینه اینکه با شناسایی تخصص هر فرد یه وظیفه رو بهش محول کنیم 4
baybak 4434 ارسال شده در 21 آذر، 2010 با نظرتون کاملا موافقم نظر سنجی شماره 3 رو ببینید من هدفم همینه اینکه با شناسایی تخصص هر فرد یه وظیفه رو بهش محول کنیم حوب یه فراخون بار بگو هر کی می خاد باشه اعلام آمادگی بکنه .کاری نداره ... من به سجاد هم گفتم باید این کار بشه .... در ضمن با رفتن سهیل و جاوید شوک به مکانیک وارد شده ولی خوب دنیا به آخر نرسیده که بس ما ها کشک که نیستیم ....من می خام کاربری ام به کاربر ویژه ساخت تولید تبدیل بشه... من یه تالار ویژه برای نانو و فرآیندهای تولید پیشرفته می خام 4
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2010 حوب یه فراخون بار بگو هر کی می خاد باشه اعلام آمادگی بکنه .کاری نداره ...من به سجاد هم گفتم باید این کار بشه .... در ضمن با رفتن سهیل و جاوید شوک به مکانیک وارد شده ولی خوب دنیا به آخر نرسیده که بس ما ها کشک که نیستیم ....من می خام کاربری ام به کاربر ویژه ساخت تولید تبدیل بشه... من یه تالار ویژه برای نانو و فرآیندهای تولید پیشرفته می خام همونطور که گفتم توی دوران گذار از بحران هستیم در مورد نوع کاربری شما هم اجازه بدین با هیئت علمی در میون بزارم 3
baybak 4434 ارسال شده در 21 آذر، 2010 همونطور که گفتم توی دوران گذار از بحران هستیم در مورد نوع کاربری شما هم اجازه بدین با هیئت علمی در میون بزارم من 2 ساعته دیگه یه امتحان دارم اون امتخانو بدم ساعت 6 میام اینجا و برنامه هعام. بهت میگم با مقدار زمانی که می تونم در خدمت باشم چون برایئ کارشناسی نا پیوسته دارم نگاه می کنم ....بس تا 6 همین جا اگر هم نبودید خودم اینجا پیغام میزارم 3
just work 12354 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2010 من 2 ساعته دیگه یه امتحان دارم اون امتخانو بدم ساعت 6 میام اینجا و برنامه هعام. بهت میگم با مقدار زمانی که می تونم در خدمت باشم چون برایئ کارشناسی نا پیوسته دارم نگاه می کنم ....بس تا 6 همین جا اگر هم نبودید خودم اینجا پیغام میزارم برو به سلامت داداش 2
baybak 4434 ارسال شده در 21 آذر، 2010 سلام بدون مقدمه میرم سره اصل مطلب آقا من یه نظری دارم در مورد تالار ساخت تولید .. این تالار مطالبش خیلی کلیشه ای شده و بعضی مسائل تکراری و من می خام رویه اونجا رو تغییر بدم. آقایون نگاه کنند مثلا در مکانیک بحث دینامیک لازم نیست که بشینیم اینجا و شما ها دینامیک درس بدین؟ بهتر اون نیست که مثلا نحوه محاسبات دینامیکی یه دستگاه رو اینجا شرح بدین ؟ این مفید تر نیست یا مثلا درس طراحی اجزا به جای اینکه مسئله حل کنیم بیایید نحوه طراحی یه گیربکس رو اینجا بگید شاید اطلاعاتتون کم یا زیاد باشه ولی اون مفید تره ...همه بحثها هم همینطورر. در نرم افزار اونایی که اوستا کارند بیان جلو و cad /cam پیشرفته رو بگن و کاربردهای صنعتی و علمیشو توضیح بدن ....خداییش در همه موارد اگر اینها رعایت بشه خیلی مفید تره و کاربره فعال زیادی جذب میشه .... دوما من به pinion هم گفتم باید همه وقت بزارند و عمل کنند.....یعنی احساس مسئولیت .. من می خام در تالار ساخت تولید کار کنم و هر روز می تونم 1 ساعت عصرها در خدمت ساخت تولید باشم. سوما در اینجا آدمهای با سواد زیادن بس بیان در اون مبحثهایی که تخصص دارند تایپیک بزنن تا همه استفاده بکنند مثل امین یا میلاد یا پیانیون یا اون مهندسی که در روسیه هستند و متخصص هیدرولیک هستند ..... فقط باید یه سازماندهی خئب بشن همین و واقعا به حرفاشون عمل بکنند خواهشا به حاشیه نرید نمی دونم این نیست نمیشه چیکار کنیم همه اینها بهونه هست .......یه یا علی بگین شروع کنیم...... من اگر کاربره ویژه ساخت تولید بشم رویه کار رو تغییر میدم اونجا وبحثهای به روز رو اونجا به جریان میندازم .... منتظر جواباتون هستم به دور از مسخره کردن و .... یا علی 3
mohammad.ef 690 ارسال شده در 23 آذر، 2010 سلام آدرس بدین تا من DVD هام را بفرستم ( البته به شرط اینکه آرشیو را برا من هم بفرستینااااااا :ws2: ) :icon_pf (44): 4
soheiiil 24251 ارسال شده در 5 دی، 2010 سلام بنا به برخی از مشکلات من جمله کم بودن داوطلبان با اجازتون این طرح رو موکول میکنیم به بعد امتحانات این ترم تا اون موقع ایشالا افرادی که اعلام آمادگی میکنن به حد نصاب میرسه و آرشیو کاملی در دسترس تک تک عزیزان قرار میگیره با سپاس از همکاریتون 1
spow 44198 ارسال شده در 5 بهمن، 2010 خب دوستان عزیز انگار این طرحی که هممون مشتاقش بودیم با توجه به مشکلات عدیده ای که روی داد کمی با بی مهری روبرو شد میخوایم اولین دور این کاررو تا تکمیل این روند با کاربرای فعال تالار وبه صورت خودمانی تری اجرا کنیم هرکدام از دوستان که مایل به شراکت دراین طرح هستند یه لیست طبق اون چیزی که قبلا درموردش صحبت شده بود رو با پیغام خصوصی برای من بفرستند تا نحوه ارسال وزمان این کاررو هماهنگ کنم ودرکمترین زمان ممکن اقدام به تکثیر ومرتب سازی ارشیو جمعی نماییم منتظر دوستان هستیم درنهایت این طرح تا اخر ابان اجرا میشه بعدا مراحل تکمیلی تر اونو برنامه ریزی میکنیم موفق باشیم 4
just work 12354 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2010 خب دوستان عزیزانگار این طرحی که هممون مشتاقش بودیم با توجه به مشکلات عدیده ای که روی داد کمی با بی مهری روبرو شد میخوایم اولین دور این کاررو تا تکمیل این روند با کاربرای فعال تالار وبه صورت خودمانی تری اجرا کنیم هرکدام از دوستان که مایل به شراکت دراین طرح هستند یه لیست طبق اون چیزی که قبلا درموردش صحبت شده بود رو با پیغام خصوصی برای من بفرستند تا نحوه ارسال وزمان این کاررو هماهنگ کنم ودرکمترین زمان ممکن اقدام به تکثیر ومرتب سازی ارشیو جمعی نماییم منتظر دوستان هستیم درنهایت این طرح تا اخر ابان اجرا میشه بعدا مراحل تکمیلی تر اونو برنامه ریزی میکنیم موفق باشیم من که اعلام امادگی میکنم ایشالا ملاقات بعدی توی دانشگاه مفصل صحبت میکنیم 2
كيانا 11 ارسال شده در 8 بهمن، 2010 باسلام.لطفا مقالاتي درمورد دستگاه چاپر توي سايتتون بذاريد.خيلي خيلي خيلي... لازم دارم. 1
vahid88 9651 ارسال شده در 12 بهمن، 2010 ba salam o tashakor az shoma va pishnahadetun ba einke taze be jame shomaha vared shodam vali ba ein vojud hazeram tajaeike mitunam komak konam . 2
ilia 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 saaaaalam esssssi man gozaresh kare az sistem ba formate word mikham dari??
Ehsan 112346 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 saaaaalam esssssiman gozaresh kare az sistem ba formate word mikham dari?? نه ندارم متاسفانه. :icon_pf (34):
soheiiil 24251 ارسال شده در 19 بهمن، 2010 saaaaalam esssssiman gozaresh kare az sistem ba formate word mikham dari?? دوست عزیز تو انجمن هست سرچ کنید:shame:
ارسال های توصیه شده