رفتن به مطلب

پشیمونم......

yasi * m

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که مشکلو همون اول نوشتم....:banel_smiley_4:

خوندم اما چیزی نفهمیییدم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

میشه خلاصه تو یه خط بگی:icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو که مشکل ما رو حل نکردی تو بگو تا من حل کنم :ws44:

مشکل اینه که برق زیاد میره............اگه من رئیس جمهور بودم ...........به ازای هر بار برق رفتن یه مهندس برقو اعدام میکردم............شماها اگه بلد نیستین برق تولید کنین برا چی اسمتونو گذاشتین مهندس برق؟:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مشکل اینه که برق زیاد میره............اگه من رئیس جمهور بودم ...........به ازای هر بار برق رفتن یه مهندس برقو اعدام میکردم............شماها اگه بلد نیستین برق تولید کنین برا چی اسمتونو گذاشتین مهندس برق؟:ws3:

:4chsmu1:

اول جواب اینو بده....:4chsmu1:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه روانشناس نیستم..........من روانگردان هستم:ws3:

:w58:پس بگو از کجا آب می خورد!

--------

چه روانگردان توپی

یاسی اگه به این روانگردان معتاد شی بیخیال ترک شو منم معتاد میشم!:icon_redface::icon_redface::icon_redface::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب این 1000000000000 تا مشکل هستش

1 تحریییم

2 وجود چین

3 هدف مند نشدن یارانه ها :ws3:

4 وجود کولر گازی که پیک ساعت رو از ساعت 7 تا 11 شب به 2 تا 6 بعد ظهر اورده

5 فرسوده بودن نیروگاه ها که هر کدوم برا زمان قاجره

6.............

بازم بگم:ws3: :ws3::ws3:

حالا شما بگو چرا ما تو هوا فضا موفق نیستییییم

(موفق هستیم اما یه نوع دیگه جوانان ما یه مقدار. بزنن همگی میرن فضا تو این خود کفا شدیییم):ws3:

بگو چرا انقدر تاخییر پروازی دارییییم

من اگر . میشدم به ازای هر ساعت تاخییر یکی از شما ها رو میکشتم

شرط میبندم سر 1 هفته نسلتون منقرض میشد

• Like 2
لینک به دیدگاه

پیشته............

تپ تپ هواپیما می افته ...................

• Like 2
لینک به دیدگاه
پیشته............

تپ تپ هواپیما می افته ...................

تو چی میگی برو بابا :w00:

تو الکترونیییکی هر کس تلوزیونش خراب شد تو بیا وسط :ws3: :ws3: :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هواپیماها خیلیم خوبن...................

مشکل ما برقه.............به نظر من هر مهندسی باید 1 مگاوات برق در روز تولید کنه حالا چجوری ؟ نمیدونم اون مهندس برقه.باید بگه............اگه همتونو بگیرن بندازن زندان زیر شکنجه حتما مغور میاین............یه راهی برا مشکل برق پیدا میکنین..........یادم باشه این طرحو برا دولت مفخم دهم بفرسم

• Like 4
لینک به دیدگاه

مشکل ما برقه.............به نظر من هر مهندسی باید 1 مگاوات برق در روز تولید کنه حالا چجوری ؟ نمیدونم اون مهندس برقه.باید بگه............اگه همتونو بگیرن بندازن زندان زیر شکنجه حتما مغور میاین............یه راهی برا مشکل برق پیدا میکنین..........یادم باشه این طرحو برا دولت مفخم دهم بفرسم

گرسنه نیستی؟:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یه وقت رو دل نکنی هر مهندس 1 مگا وات..........................:ws3: :ws3: :ws3:

حتما میخوای مازاد تولید رو هم بریزی تو جیبت سوار این هواپیما هاییی زبار در رفته بشبی و ببری به چین بفروشی:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

قابل توجه الاف های مراقبت پروازی :ws3: :ws3: :ws3:

برا نمونه

تاخیر هواپیما و معطلی مسافران بخاطر آقای معاون

سایت روزنامه جوان به نقل از آتی نیوز نوشت :‌

جمعی از مسافران پرواز مشهد به شیراز، معاون رئیس‌جمهور را عامل تاخیر این پرواز قلمداد و اعتراض خود را به وی اعلام کردند.

یکی از مسافران پرواز مشهد به شیراز در این باره اعلام کرد: آقای معاون رئیس‌جمهور با تاخیر فراوان خود حدود یک ساعت و نیم این پرواز را معطل کردند.

به گفته وی، این پرواز با شماره 1358 متعلق به شرکت هواپیمایی آسمان، قرار بود روز پنج‌شنبه ساعت 16:05 دقیقه انجام شود، اما به علت تاخیر وی ، همگی منتظر آمدنش شدند و البته از گوشه و کنار شنیدند که حتی در زمان حضور در فرودگاه نیز، ابتدا منتظر اختصاص یک ماشین مخصوص انتقال مقامات شده‌اند و در نهایت به استفاده از اتوبوس اختصاصی رضایت دادند.

این مسافر پرواز مشهد به شیراز تاکید کرد: مسئولان گیت سوم سالن ترانزیت فرودگاه شهید هاشمی نژاد قطعا در این خصوص اطلاعات بیشتری دارند و مدیران فرودگاه نیز باید توضیح دهند چرا تمامی مسافران باید معطل یک نفر باشند ؟ هرچند خود مسافران اعتراض خویش را در زمان حضور آقای معاون رئیس‌جمهور که خود را خادم قشر مهمی از مردم کشور می‌داند، به وی اعلام کردند.

لینک به دیدگاه

نا بسامانی ها همچنان ادامه دارد . . .

تاخیر 5 ساعته و بلا‌تکلیفی مسافران هواپیمایی تابان در فرودگاه امام‌خمینی(ره)

پرواز شماره 6307 هواپیمایی تابان به مقصد کشور سوریه که قرار بود راس ساعت 17 صورت پذیرد با وعده ی مسئولین فرودگاه مبنی بر تاخیر 3 ساعته ، مقرر شد تا ساعت 20/30 این هواپیما تهران را به مقصد دمشق ترک کند اما متاسفانه این پرواز نه تنها تا کنون (21/30) صورت نگرفته بلکه هیچ اقدامی بابت تهیه کارت پرواز و تحویل بار جهت سوار شدن به هواپیما انجام نشده است .

"صراط" با توجه به اخباری که چندی پیش بابت تاخیر در پروازهای هواپیمائی تابان و گزارش های منتشر شده بابت اختلاف بین مسئولین تابان و شرکت هواپیمایی کشوری منتشر شده بود ، ظاهرا همچنان تاخیر طولانی مدت در پروازهای این شرکت ادامه داشته و خبری از اصلاح روند گذشته نیست .

به گزارش صراط ، پرواز شماره 6307 هواپیمایی تابان به مقصد کشور سوریه که قرار بود راس ساعت 17 صورت پذیرد با وعده ی مسئولین فرودگاه مبنی بر تاخیر 3 ساعته ، مقرر شد تا ساعت 20/30 این هواپیما تهران را به مقصد دمشق ترک کند اما متاسفانه این پرواز نه تنها تا کنون (21/30) صورت نگرفته بلکه هیچ اقدامی بابت تهیه کارت پرواز و تحویل بار جهت سوار شدن به هواپیما انجام نشده است .

مسئولین اطلاعات پرواز فرودگاه امام خمینی (ره) عنوان کرده اند که هنوز ساعت دقیق این پرواز مشخص نیست .

این در حالی است که مسافرین ساعتهاست که در فرودگاه منتظر شنیدن پاسخی مناسب بابت تاخیر صورت گرفته هستند .

گفتنی است شرکت خصوصی هواپیمایی تابان سابقه ی تاخیر 17 ساعته و یا ابطال پرواز را نیز در کارنامه ی خود دارد .

بنا بر اطلاعات به دست آمده در هفته گذشته اغلب پروازها به مقصد سوریه با تاخیر همراه بوده است.

صراط نیوز آمادگی انتشار پاسخ مسئولین شرکت هواپیمایی تابان بابت این تاخیر را دارد .

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...