DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان با دقت بخونید...پستای همدیگرو...........این یاسی جون ما همه رو گذاشته سر کار ایشون تا اخر تابستون هنوز وقت داره .............یعنی حدود یکماه و بیست روز دیگه ...........یعنی حداقل پنجاه و خورده ای روز دیگهپس یاسی جون اگه واقعا پشیمونی بیخیال اینجا شو برو تو این پنجاه روز باقی مونده به قولت عمل کن...........:icon_gol::icon_gol: نفسش از جای گرم بلن میشه...... :banel_smiley_4: دل خوش! سیری چند؟! 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان با دقت بخونید...پستای همدیگرو...........این یاسی جون ما همه رو گذاشته سر کار ایشون تا اخر تابستون هنوز وقت داره .............یعنی حدود یکماه و بیست روز دیگه ...........یعنی حداقل پنجاه و خورده ای روز دیگهپس یاسی جون اگه واقعا پشیمونی بیخیال اینجا شو برو تو این پنجاه روز باقی مونده به قولت عمل کن...........:icon_gol::icon_gol: e!!!!! آقای هوتن جان مشکل من که اعتیاد به اینجا نیس!!!! این بچه ها هی حدسای مختلف زدن منم همشونو تکذیب کردم..!! ولی آخرش به این نتیجه رسیدیم که من به خاطر یک اعتیادی نمیتونم به قولم عمل کنم... حالا یه روانشناس تشریف آورده داره راه حل میگه... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نوچ....جواب نداده دکتر پری جونم..... ما خمارتر از این حرفاااییم.......:mornincoffee: :smiley (18): دکتر نیستم لیلی جونم تازه دارم برای کنکور ارشد می خونم اما بهت قول میدم این بهترین روششه که می شه با چند تا روش دیگه برای افراد خمارتر!!مخلوط کرد باید تحمل کنی کاری رو که گفتم عیناً بکنی اگه تا 3 بار این راهو رفتی و دوباره برگشتی سر خونه اول دیگه کاری نمیشه کرد! 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دکتر نیستم لیلی جونم تازه دارم برای کنکور ارشد می خونم اما بهت قول میدم این بهترین روششه که می شه با چند تا روش دیگه برای افراد خمارتر!!مخلوط کرد باید تحمل کنی کاری رو که گفتم عیناً بکنی اگه تا 3 بار این راهو رفتی و دوباره برگشتی سر خونه اول دیگه کاری نمیشه کرد! :icon_pf (34): خدا به خیر کنه!! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان با دقت بخونید...پستای همدیگرو...........این یاسی جون ما همه رو گذاشته سر کار ایشون تا اخر تابستون هنوز وقت داره .............یعنی حدود یکماه و بیست روز دیگه ...........یعنی حداقل پنجاه و خورده ای روز دیگهپس یاسی جون اگه واقعا پشیمونی بیخیال اینجا شو برو تو این پنجاه روز باقی مونده به قولت عمل کن...........:icon_gol::icon_gol: اقا والا ما با دقت خوندیم و لی امان از این اعتیاد.. من گفتم کتک لازمه ..یاسی بیا جلو :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ دکتر نیستم لیلی جونم تازه دارم برای کنکور ارشد می خونم اما بهت قول میدم این بهترین روششه که می شه با چند تا روش دیگه برای افراد خمارتر!!مخلوط کرد باید تحمل کنی کاری رو که گفتم عیناً بکنی اگه تا 3 بار این راهو رفتی و دوباره برگشتی سر خونه اول دیگه کاری نمیشه کرد! واسه ما شوما همون دکتر پریه گلی!!!! 3 بااااار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_52: یعنی فقط یه بار دیگه مهلت درام؟؟؟!؟؟!؟!:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ e!!!!!آقای هوتن جان مشکل من که اعتیاد به اینجا نیس!!!! این بچه ها هی حدسای مختلف زدن منم همشونو تکذیب کردم..!! ولی آخرش به این نتیجه رسیدیم که من به خاطر یک اعتیادی نمیتونم به قولم عمل کنم... حالا یه روانشناس تشریف آورده داره راه حل میگه... اعتیاد به عدم برنامه ریزی و تنبلی......و سردر گمی موقع کار ندارین؟ من فکر میکنم تو اینجور موارد مشکل اینه که نمدونیم از کجا شروع کنیم؟.......نظرت چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اعتیاد به عدم برنامه ریزی و تنبلی......و سردر گمی موقع کار ندارین؟من فکر میکنم تو اینجور موارد مشکل اینه که نمدونیم از کجا شروع کنیم؟.......نظرت چیه؟ :banel_smiley_4: خوب راه حلش چیه....شاید بعدها یه همچین مشکلی داشتیم....! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ واسه ما شوما همون دکتر پریه گلی!!!! 3 بااااار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_52: یعنی فقط یه بار دیگه مهلت درام؟؟؟!؟؟!؟!:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: البته این فقط مال اعتیاد به مواد مخدره! یا اقدام به خود کشی تو حالا حالاها جا داری مشکلت از اراده و دست کم گرفتن تواناییهاته 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اعتیاد به عدم برنامه ریزی و تنبلی......و سردر گمی موقع کار ندارین؟من فکر میکنم تو اینجور موارد مشکل اینه که نمدونیم از کجا شروع کنیم؟.......نظرت چیه؟ نه آقا هوتن..... ما تو این چیزا خیلی مشکلی نداریم.... مشکل من چند ساله است.... مشکل اینکه اراده م تو کنترل خودم کمه....:icon_pf (34): دیگه قضیه داره خیلی باز میشه!!!:4chsmu1: حالا راه حلشو واسه حضار علاقه مند بگو.. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ البته این فقط مال اعتیاد به مواد مخدره!یا اقدام به خود کشی تو حالا حالاها جا داری مشکلت از اراده و دست کم گرفتن تواناییهاته اخه تو مورد دوم هم فقط یه بار دیگه مهلت دارم.....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52: تو این مورد سوم که کامل از دست رفتم.....:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ البته این فقط مال اعتیاد به مواد مخدره!یا اقدام به خود کشی تو حالا حالاها جا داری مشکلت از اراده و دست کم گرفتن تواناییهاته آره ، آره .... راس میگه... مگه آدم به اقدام به خودکشی هم معتاد میشه؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نه آقا هوتن..... ما تو این چیزا خیلی مشکلی نداریم.... مشکل من چند ساله است.... مشکل اینکه اراده م تو کنترل خودم کمه....:icon_pf (34): دیگه قضیه داره خیلی باز میشه!!!:4chsmu1: حالا راه حلشو واسه حضار علاقه مند بگو.. قضیه داره جالب میشه.....کاش بیشتر توضیح میدادی.....من فک کنم ما همدردیم.... حالا تو دو نوع متفاوت!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نه آقا هوتن..... ما تو این چیزا خیلی مشکلی نداریم.... مشکل من چند ساله است.... مشکل اینکه اراده م تو کنترل خودم کمه....:icon_pf (34): دیگه قضیه داره خیلی باز میشه!!!:4chsmu1: حالا راه حلشو واسه حضار علاقه مند بگو.. این همون فکر غلطیه که بهت گفتم اعتیاد یعنی چی؟ یعنی عادت!! عادت ها هم اکتسابی اند نه ذاتی!! پس تو یاد گرفتی که هی کم اراده باشی! اگه می خوای حلش کنی باید اول طرز فکرت رو عوض کنی بعد اراده کنی کارایی رو که گفتم بکنی واگه خطا کردی خودت رو تنبیه کنی تا به درست رفتار کردن عادت کنی!! اینا همه یادگیریه عزیزم چیز خاصی نمیخواد که تو نداشته باشی! 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ اخه تو مورد دوم هم فقط یه بار دیگه مهلت دارم.....:banel_smiley_52: :banel_smiley_52:تو این مورد سوم که کامل از دست رفتم.....:icon_pf (34): یعنی دو بار خودکشی کردی؟!!!:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آره ، آره .... راس میگه...مگه آدم به اقدام به خودکشی هم معتاد میشه؟!!!! نه جونم منظورم این بود که اگه بیشتر از سه بار اقدام به خودکشی کرده باشه نمی شه کاری براش کرد!بازم اینکارو میکنه! البته اگه هدفش جلب توجه نباشه!که میمیره دیگه 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ این همون فکر غلطیه که بهت گفتم اعتیاد یعنی چی؟ یعنی عادت!! عادت ها هم اکتسابی اند نه ذاتی!! پس تو یاد گرفتی که هی کم اراده باشی! اگه می خوای حلش کنی باید اول طرز فکرت رو عوض کنی بعد اراده کنی کارایی رو که گفتم بکنی واگه خطا کردی خودت رو تنبیه کنی تا به درست رفتار کردن عادت کنی!! اینا همه یادگیریه عزیزم چیز خاصی نمیخواد که تو نداشته باشی! خوب من چه جوری طرز فکرمو عوض کنم وقتی میدونم اینجوری نیست... اگه به خودم بدبین بودم حرفت درست بود... ولی من واقع بینم.... و میدونم که این اراده رو ندارم.. حالا چیکار کنم؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی دو بار خودکشی کردی؟!!!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ قضیه داره جالب میشه.....کاش بیشتر توضیح میدادی.....من فک کنم ما همدردیم.... حالا تو دو نوع متفاوت!!!:icon_pf (34): همدرد عزیز تو بگو دردت چیه..!؟:girl_in_dreams:.......:4chsmu1::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ این همون فکر غلطیه که بهت گفتم اعتیاد یعنی چی؟ یعنی عادت!! عادت ها هم اکتسابی اند نه ذاتی!! پس تو یاد گرفتی که هی کم اراده باشی! اگه می خوای حلش کنی باید اول طرز فکرت رو عوض کنی بعد اراده کنی کارایی رو که گفتم بکنی واگه خطا کردی خودت رو تنبیه کنی تا به درست رفتار کردن عادت کنی!! اینا همه یادگیریه عزیزم چیز خاصی نمیخواد که تو نداشته باشی! خوب اینایی که گفتی اراده میخواد دیگه!!! یعنی دو بار خودکشی کردی؟!!!:JC_thinking: سوت بلبلیییی.....:icon_pf (34): نه جونم منظورم این بود که اگه بیشتر از سه بار اقدام به خودکشی کرده باشه نمی شه کاری براش کرد!بازم اینکارو میکنه! البته اگه هدفش جلب توجه نباشه!که میمیره دیگه نه شاید اطلاعاتش برا این کار کم بوده که نمرده.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده