yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ باشه حالا اشکال نداره سعي کن خودتو اصلاح کني... :there: خوب باید بدم .... یعنی چه جوری بگم.... این قول واسه خودم هم خیلی مفیده.... اگه انجامش بدم خیییییییلی خوب میشه... حالا دوباره قول دادم.... خدا کنه دوباره نزنم زیرش.... اگه بزنم دیگه نه من نه من...:brodkavelarg: 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:یکم بیشتر توضیح بده یاسی جون:there: بازم توضیح بیشتر میخوای؟!!! تو همون صفحه اول یه توضیح بیشتر دادم... لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خوب باید بدم .... یعنی چه جوری بگم....این قول واسه خودم هم خیلی مفیده.... اگه انجامش بدم خیییییییلی خوب میشه... حالا دوباره قول دادم.... خدا کنه دوباره نزنم زیرش.... اگه بزنم دیگه نه من نه من...:brodkavelarg: معتادی؟ 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نوچ فایده نداره کتک لازمی ... 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ معتادی؟ یه چیزی تو همین مایه ها....!!!:4chsmu1: . . . . نه ولی از اون اعتیادا که شما فکر میکنید.... ولی سختی عمل به این قول یه چیزی مثل ترک سیگاره.......فکر کنم البته!:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خوب باید بدم .... یعنی چه جوری بگم....این قول واسه خودم هم خیلی مفیده.... اگه انجامش بدم خیییییییلی خوب میشه... حالا دوباره قول دادم.... خدا کنه دوباره نزنم زیرش.... اگه بزنم دیگه نه من نه من...:brodkavelarg: خیلی توضیح مفیدی بود 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نوچ فایده نداره کتک لازمی ... راه دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟!!! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی توضیح مفیدی بود شما هم هی ما را مسخره کنید بابا جان ما یه قولی دادیم خیلی سختمان است که به آن عمل کنیم!!!! حالا چه غلطی بکنیم؟!! پلیز هلپ..!!:icon_pf (72): 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی تو همین مایه ها....!!!:4chsmu1:. . . . نه ولی از اون اعتیادا که شما فکر میکنید.... ولی سختی عمل به این قول یه چیزی مثل ترک سیگاره.......فکر کنم البته!:JC_thinking: نکنه معتاد اینجایی؟! 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ شما هم هی ما را مسخره کنید بابا جان ما یه قولی دادیم خیلی سختمان است که به آن عمل کنیم!!!! حالا چه غلطی بکنیم؟!! پلیز هلپ..!!:icon_pf (72): تنها کسی که می تونه کمکت کنه خودتی! ما فقط می تونیم امیدوارت کنیم تو می تونی به قولی که دادی عمل کنی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نکنه معتاد اینجایی؟! کاش این بود....:putertired: 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ راه دیگه ای به ذهنت نمیرسه؟!!! :thk: کشتن.. خب دخملم بگو به چی اعتیاد داری تا بگم چه جوری ترکش کنی (اصلا از فضولی نیست..) نکنه گفتن کمتر ولولوژی پاس کن تو هم نمیتونی مچتو میگیرن...؟(این از مواردیه که دخملا خیلی اعتیاد دارن ..) 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تنها کسی که می تونه کمکت کنه خودتی!ما فقط می تونیم امیدوارت کنیم تو می تونی به قولی که دادی عمل کنی عزیزم مرسی عزیزم...!!!:girlhi: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیزی تو همین مایه ها....!!!:4chsmu1:. . . . نه ولی از اون اعتیادا که شما فکر میکنید.... ولی سختی عمل به این قول یه چیزی مثل ترک سیگاره.......فکر کنم البته!:JC_thinking: خوب پس کاری نمیشه برات کرد.... من خودم معتادم .....:viannen_38:درکت میکنم.....توام ببخشیداااا...بیخود قول دادی.... تازه خوبه میگی یه چن بارم زدی زیر قولت!!!! :w00: منم زدم زیر قولم.... پشت دستمو داغ کردم و دیگه ام از این قولا نه به خودم نه به کسی دیگه دادم....:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ شما هم هی ما را مسخره کنید بابا جان ما یه قولی دادیم خیلی سختمان است که به آن عمل کنیم!!!! حالا چه غلطی بکنیم؟!! پلیز هلپ..!!:icon_pf (72): ما در اینجور موارد میگیم یا مشکلت رو با اراده حل کن یا به هیجانت غلبه کن مورد اول مال وقتیه که می تونی با اراده مشکلت رو حل کنی مورد دوم مال وقتیه که هیچ کاری از دستت بر نمی آد برای حل اون مشکل پس مجبوری به هبجانت غلبه کنی تا آرامش داشته باشی 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ما در اینجور موارد میگیم یا مشکلت رو با اراده حل کنیا به هیجانت غلبه کن مورد اول مال وقتیه که می تونی با اراده مشکلت رو حل کنی مورد دوم مال وقتیه که هیچ کاری از دستت بر نمی آد برای حل اون مشکل پس مجبوری به هبجانت غلبه کنی تا آرامش داشته باشی مگه به هیجان هم میشه غلبه کرد؟؟؟ اسمش روشه دیگه.....هیجان......:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ :thk: کشتن..خب دخملم بگو به چی اعتیاد داری تا بگم چه جوری ترکش کنی (اصلا از فضولی نیست..) نکنه گفتن کمتر ولولوژی پاس کن تو هم نمیتونی مچتو میگیرن...؟(این از مواردیه که دخملا خیلی اعتیاد دارن ..) خوب نمیتونم بگم اعتیادم و......لطفا گیر ندهید ولولوژی چیه دیگه؟!!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ مگه به هیجان هم میشه غلبه کرد؟؟؟ اسمش روشه دیگه.....هیجان......:viannen_38: آره عزیزم اسم روشش حل مشکل از طریق روش هیجان مداره این روزا همه کاری می شه کرد 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ما در اینجور موارد میگیم یا مشکلت رو با اراده حل کنیا به هیجانت غلبه کن مورد اول مال وقتیه که می تونی با اراده مشکلت رو حل کنی مورد دوم مال وقتیه که هیچ کاری از دستت بر نمی آد برای حل اون مشکل پس مجبوری به هبجانت غلبه کنی تا آرامش داشته باشی آفرین....:4chsmu1: حالا چه جوری غلبه کنم؟/!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده