رفتن به مطلب

موج مثبت ، موج منفی ...

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

تا حالا شده وقتی دارین با کسی صحبت می‏کنین احساس کنین که طرف مقابل به شما حسِ خوبی رو انتقال می‏ده یه جورایی طرف بهتون موجِ مثبت می‏ده

25.gifو یا بالعکس طرف مقابل بهتون موجِ منفی می‏ده و احساس می‏کنین انرژی‏تون تحلیل می‏ره ؟؟؟19.gif

انسان موجود عجیبیه ، جدای از پیچیدگی‏ای که در خلقتش وجود داره و هماهنگی و دقتی که در کوچیک‏ترین عنصر وجودیش وجود داره از نظر بُعد روحی هم دارای شگفتی‏های زیادیه ، در تمامیه فرهنگها خیلی توصیه شده که از فکر کردن به کارهای نادرست دوری کنیم چه برسه به انجامشون ، از حَسد ، حرص و طمع ، دروغ ، بدگویی ، تهمت ، بدگمانی و ...

این عادات و خصوصیات چه تاثیری بر روح و روان ما می‏ذاره ؟؟39.gif

احساس من اینه که کارها و عادات ما یه جورایی شخصیتی از ما به وجود میاره که مثل یه هاله در اطرافمون شکل می‏گیره و همراه با گفتارمون و یا هر برخوردی که با دیگران داریم مثل امواج به سمت مخاطبمون ارسال می‏شه و در روح و روان دیگران تاثیر می‏ذاره پس حالا که اینجوره چه بهتر که ما اونقدر رو خودمون کار کنیم تا مثه یه منبع مثه خورشید ، امواج مثبت واسه دیگران بفرستیم و انرژی بخش بشیم واسه همه ، سخته اما غیرممکن نیست ... 25.gif

• Like 15
لینک به دیدگاه
الان من خدای موج منفی هستم............................:167: :167: :167: :167: :167: :167: :167:

دادن انرژی مثبت کار خیلی سختی هم نیست.گاهی یه حرکتی ازمون سر میزنه که شاید ناخواسته موجی از انرژی مثبت به اطرافیان داده میشه.تو توی این تاپیک به منو آرمین انرژی دادی ازنوع مثبتش:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دادن انرژی مثبت کار خیلی سختی هم نیست.گاهی یه حرکتی ازمون سر میزنه که شاید ناخواسته موجی از انرژی مثبت به اطرافیان داده میشه.تو توی این تاپیک به منو آرمین انرژی دادی ازنوع مثبتش:w16:

اون جا هم معلوم نبود شام چی خورده بودم :ws3:

champagne.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

تا حالا شده وقتی دارین با کسی صحبت می‏کنین احساس کنین که طرف مقابل به شما حسِ خوبی رو انتقال می‏ده یه جورایی طرف بهتون موجِ مثبت می‏ده

25.gifو یا بالعکس طرف مقابل بهتون موجِ منفی می‏ده و احساس می‏کنین انرژی‏تون تحلیل می‏ره ؟؟؟19.gif

انسان موجود عجیبیه ، جدای از پیچیدگی‏ای که در خلقتش وجود داره و هماهنگی و دقتی که در کوچیک‏ترین عنصر وجودیش وجود داره از نظر بُعد روحی هم دارای شگفتی‏های زیادیه ، در تمامیه فرهنگها خیلی توصیه شده که از فکر کردن به کارهای نادرست دوری کنیم چه برسه به انجامشون ، از حَسد ، حرص و طمع ، دروغ ، بدگویی ، تهمت ، بدگمانی و ...

این عادات و خصوصیات چه تاثیری بر روح و روان ما می‏ذاره ؟؟39.gif

احساس من اینه که کارها و عادات ما یه جورایی شخصیتی از ما به وجود میاره که مثل یه هاله در اطرافمون شکل می‏گیره و همراه با گفتارمون و یا هر برخوردی که با دیگران داریم مثل امواج به سمت مخاطبمون ارسال می‏شه و در روح و روان دیگران تاثیر می‏ذاره پس حالا که اینجوره چه بهتر که ما اونقدر رو خودمون کار کنیم تا مثه یه منبع مثه خورشید ، امواج مثبت واسه دیگران بفرستیم و انرژی بخش بشیم واسه همه ، سخته اما غیرممکن نیست ... 25.gif

حرفتو کاملا قبول دارم...........من همیشه از پستای تو حس خوبی بهم منتقل میشه..........ای انرزی مثبت........ای پازیتیو........ای پامادور..........

• Like 6
لینک به دیدگاه

من کلا همیشه فاز مثبتم!!!:hanghead:

نمیدونم اما موقعی که خسته میشم بیشتر شارژم...همیشه از یونی که بر میگردیم همه میگن تو چه انرژی داری!!!!

چشمم میزنن!!!:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

آره درسته

من یه دوستی دارم که وقتی به من زنگ میزنه تمام غم و غصه های زندگیشو برام تعریف میکنه، همیشه در حال نالیدنه،همیشه پشیمونه از کارایی که کرده،همیشه نسبت به همه چی ناامیده و استعداد خوبی هم در حرف زدن داره... :banel_smiley_4:

اصلا دوس ندارم همچین آدمی باشم،اصلاها!!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
الان مثلا تالار گفت و گو ازاد مملو از انرژی منفیه!!!!!:banel_smiley_4:

این تالار با وجود مدیرایی مث سهیل و امین حتما" سرشار از انرژی مثبته:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...