pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ببین من این حرفاتو قبول دارم خداییشولی من میگم که مگه تو داری جای من زندگی میکنی که میخای واسه من تصمیم بگیری؟ نه اما به این مثال تابلو که گفتم توجه کن بابا این ها انقدر خودشون رو میکشن که ما یه نمه به فکر فرو بریییم وگرنه ککشون هم نمیگزه تازه از خداشون هم هست لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ببین عزیزم من که نگفتم بدم میاد.گفتم خسته شدم.ممکنه آدم از یه چیز بدش نیاد اما ازش خسته شده باشه ایول داداشی الان میشه تورو نصیحت کرد.اونم میشه ترکش کرد یکم اراده میخاد. من الان 1 روزه شروع کردم نکشیدم.البته یه جورایی مجبور شدم 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ایول داداشیالان میشه تورو نصیحت کرد.اونم میشه ترکش کرد یکم اراده میخاد. من الان 1 روزه شروع کردم نکشیدم.البته یه جورایی مجبور شدم شما بودی میگفتی سیگار مثل ناموسمه؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ e!عزیزم خوب نمیشه که ببینی یکی داره میمیره بهش نگی.... حالا به یکی میگی میگه به تو چه!! به یکی دیگه میگی میگه دارم روش کار میکنم ترک کنم.... یه سوال قبول داری تلقییین بد چیزیهههههه قفط کافیه به ادم تلقین کنن که با سیگار اعصابت کلا اروم میشه اون وقت طرف .......... به غضنفر میگن چی شد معتاد شدی میگه با دوستام قرار گزاشتیم روز های تعطیل یه پوک بکشییییم زد و از شانسمون خوردییم به تعطیلات عیدو......... :ws3: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه اما به این مثال تابلو که گفتم توجه کن بابا این ها انقدر خودشون رو میکشن که ما یه نمه به فکر فرو بریییم وگرنه ککشون هم نمیگزه تازه از خداشون هم هست عزیزه دلم قوربونت برم منم میگم که درسته سیگار ضرر داره.بده آدم خودش باس بفهمه درستو غلط زندگیشو.کس دیگه نباید بهش راه زندگیشو نشون بده.منظور من اینه لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ایول داداشیالان میشه تورو نصیحت کرد.اونم میشه ترکش کرد یکم اراده میخاد. من الان 1 روزه شروع کردم نکشیدم.البته یه جورایی مجبور شدم فک نکنم احتیاج به نصیحت باشه.فقط باید به همدیگه موج مثبت بدیم. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ایول داداشیالان میشه تورو نصیحت کرد.اونم میشه ترکش کرد یکم اراده میخاد. من الان 1 روزه شروع کردم نکشیدم.البته یه جورایی مجبور شدم کاش همیشه ادم مجبور باشه ما عادت کردییییم تا نباشد چوب تر............ من تا 5 ساعت مونده به امتحان لای کتاب باز نمیکنم:icon_pf (34): چون قبلش میگم وقت هست .......... 5 ساعت مونده هم باز نمیکنم چون میگم دیر شدش شما بودی میگفتی سیگار مثل ناموسمه؟!!!! نه گربه همسایه بود :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ شما بودی میگفتی سیگار مثل ناموسمه؟!!!! کی ؟ من؟ نه بابا ولی هرکی گفته به من بگو خودم بهش میگم که تو نادونی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عزیزه دلم قوربونت برم منم میگم که درسته سیگار ضرر داره.بده آدم خودش باس بفهمه درستو غلط زندگیشو.کس دیگه نباید بهش راه زندگیشو نشون بده.منظور من اینه مشکل اینه که ادم همیشه میدونه خوب بد چیه اما همیشه هم خودشو به کوچه علی چپ میزنه :ws3: به خاطر همییین یه شک کوچولو خیلی موثز تر از 10000 ساعت فکر کردن تنهایی راجع به موضوعی هستش لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ فک نکنم احتیاج به نصیحت باشه.فقط باید به همدیگه موج مثبت بدیم. آفرین داداشی پایه ای از الان باهم شرط ببندسم که دیگه نکشیم؟ کاش همیشه ادم مجبور باشه ما عادت کردییییم تا نباشد چوب تر............ من تا 5 ساعت مونده به امتحان لای کتاب باز نمیکنم:icon_pf (34): چون قبلش میگم وقت هست .......... 5 ساعت مونده هم باز نمیکنم چون میگم دیر شدش انسان اگه از این خاصیت مبرا بشه همیشه موفقه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین داداشی پایه ای از الان باهم شرط ببندسم که دیگه نکشیم؟ کاش همیشه ادم مجبور باشه ما عادت کردییییم تا نباشد چوب تر............ من تا 5 ساعت مونده به امتحان لای کتاب باز نمیکنم:icon_pf (34): چون قبلش میگم وقت هست .......... 5 ساعت مونده هم باز نمیکنم چون میگم دیر شدش انسان اگه از این خاصیت مبرا بشه همیشه موفقه اگه............ :ws3: اون وقت بهش نمیگفتن انسان که...... لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین داداشی پایه ای از الان باهم شرط ببندسم که دیگه نکشیم؟ از امشب نه.از فردا.بزار سیگارای امشبم تموم بشه. سر هر جی هم شرط می بندم به جز خرم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ از امشب نه.از فردا.بزار سیگارای امشبم تموم بشه.سر هر جی هم شرط می بندم به جز خرم اتفاقا همونه شرط تو خر من پیشی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ از امشب نه.از فردا.بزار سیگارای امشبم تموم بشه.سر هر جی هم شرط می بندم به جز خرم این هم یه مشکل به نظرم بهتریین راه ترک انقدر سیگار بکشی که دلت رو بزنه (پشت سر هم ):jawdrop: الان گلاب به دیوار معتاد ها رو این طوری ترک میدن انقدر میدن بکشه تا ............................ بعد خودش زده میشه و..... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این هم یه مشکل به نظرم بهتریین راه ترک انقدر سیگار بکشی که دلت رو بزنه (پشت سر هم ):jawdrop: الان گلاب به دیوار معتاد ها رو این طوری ترک میدن انقدر میدن بکشه تا ............................ بعد خودش زده میشه و..... :jawdrop::jawdrop::jawdrop: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا همونه شرطتو خر من پیشی نه دادا.با اینکه پیشی ها رو خیلی دوس دارم و با اینکه رو تصمیمم می ایستم اما رو خرم شرط نمی بندم.خرم برام خیلی باارزشتره باور کن من از فردا تصمیم میگیرم دیگه سیگار نکشم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقا همونه شرطتو خر من پیشی چرا به هم فحش میدییید :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه دادا.با اینکه پیشی ها رو خیلی دوس دارم و با اینکه رو تصمیمم می ایستم اما رو خرم شرط نمی بندم.خرم برام خیلی باارزشترهباور کن من از فردا تصمیم میگیرم دیگه سیگار نکشم سر امضا میبندیم خوبه؟ لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چرا به هم فحش میدییید :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: اشتب نکن.منظورش این بود که رو پیشی اش شرط می بنده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده