رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان عزیز

دانلود فیلمهای اموزشی نرم افزار انسیس

امیدوارم به درد دوستان عزیز بخوره

موفق باشیم

ویدئوی آموزشی Ansys Fluent 12

متأسفانه لینک ها فعلاً از افتاده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 9
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
این یعنی این که باید همه فایلهارو دانلود کنی

اگه پارت 2 رو هم بگیری برات ارور پارت 3 رو میاره

چون فایلها تیکه تیکه شده

یعنی حدود 200-300 مگو افتادیم دیگه....:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

دوستان! بهترین راه برای اینکه فایلها اینجور خراب دانلود نشن و اشتراک اینترنتمون که در کشور ما با قیمت گرون هم ارائه میشه، هدر نره اینه که با استفاده ار Torrent فایلهای حجیم را به اشتراک بگذاریم. اینطوری با اینترنت رایگان شبانه که توسط همه ی ISPها ارائه میشه میتونیم فایلها رو صحیح و سالم و بدون خرج دریافت کنیم. از شر Rapidshare و امثال اون هم رها میشیم.کافیه فایل تورنت را تهیه کنید که چند کیلوبایت بیشتر نیست. به کامپیوتر دستور دهیدشب ساعت معینی بیدار بشه و فایل رو به اشتراک بذاره. و سر ساعت معینی خاموش بشه. اینطوری وقتی صبح از خواب بیدار بشین، فایل ها با قابلیت اطمینان 100% صحیح و سالم دانلود شده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
دوستان! بهترین راه برای اینکه فایلها اینجور خراب دانلود نشن و اشتراک اینترنتمون که در کشور ما با قیمت گرون هم ارائه میشه، هدر نره اینه که با استفاده ار torrent فایلهای حجیم را به اشتراک بگذاریم. اینطوری با اینترنت رایگان شبانه که توسط همه ی ispها ارائه میشه میتونیم فایلها رو صحیح و سالم و بدون خرج دریافت کنیم. از شر rapidshare و امثال اون هم رها میشیم.کافیه فایل تورنت را تهیه کنید که چند کیلوبایت بیشتر نیست. به کامپیوتر دستور دهیدشب ساعت معینی بیدار بشه و فایل رو به اشتراک بذاره. و سر ساعت معینی خاموش بشه. اینطوری وقتی صبح از خواب بیدار بشین، فایل ها با قابلیت اطمینان 100% صحیح و سالم دانلود شده.

بله...100% درسته....ولی مساله اینجاست که مودم من ایراد داره و نمیتونم از اینترنت شبانه استفاده کنم...

بهترین روش استفاده از آپلودسنترهای بهتری مثل 4شیر و یا پرشین گیگه....البته بعد از روش پیشنهادیه شما و برای افرادی همچون من!

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
چه ایرادی داره؟ بگو باهم راست و ریسش میکنیم.

اینجا؟!:ws3:

مشکل تو تنظیمات ISPیشه...تو Bridge که میزارم،وقتی یوزرو پسمو میدم،وصل نمیشه...

ارور 678(server didn`t respond) میده...کلاً بیخیالش شدم.:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

فقط توی حالت Bridge که میذاری که با کامپیوتر dial کنی، error میده؟ حتما روزانه با PPPOE وصل میشی . اگر یوزر و پسورد شبانه با روزانه فرق میکنه لازم نیست که تنظیمات از حالت PPPOE به Bridge تغییر کنه. توی تنظیمات مودم میتونی بهش بگی که از مثلا 3 صبح تا 7:45، internet access control فعال بشه. این طوری با اینکه مودم به اکانت روزانه وصله اما به کامپیوتر اینترنت روزانه رو نمیده. اون وقت میتونی با روش dial کردن با کامپیوتر به شبانه وصل بشی. این کاریه که من خودم انجام دادم. روزانه بدون dial کردن وصلم. شبانه با dial کردن. تنظیمات هم همیشه در حالت PPPOE است.

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
فقط توی حالت Bridge که میذاری که با کامپیوتر dial کنی، error میده؟ حتما روزانه با PPPOE وصل میشی . اگر یوزر و پسورد شبانه با روزانه فرق میکنه لازم نیست که تنظیمات از حالت PPPOE به Bridge تغییر کنه. توی تنظیمات مودم میتونی بهش بگی که از مثلا 3 صبح تا 7:45، internet access control فعال بشه. این طوری با اینکه مودم به اکانت روزانه وصله اما به کامپیوتر اینترنت روزانه رو نمیده. اون وقت میتونی با روش dial کردن با کامپیوتر به شبانه وصل بشی. این کاریه که من خودم انجام دادم. روزانه بدون dial کردن وصلم. شبانه با dial کردن. تنظیمات هم همیشه در حالت PPPOE است.

اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه...میشه اون فایل Torrent رو بزارید اینجا تا ازش استفاده کنیم؟

من هرچی گشتم،حجم فایلاش بالای 700 مگ بود!:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
فایل تورنت این مورد خاص را ندارم شاید اگز سرچ کنید باشه.

مورد خاص چیه دیگه؟

همونی که خودت استفاده میکنی رو بفرست بیاد...حداقل بگو اسم کاملش چیه!

لینک به دیدگاه

یک نمونش اینه :

که فایل تورنتش رو ضمیمه کردم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
یک نمونش اینه :

http://www.demonoid.com/files/details/2089232/?report_comment=9768831&show_files=1&page=2&rel=1273855871

که فایل تورنتش رو ضمیمه کردم.

اون سایت که عضویت می خواست برای دانلود کردن...عضویتشم که با کد عبور ممکن بود...پس نشد!:icon_pf (34):

User registration

Registrations are closed. If you have an invitation code, click here

این فایلو چیکار کنم الان؟!:ws38:

لینک به دیدگاه

اگر utorrent نداری اول دانلودش کن. (یکی از برنامه هایی که برای دانلود Torrent استفاده میشه) :

بعد که utorrent نصب شد. روی فایلی که قبلا ضمیمه کرم کلیک کن تا وارد utorrent بشه و دانلود شروع بشه. البته باید utorrent را تنظیم کنی که فقط شب ها دانلود کنه. از قسمت Options>preferences >scheduler

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
اگر utorrent نداری اول دانلودش کن. (یکی از برنامه هایی که برای دانلود Torrent استفاده میشه) : http://www.utorrent.com/

بعد که utorrent نصب شد. روی فایلی که قبلا ضمیمه کرم کلیک کن تا وارد utorrent بشه و دانلود شروع بشه. البته باید utorrent را تنظیم کنی که فقط شب ها دانلود کنه. از قسمت Options>preferences >scheduler

ایول...نرم افزار جالبیه...باهاش کار نکرده بودم...ولی امکانات جالبی داره...یه دنیا ممنون!:a030:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...