Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ مدل دوربين : دوربين موبايلم !! تاريخ عكسبرداري : شهريور ماه 87 مكان عكسبرداري : باغ ارم 16 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ :167::167: :icon_pf (95)::icon_pf (95): . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . :pichak::pichak: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (95)::icon_pf (95):. . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . :pichak::pichak: ایش:banel_smiley_52: آخه به عکاس میاد خشن باشه خوب خودتو نشون دادیا:icon_pf (34): باشه اینقد تو خصوصی منو تهدید نکن منم میبوسمت:pichak::pichak: 2 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خدائيش بسيار حرفه اي و زيبا عكاسي شدن ، آدم لذت ميبره وقتي يه عكس قشنگو نگاه ميكنه ، مرسي افساته خانوم واسه هنرت 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خدائيش بسيار حرفه اي و زيبا عكاسي شدن ، آدم لذت ميبره وقتي يه عكس قشنگو نگاه ميكنه ، مرسي افساته خانوم واسه هنرت ممنون امير خان شما لطف داري :wubpink::wubpink: 3 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون امير خان شما لطف داري :wubpink::wubpink: بازهم منتظر هنرنماييت هستيم 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا عکس های زیبایی بود به این میگند هنر واقعی 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ واقعا عکس های زیبایی بودبه این میگند هنر واقعی مرسي شما لطف داري :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ واجب شد حتما به سپیدان یه سری بزنم از بس قشنگ عکس میگیری آدم دلش آب میشه 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ واجب شد حتما به سپیدان یه سری بزنم از بس قشنگ عکس میگیری آدم دلش آب میشه مرسی لطف داری نه دیگه اینجوریام نیست سپیدان تا شیراز نیم ساعت بیشتر راه نیست اگر اومدی حتما برو 1 لینک به دیدگاه
chame 1435 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ آفرین تو چقدر تو استان فارس گشت و گذار کردی این خیلی خوبه! تصاویر خوبی رو گرفتی از جاهایی که من بیشتر اونا رو دیدم. من رو کاملن قافلگیر می کنه. 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ آفرین تو چقدر تو استان فارس گشت و گذار کردی این خیلی خوبه!تصاویر خوبی رو گرفتی از جاهایی که من بیشتر اونا رو دیدم. من رو کاملن قافلگیر می کنه. ممنون :icon_gol: عکس های جدید هم دارم بعدا میذارم بیشتر غافلگیر بشی ! لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ این طاووسه رو هم دیگه بذارم جز مناظر تاپیک حیوانات ندارم.... مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : خرداد ماه 89 مكان عكسبرداري : باغ پرندگان کیش 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من این طاووس را در باغ پرندگان اصفهان هم دیده بودم. ممدشونه؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من این طاووس را در باغ پرندگان اصفهان هم دیده بودم. ممدشونه؟ نمیدونم اسمشو نپرسیدم سری بعد که رفتم میپرسم ازش ! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ نمیدونم اسمشو نپرسیدم سری بعد که رفتم میپرسم ازش ! اگه دیدی به حرف نیومد،عکس این ضعیفه را بهش نشون بده تا قند تو دلش آب شه و بهت اسمشو بگه تا براش بری خواستگاری......... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : خرداد ماه 89 مكان عكسبرداري : جزیره کیش 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : خرداد ماه 89 مكان عكسبرداري : جزیره کیش 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مدل دوربين : SONY –DSC W80 مكان عكسبرداري : اطراف شیراز 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده