Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسا خوبن ولی گلا همه زشتن دیگه بیشتر از این وسقمون نمیرسید ! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلای شیرازن دیگه ، طبیعتش همه دست سازه طبیعت بکر نداره که 1 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجازه هست از عکسای خودتون برای شرکت در مسابقه استفاده کنیم آخه عکساتون محشره. 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گلای شیرازن دیگه ، طبیعتش همه دست سازه طبیعت بکر نداره که خیلی هم داره حسوددددددددددددددد اجازه هست از عکسای خودتون برای شرکت در مسابقه استفاده کنیم آخه عکساتون محشره. اجازه هست فقط بعدش مدالو میدی به خودم 1 لینک به دیدگاه
MEHDI RAHBAR 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستتون درد نکنه. شما چقدر دست و دل بازید!!!!!!!!!:icon_pf (44): ببخشید اون وقت با اسم شما شرکت کنم یا با اسم خودم؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : فروردين ماه 90 مكان عكسبرداري : باغ گلها - اصفهان 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۰ مدل دوربين : SONY –DSC W80 تاريخ عكسبرداري : فروردين ماه 90 مكان عكسبرداري : باغ گلها - اصفهان 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میگم عجب باغچه پر گلی داریدا ! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ میگم عجب باغچه پر گلی داریدا ! البته الان به جای گل پر از سبزیه به خصوص ریحان :w42: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده