pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من اين کاربر تازه وارد رو نميشناسم ولي بنظرم اينکه به يه نفر اينجوري حمله بکنيد و بخواين تحقيرش کنيد اصلا کار قشنگي نيست!! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من اين کاربر تازه وارد رو نميشناسم ولي بنظرم اينکه به يه نفر اينجوري حمله بکنيد و بخواين تحقيرش کنيد اصلا کار قشنگي نيست!! فک کنم بچه ها اونو با بیتاب اشتباه گرفتن.باهاش شوخی کردن 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب...به جز صفحه اول دیگه حوصله نداشتم بقیه صفحات رو بخونم...در مورد نظرسنجی:نه ....من مخالفم با اینکه بگیم همه شبکه ها رو تحریم کنیم...من خودم به دلیل ارسال پارازیت بسیار شدید در منطقه مون یک ساله که ماهواره نمی بینم ولی ماهواره چیزی نیست که کلا بذاریم کنار شبکه هایی مثل history chanel-discovery-sience و شبکه های خبری مثل cnn-bbc--euronews-dw tv شبکه های بدی نیستن یا شبکه هایی که موسیقی پخش می کنن...ولی در مورد شبکه های دیگه...نظر منو بخوایین فارسی 1 داره کاری رو می کنه که شبکه های کمپانی neution قبلا انجام می دادن...مردم اختیار دارن...می تونن ببینن و می تونن مثل من نبینن ولی مشکل اینجاست که مردم ایران واقعا نمی تونن خودشونو کنترل کنن همون طور که 5 سال پیش وقتی شبکه های کمپانی neution مثل spice platinium به صورت کاملا free فیلم های پورنو پخش می کردن مردم داشتن کلی حال می کردناون موقع بحث توی تاکسی مترو مغازه و...همین شبکه بود و جالب تر اینکه مردم آسیایی به خاطر این قضیه به این کمپانی اعتراض نکردن و در نهایت این خود مردم کشور فرانسه بودن که از این کمپانی به دولت خودشون اعتراض کردن و این باعث شد تا کمپانی این شبکه رو ببنده که بعدها با اسم private spice و به صورت یک شبکه نیمه وقت و پولی به کار خودش ادامه بده...کاری که داره شبکه فارسی 1 انجام میده دست کمی از کمپانی یادشده نداره این شبکه داره فرهنگی رو نشون می ده که به هیچ عنوان توی کشورهای دیگه دنیا پذیرفته شده نیست ولی نمی دونم چرا اینجا انقدر طرفدار داره...مردمی که انقدر بی جنبه ان که وقتی یه سریال زیر آسمان شهر پخش می شه تا یه سال ملت تیک خشایار مستوفی میگیرن به نظر من شبکه ای مثل فارسی 1 می تونه براشون مثل یک بمب(یا همون چمیدونم جنگ نرم)عمل کنه...البته بهتره این رو بگم که شبکه های خود صدا و سیما هم چیز درست و حسابی برای پخش کردن نداره(نمونه اش همین فاصله ها و زیر 8 که داره روش حقه بازی رو به مردم یاد می ده)...من با بخش درست و حسابی ماهواره کاری ندارم ولی واقعا در مورد شبکه های یاد شده بهتره یه تجدید نظر کلی بین مردم صورت بگیره...با تشکر...مونتانا 3 لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ فک کنم بچه ها اونو با بیتاب اشتباه گرفتن.باهاش شوخی کردن سلام دوست بزرگوار من نمی دانم بنده را با چه کسی اشتباه گرفته اند اما بنده هم برای خودم دارای عقاید و اخلاقی هستم . درضمن بنده همین الان داشتم تاپیک چه باید کرد شما را می خواندم بسیار مطلب خوبی را عنوان فرمودید . امیدوارم و سعیم در این است که لا اقل در خود من یکی تاثیر گذار باشد و باعث بهبود روابط اجتماعی و شخصیم بشود. 1 لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من اين کاربر تازه وارد رو نميشناسم ولي بنظرم اينکه به يه نفر اينجوري حمله بکنيد و بخواين تحقيرش کنيد اصلا کار قشنگي نيست!! ممنون برادر متشخص و بزرگوارم. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو چرا همش آواتارتو تغيير ميدي؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو چرا همش آواتارتو تغيير ميدي؟؟ نمیدونم .به اواتار دلخواهم نمیرسم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ منم با مونتانا موافقم.داشتم یه چنین پستی آماده میکردم که مونتانا زحمتش رو کشید و بهتر و خوشگلتر زد.یه کار دیگه ای هم که باید صداوسیما انجام بده اعتمادسازی بین مردمه.هر چقدر مردم نسبت به صداوسیما بی اعتمادتر بشن از برنامه هاش هم فاصله میگیرن.حالا اون برنامه ها هرچقدر هم خوب باشه باز هم مردم استقبال نمیکنن 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم .به اواتار دلخواهم نمیرسم امشب برات دعا ميکنم آواتار دلخواهتو پيدا کني . . . . . لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ منم با مونتانا موافقم.داشتم یه چنین پستی آماده میکردم که مونتانا زحمتش رو کشید و بهتر و خوشگلتر زد.یه کار دیگه ای هم که باید صداوسیما انجام بده اعتمادسازی بین مردمه.هر چقدر مردم نسبت به صداوسیما بی اعتمادتر بشن از برنامه هاش هم فاصله میگیرن.حالا اون برنامه ها هرچقدر هم خوب باشه باز هم مردم استقبال نمیکنن جک سال 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ امشب برات دعا ميکنم آواتار دلخواهتو پيدا کني . . . . . پس بی زحمت دعا کن نیمه گمشده رو هم پیدا کنم با یه تیر 2 نشون 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ صداوسیما انجام بده اعتمادسازی بین مردمهاینو گفتم یعنیییییی بذار همینجور خاموش بمونم لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ پس بی زحمت دعا کن نیمه گمشده رو هم پیدا کنم با یه تیر 2 نشون تو اين موارد هميشه بالعکس ميشه بهتره من دعا نکنم... 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اینو گفتم یعنیییییی بذار همینجور خاموش بمونم من مطمئنم یه روز میاد که خودشون میفهمن باید اینکار انجام بشه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو اين موارد هميشه بالعکس ميشه بهتره من دعا نکنم... :626gdau: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ انسان ذاتا زیبایی را دوست دارد حتی شما پدرمهربان .امیدوارم همیشه سایه تان بر سرفرزندانتان باشد . به نظر خیلی اشنا می ایید...........حرفهایتان برایم اشناست...مرا یاد ان پیر طریقت میندازید 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر خیلی اشنا می ایید...........حرفهایتان برایم اشناست...مرا یاد ان پیر طریقت میندازید بچه ها به اندازه کافی باهاش شوخی کردن.اگه اونی که میگی باشه عادت کرده بنده خدا وگرنه بنده خدا خیلی اذیت شد لینک به دیدگاه
(:| 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر خیلی اشنا می ایید...........حرفهایتان برایم اشناست...مرا یاد ان پیر طریقت میندازید برادر گرامی از اینکه این همه به بنده لطف دارید ممنونم. بنده نمی دانم چرا با دیگران اشتباه می شوم . شما دوستان کاربری بنده را با چه کسی اشتباه گرفته اید نمی دانم . اگر آن کاربر عزیز را به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شوم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده