رفتن به مطلب

نظر خواهي در مورد جنگ نرم(برنامه فارسي1)

ارسال های توصیه شده

آخ آخ... دیدی فاسد شدیم ؟ دیدی خیانت کردیم ؟ دیدی "بنیان خانواده" سست شد ؟ دیدی اسلام در خطره ؟ دیدی چطوری این کفار ما رو مورد تهاجم فرهنگی قرار دادند ؟ دیدی این صهیونست ها بلاخره کار خودشون رو کردند ؟ دیدی بیچاره شدیم ؟

اصلا نباید این چیزها رو دید... باید صبح تا غروب کلمون رو بچسبونیم به زمین و ماتحتمون رو ببریم به آسمون... بعد کانال جمهوری اسلامی رو نگاه کنیم تا چندتا آخوند ریشو بهمون نشون بدن و بعدشم بشینیم قیافه ی مموتی رو ببینیم تا پایه های اسلام و دین و خانواده و جامعه حسابی قوت بگیره...

بنده بعد از توضیحات زیبای شما متوجه منظورتون شدم... بد نبود اگر تو این متن اشاره میکردید که آیا دارید در مورد جامعه حرف میزنید یا در مورد برنامه های یک کانال تلویزیونی...

باید خدمت شما عرض کنم که دقیقا به همین دلیل من هم این خزعبلات رو نگاه نمیکنم... ولی با این حرف شما که این مسئله برای گسترش فساد یا به قول شما "ج........." هست مخالفم...

اگر اینطور بود الان همه ی مردم آمریکا و اروپا فاسد بودند دیگه... شما این رو قبول دارید که همه ی مردم اونجا فاسد هستند ؟

در ضمن یک انسان عاقل میدونه که اینها یک سری داستان بیشتر نیستند و در جامعه ی واقعی همچین کارهایی هزار و یک مشکل ایجاد میکنه و اخلاقی نیست... اگر روزی تلویزیون برنامه ای نشون بده که صد نفر با هم از بالای برج ایفل به پایین میپرند شما هم تحت تاثیر قرار میگیری و میری اینکار رو میکنی ؟ نشون دادن اون برنامه باید قائدتا باعث بالا رفتن تعداد مرگ و خودکشی در کشور بشه... درسته ؟

و جالب اینجاست مثل فرهنگ نداشته ی ایران ! شخصیت های خائن و بی بندوبار رو کاملا منفور جلوه داده تو این سریال ها!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

و جالب اینجاست مثل فرهنگ نداشته ی ایران ! شخصیت های خائن و بی بندوبار رو کاملا منفور جلوه داده تو این سریال ها!

خوبه دیگه... بره همینه که اینقدر هم طرفدار داره...

شخصا فکر میکنم نگاه کردن تلویزون جمهوری اسلامی با نگاه کردن به این برنامه ها زیاد تفاوتی نداره... هر دو آشغال و فاسد و دزدی و قتل و دروغ و جنایت نشون مردم میدند...

• Like 2
لینک به دیدگاه

شخصا فکر میکنم نگاه کردن تلویزون جمهوری اسلامی با نگاه کردن به این برنامه ها زیاد تفاوتی نداره... هر دو آشغال و فاسد و دزدی و قتل و دروغ و جنایت نشون مردم میدند...

اره همینه فساد فساد چه تو تلویزیون ایرا چه تو تلویزون خارج تو شاید تحت تاثیر قرار نگیری ولی وقتی یه بچه هفت هشت ساله نگاه کنه مطمئن باش تاثیر میگیره

وقتی یه ادم گنده بخاطر سوسانو خودکشی میکنه از بچه هایی که داره تازه ذهنییتش داره شکل میگیره چه انتظاری داره میخوای تحت تاثیر قرار نگیره

خیلی از غرب فقط همون چیزاشو ازادی میدونن وبس نمیگن ازادی بیان ازادی اندیشه و خیلی مهم تر از ازادیه جنسی

• Like 4
لینک به دیدگاه
این شبکه بدترین تاثیرو رو بچه ها ونو جوانان میگذاره و فسادو راحت وارد کشوری مثل ایران میکنه

درسته شاید ایران خیا

لی فساد داره ولی بازم مردم چون تو خفقانن تاثیر ش چن برابر میشه و مرودمو به سمت خیانت و

خیلی چیزای دیگه زخ میده

این شبکه ها رو مردمی که دانششون فقط به چشمشونه بازم تاثیرش بیشتر میشه

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
قبل از اینکه این شبکه هم بیاد خیانت و فساد کم نبوده

کسی نگفت کم بوده ولی اینقدر واضح و اشکار ترویج و اموزش داده نمیشد!!

تو این شبکه و فیلمهاش فقط یه چیز موضوع فیلمها و دغدغه ی شخصیتهاشه حتی مسائل روزمره ی زندگی و واقعیات زندگی و منطق پشت اون نادیده گرفته شده و فقط همون مسائل توش پررنگه و بحث میشه. این یعنی ترویج مطلق فساد.

میدونید کار این شبکه دقیقا مثل صدا و سیمای خودمونه فقط برعکسش! اینها هم دغدغه ی فیلمها و موضوعاشون با واقعیت و منطق همخونی نداره و جهتدار و با منظوره اونها هم همینطور فقط در دو جهت مختلف. هر دو هم بی محتوان

آخ آخ... دیدی فاسد شدیم ؟ دیدی خیانت کردیم ؟ دیدی "بنیان خانواده" سست شد ؟ دیدی اسلام در خطره ؟ دیدی چطوری این کفار ما رو مورد تهاجم فرهنگی قرار دادند ؟ دیدی این صهیونست ها بلاخره کار خودشون رو کردند ؟ دیدی بیچاره شدیم ؟

اصلا نباید این چیزها رو دید... باید صبح تا غروب کلمون رو بچسبونیم به زمین و ماتحتمون رو ببریم به آسمون... بعد کانال جمهوری اسلامی رو نگاه کنیم تا چندتا آخوند ریشو بهمون نشون بدن و بعدشم بشینیم قیافه ی مموتی رو ببینیم تا پایه های اسلام و دین و خانواده و جامعه حسابی قوت بگیره...

من اصلا با صهیونیست و امریکا و حتی با بقیه ی شبکه ها کاری ندارم.. واسه همین تو نظرسنجی رای ندادم چون منصفانه نبود.

شبکه هایی مثل بی بی سی یا سایر شبکه هاش که اهنگ یا فیلمهای خوب میذاره حتی خوبم هست.

حتی اگه فیلمهای درست حسابی اونورو نشون بدن با اینکه میدونیم تو اونها هم صحنه زیاده و حتی بعضا واضحتر نشون داده میشه ولی به نظرم به اندازه ی این شبکه تاثیر بد نداره ..

من شخصا واقعا چندشم میشه برنامه هاشو میبینم.. (به غیر از فرار از زندان) بقیش بینهایت بی محتوا و با منظور انتخاب شده.. و این کاملا واضحه . حرکات و رفتار و دغدغه های شخصیتهاش و راه حلهای حل مشکلاتش هیچ نکته اموزنده یا پرمحتوا و حتی نرمالی نداره.. هیچ حرفی برای گفتن نداره جز یه چیز!! خب این یعنی چی؟ بی منظوره؟ الکیه؟ چرا فلیمهای خوب اونورو نمیذارن؟

ببینید من اصلا بحثم دین نیست و برام مهم نیست. چون خودمم قبول ندارم . ولی تو یه جامعه واسه سالم بودن جامعه (که لازمه ی زندگی اروم و خوبه) ترویج فساد کاملا مضره و جامعه رو به نابودی میکشونه.

بیاید حداقل به خاطر خودمونم که شده چشمامونو نبندیم و خودمونو گول نزنیم و به خاطر لجبازی و ابراز انزجار و انتقام گیری از سیاستهای داخلی اینده ی خود و جامعه مونو از اینی که هست و با دست خودمون خرابتر نکنیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

شما هم که همینو دارید میگید پس چرا مخالفید و از این شبکه حمایت میکنید؟ :ws52:

بنده بعد از توضیحات زیبای شما متوجه منظورتون شدم... بد نبود اگر تو این متن اشاره میکردید که آیا دارید در مورد جامعه حرف میزنید یا در مورد برنامه های یک کانال تلویزیونی...

باید خدمت شما عرض کنم که دقیقا به همین دلیل من هم این خزعبلات رو نگاه نمیکنم... ولی با این حرف شما که این مسئله برای گسترش فساد یا به قول شما "ج........." هست مخالفم...

اگر اینطور بود الان همه ی مردم آمریکا و اروپا فاسد بودند دیگه... شما این رو قبول دارید که همه ی مردم اونجا فاسد هستند ؟

در ضمن یک انسان عاقل میدونه که اینها یک سری داستان بیشتر نیستند و در جامعه ی واقعی همچین کارهایی هزار و یک مشکل ایجاد میکنه و اخلاقی نیست... اگر روزی تلویزیون برنامه ای نشون بده که صد نفر با هم از بالای برج ایفل به پایین میپرند شما هم تحت تاثیر قرار میگیری و میری اینکار رو میکنی ؟ نشون دادن اون برنامه باید قائدتا باعث بالا رفتن تعداد مرگ و خودکشی در کشور بشه... درسته ؟

من امار سریالها رو ندارم ولی لطفا بگید تو کدوم کشورها سفری دیگر و اسکار و سایر برنامه های این شبکه داره پخش گسترده میشه و پرطرفدارترین برنامه های تلویزیون هستن؟!

خودتونم بهتر میدونید که اونجا هم بعضی برنامه ها و فیلمها محدود به یه سن خاصی میشه و بچه ها اجازه ی دیدن ندارن یا بعضی ها با اعتراض مواجه میشه. فکر میکنید این برای چیه؟ پس حتما موثره که این عکس العمل رو ایجاد میکنه!

همه جای دنیا از فساد پرهیز میکنن. ولی هر کدوم با یه فرهنگی و یه دینی و به یه شکلی..

• Like 4
لینک به دیدگاه

هرکی دوست داره ببینه و هرکی دوست نداره نبینه..اختیار کنترل ریسیور دست خود صاحب خونه و همینطور پدر و مادر بچه های تو خونه است.دیگه دعوا نداره.

میپرسید چراسریالای این کانال پر طرفداره ؟ برید از آقایون متولی فرهنگی که 31 ساله دارن رو فرهنگ کار میکنن بپرسین..:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
این آواتارت زشته..برش دار...زلزله میاد:ws28:

برمیگردم جواب میدم عزیز...

بنده بخاطر چشمان زیبای این بانو این عکس را انتخاب کردم .

درضمن بنده با حرفهای جناب آقای وحید خیلی موافق هستم و از اینکه اینقدر روی فرزندان خود حساس هستند خیلی خوشحالم .

مرحبا به پدرانی چون شما .

بنده پدر نیستم ولی پدرانی با طرز فکر شمارا خیلی می پسندم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

درضمن بنده با حرفهای جناب آقای وحید خیلی موافق هستم و از اینکه اینقدر روی فرزندان خود حساس هستند خیلی خوشحالم .

بنده بیشتر لبان زیبای اواتارتان را دوست دارم که از انها شکر میریزد.......بنده هم پدر مهربانی هستم............:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بحث زور کردن کسی به نگاه کردن نیست خیلی ها نگاه میکنن و خیلیها هم نگاه نمیکنن بحث رو نوع تاثیر برنامه هاس

• Like 1
لینک به دیدگاه
بنده بیشتر لبان زیبای اواتارتان را دوست دارم که از انها شکر میریزد.......بنده هم پدر مهربانی هستم............:ws3:

انسان ذاتا زیبایی را دوست دارد حتی شما پدرمهربان .

امیدوارم همیشه سایه تان بر سرفرزندانتان باشد .

• Like 1
لینک به دیدگاه
همون دیگه..چشمان زیبا زلزله برانگیز است...

گفتم اختیار کنترلتونو دارین..دیگه دعوا نداره

این زلزله زلزله بیرونی نیست خواهر من !

این زلزله درونی درون انسانهای تاریک درون و تاریک اندیش هست .

لینک به دیدگاه
بحث زور کردن کسی به نگاه کردن نیست خیلی ها نگاه میکنن و خیلیها هم نگاه نمیکنن بحث رو نوع تاثیر برنامه هاس

شما بسیار کار خوبی می کنید .

شما یک پدر هشیار و مسوولی هستید امیدوارم مواظب مادربچه ها هم باشید تا سعادت هر دو دنیا نصیب شما گردد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
این زلزله زلزله بیرونی نیست خواهر من !

این زلزله درونی درون انسانهای تاریک درون و تاریک اندیش هست .

نه دیگه..خبر نداری برادرم..بعدشم شما برادر چرا عکس این خانوم گمراه رو گذاشتی آواتارت..چشماشونم که معلوم نیست آخه:ws28:

شما بسیار کار خوبی می کنید .

شما یک پدر هشیار و مسوولی هستید امیدوارم مواظب مادربچه ها هم باشید تا سعادت هر دو دنیا نصیب شما گردد.

بله..مادر بچه ها همین دور و برا بودن...نمیدونم کجا رفتن یهو...:ws52:

لینک به دیدگاه
نه دیگه..خبر نداری برادرم..بعدشم شما برادر چرا عکس این خانوم گمراه رو گذاشتی آواتارت..چشماشونم که معلوم نیست آخه:ws28:

بله..مادر بچه ها همین دور و برا بودن...نمیدونم کجا رفتن یهو...:ws52:

خواهر بزرگوارم نمی دانم شما چرا با بنده سر ناسازگاری دارید بنده به شما خیلی هم ارادت قلبی دارم .

بنده چشمان با حیای این خانم را که به سمت پایین دوخته شده است را دوست می دارم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خواهر بزرگوارم نمی دانم شما چرا با بنده سر ناسازگاری دارید بنده به شما خیلی هم ارادت قلبی دارم .

بنده چشمان با حیای این خانم را که به سمت پایین دوخته شده است را دوست می دارم.

بنده با کسی سر ناسازگاری ندارم..فقط شما خیلی شبیه یه نفرین..اینه که من شوخی میکنم باهاتون..

اگر اون نیستی که:icon_gol:

اگر اون هستی که:ws3:

اوپس..حیا!!!!! آخه قبلاً یه چیز دیگه گفتی...:ws3:

به هر حال خوش باشی برادرم:ws2:

لینک به دیدگاه
بنده با کسی سر ناسازگاری ندارم..فقط شما خیلی شبیه یه نفرین..اینه که من شوخی میکنم باهاتون..

اگر اون نیستی که:icon_gol:

اگر اون هستی که:ws3:

اوپس..حیا!!!!! آخه قبلاً یه چیز دیگه گفتی...:ws3:

به هر حال خوش باشی برادرم:ws2:

شما چه از من منتفر باشید چه با بنده مهربان همیشه در قلبم هستید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی فارسی وان واقعا داره رو فرهنگ تاثیر میزاره و متضاد با فرهنگ ایرانیه.:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اصلا آدم مذهبی نیستم ولی فارسی وان واقعا داره رو فرهنگ تاثیر میزاره و متضاد با فرهنگ ایرانیه.:icon_pf (44):

اینجوری نیست!

گرچه من فقط ساعت 9 سریال سفری دیگر رو میبینم ولی اگه هرکی حس میکنه که داره فرهنگ خونوادشو نابود میکنه میتونه عین شبکه های س.ک.س.ی ماهواره قفلش کنه . . .!:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...