- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام می خوام از دوستانی که می خوان امسال ارشد شرکت کنن دعوت کنم تا بیان و مشورت کنیم چه روش هایی برای درس خوندن مناسبه.دوستانی هم که ارشد خوندن خواهش می کنم راهنمایی کنن که دوستان نتیجه بگیرن. غیر از اون دوستانی هم کهم ی تونن راهنمایی کنن شرکت کنن. پیدا کردن دوستان هم رشته سخته .پس در کلیات بحث می کنیم. ممنونم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب ما که تو راه ارشدییییم :icon_pf (34): اما رشتمون که به هم نمی خوره تازهشم الان امین نپتون میاد این تاپیک بدبخت رو قوفول میکنه حالا تا نیومده بگو بببببنم ........................ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی هنوز اینجا بسته نشده خب از یه جا باید شروع کنیم کلاس و آزمون لازمه؟ من خودم می خوام بخونم ولی نمی دونم چه جوری و از کجا شروع کنم اگه تعداد بچه های هم رشته زیاد بشه می تونیم جداگانه بحث رو ادامه بدیم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آفتاب عزیز مرسی از دعوتت من چند ساله که میخوام ارشد شرکت کنم ولی وقت نمیشه میندازم سال بعد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ به سلامتی هنوز اینجا بسته نشده خب از یه جا باید شروع کنیم کلاس و آزمون لازمه؟ من خودم می خوام بخونم ولی نمی دونم چه جوری و از کجا شروع کنم اگه تعداد بچه های هم رشته زیاد بشه می تونیم جداگانه بحث رو ادامه بدیم نترس الان این امین نپتون تا بببنه این تاپیک گرفته فوری قوفول میکنه اره عزیز دل برادر کتاب که 100 درصد لازمه هر موسسسه ای هم یه کتابش خوبه مثلا تو رشته ما پارسه درس مدارش عالیه ماشین ماهان در کل خواستی کتاب بگیری یا پارسه بگیر یا ماهان 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ آفتاب عزیز مرسی از دعوتت من چند ساله که میخوام ارشد شرکت کنم ولی وقت نمیشه میندازم سال بعد خواهش می کنم قبول شدن سخته ولی اگه تلاش کنیم خوبه باید از یجایی شروع کرد لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نترس الان این امین نپتون تا بببنه این تاپیک گرفته فوری قوفول میکنه اره عزیز دل برادر کتاب که 100 درصد لازمه هر موسسسه ای هم یه کتابش خوبه مثلا تو رشته ما پارسه درس مدارش عالیه ماشین ماهان در کل خواستی کتاب بگیری یا پارسه بگیر یا ماهان از بحثای متفرقه دیگه ای که تو گفتگوی آزاد هست که بهتره خوندن منابع به تنهایی کافی نیست؟ توی آموزشگاه ها شنیدم پارسه بهتره آزمون های پارسه هم جمعیت بیشتری نسبت به بقیه داره چند تا درس رو همزمان بخونیم بهتره یا جدا گانه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ از بحثای متفرقه دیگه ای که تو گفتگوی آزاد هست که بهتره خوندن منابع به تنهایی کافی نیست؟ توی آموزشگاه ها شنیدم پارسه بهتره آزمون های پارسه هم جمعیت بیشتری نسبت به بقیه داره چند تا درس رو همزمان بخونیم بهتره یا جدا گانه؟ من میدونم اما کو گوش شنوا تاپیک زدم بودم راجع به سیگار و مضرات ان که فوری فاتحه اش رو خوندن اره پارسه خیلی خوبه البته به گفتم که به رشته بستگی داره به نظرم درس درس بخونی بهتره بری مشاوره اون هم همین رو میگه ازمون پارسه خوبه بهتر از بقیه اس حالا میخوای ازاد بخونی یا سراسری:icon_pf (34): رشته ................ 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ راستش الان که تا حالا آزاد بودم اصرار دارن سراسری ولی خب خیلی سخته بعید می دونم گرایش سلولی و مولکولی لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آفتاب عزیز مرسی از دعوتت من چند ساله که میخوام ارشد شرکت کنم ولی وقت نمیشه میندازم سال بعد ولی من کلی سابقه دارم تازه این ترم درسم تموم شد ولی دو سال شرکت کردم فعلا دارم تست می کنم ( با محیط و جو آشنا بشم ) 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره که چقدر بتونی خرج کنی : اگه خیلی خرج کنی که می تونی راحت سراسری قبول شی ( کلاس ، آزمون و همه چی ) اگه خیلییییی خرج کنی خب بازم راحت میشه آزاد قبول شد . کلا همه چی بستگی به این داره که چقدر خرج کنی و نون خرج کردنتو بعدا بخوری نه زحمت دیگه ای رو ......... 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ کاملا مخالفم با حرفت مینا...تو آشناها و رفیقام هیشکدومشون کلاس نرفتن همه هم سراسری قبول شدن...اکثرا تهران...اکثرا زیر 100...منم امسال می خوام بخونم...همه تون موفق باشین 7 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ کاملا مخالفم با حرفت مینا...تو آشناها و رفیقام هیشکدومشون کلاس نرفتن همه هم سراسری قبول شدن...اکثرا تهران...اکثرا زیر 100...منم امسال می خوام بخونم...همه تون موفق باشین دقیقا منم حداقل 10نفر تو رشته های مختلف میشناسم که بدون کلاس رتبه زیر20 آوردن منم شهریور معلوم میشه کدوم طرفیم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ منم هم دردم شدییییییییییییییییییید!! 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره که چقدر بتونی خرج کنی : اگه خیلی خرج کنی که می تونی راحت سراسری قبول شی ( کلاس ، آزمون و همه چی ) اگه خیلییییی خرج کنی خب بازم راحت میشه آزاد قبول شد . کلا همه چی بستگی به این داره که چقدر خرج کنی و نون خرج کردنتو بعدا بخوری نه زحمت دیگه ای رو ......... کاملا مخالفم با حرفت مینا...تو آشناها و رفیقام هیشکدومشون کلاس نرفتن همه هم سراسری قبول شدن...اکثرا تهران...اکثرا زیر 100...منم امسال می خوام بخونم...همه تون موفق باشین اخویییی :w00: کامل بخون والا که از اونا هم داریم پسرعموی خودم بدون همه اینا شده بود 80 . اما خب راه خیلییییییییییییییییی سختیه بسی زیادتر حتی . امام اون راه کمی آسون تر هست یعنی هستن چنین افرادی که فخط با پول اومدن بالاتر 2 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من ترجیح می دم به جای اینکه وقتمو توی کلاسها تلف کنم خودم توی خونه درس بخونم...کلاس رو اکثرا کسایی میرن که حس و حال اینکه از روی کتاب آموزش های لازم رو یاد بگیرن ندارن...البته بله...زیاد هستن دوستانی که با پول اومدن بالا ولی...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من هر 4 مدلشو دیدم.. کلاس رفته و قبول شده کلاس رفته و قبول نشده کلاس نرفته و قبول نشده کلاس نرفته و قبول شده به خودتون بستگی داره. 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من امسال کنکور دادم...کلاس اصلا نرفتم....فقط آزمون ماهان شرکت کردم... تازه تغیر رشته هم داده بودم.. رتبمم خوب شد... کلاس فک نکنم لازم باشه.. فقط منابع صحیح انتخاب کنین... منبع خیلی مهمه....خیلی خیلی مهمه.... از کسایی که قبول شدن مشورت بخوایین تا منابع صحیح بهتون بگن... 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ من امسال کنکور دادم...کلاس اصلا نرفتم....فقط آزمون ماهان شرکت کردم... تازه تغیر رشته هم داده بودم.. رتبمم خوب شد... کلاس فک نکنم لازم باشه.. فقط منابع صحیح انتخاب کنین... منبع خیلی مهمه....خیلی خیلی مهمه.... از کسایی که قبول شدن مشورت بخوایین تا منابع صحیح بهتون بگن... آره به نظر منم واسه ارشد مهم منابع هست نه کلاس،حداقل واسه رشته ما که اینطوریه البته کنار همه اینها شانص هم خیلی تاثیر داره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده