armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ محسن خودتو خرتو همینجا میخرم فی چنده؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ راس میگه.اما من اگه خودمو بفروشم خرمو هرگز خوب خرتو چی کار دارم من تو کار تجارت ادم هستم :w16: می خوام صادرش کنم این امین رو به جزایر بیگلی بیگلی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ همین الان یکی از عزیزان تماس گرفت و از اسپم آلود شدن تاپیک گله کرد. معامله تمام شد.فروخته شدین رفت آرمین جون 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب خرتو چی کار دارم من تو کار تجارت ادم هستم :w16: می خوام صادرش کنم این امین رو به جزایر بیگلی بیگلی :icon_pf (34): بیشین بینیم بااااااا تو آخه پولت کجا بودش:w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه.تو چرا میخوای پولتو دور بریزی.همون که آرمین گفت.166 تومن و سه زار.قسطی 50 ماهه چند درصد سود.............. سهام بدم به جای پول قبوله :w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بیشین بینیم باااااااتو آخه پولت کجا بودش:w00: خوب وقتی که فرستادمت به اون جزایر پولشو میدم اقساط 50 ماهههه اس معامله تمام شد :167: خیرشو بببنی محسن انشاللله اگر بازم رفیق داشتی خبر کن قیمت خوب خریدارم 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ همین الان یکی از عزیزان تماس گرفت و از اسپم آلود شدن تاپیک گله کرد.معامله تمام شد.فروخته شدین رفت آرمین جون :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00: بریم تو تاپیک سمندون اسپم :w16: تو تالار عکس اونجا بزنیم تو سر و کله هم :jawdrop: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من اینجا اسپمی شروع نکردم که دوستان ناراحت میشن:brodkavelarg: اسپم کردم ولی شروع نکردم:w00: خودم میتونم تشخیص بدم کجا اسپم شروع کنم کجا نکنم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من اینجا اسپمی شروع نکردم که دوستان ناراحت میشن:brodkavelarg:اسپم کردم ولی شروع نکردم:w00: خودم میتونم تشخیص بدم کجا اسپم شروع کنم کجا نکنم خوب همیشه شروع کنننند ه اش من هست الان هم ادامه اش رو فرستادم تو تاپیک سمندون بریییم اونجا لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ام ام ام.... منم می خواستم بگم که با دوستایی که اینجا پیدا کردم اصلا احساس تنهایی نمی کنم. خب درسته که ابران نیستم ولی خو.... همین... می خواستم بگم خوشحالم. این بود "پست من":icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من اینجا اسپمی شروع نکردم که دوستان ناراحت میشن:brodkavelarg:اسپم کردم ولی شروع نکردم:w00: خودم میتونم تشخیص بدم کجا اسپم شروع کنم کجا نکنم :icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده