mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ببین اونی که مو داره تویی که داشتی اون بالا پسر ایرونی رو مچل میکردی..........بعد اونی که میره پسر ایرونیه که میاد به رفیقش که منم میگه ............اونی که میاد مورد عنایت قرارت میده منم .........که قسم خوردم حق مظلومو از ظالم بگیرم تو تا وقتی که دوست من بودی از این مردونگیا نداشتی.حالا که پاست دادم به اون فردین شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آره.مقصر تو یا من نیستیم.مقصر دنیای دونه.بچه تر که بودم یادمه یه بار gfام بهم گفته بود با هیچی عوضت نمیکنم حتی با پراید:icon_pf (34): :ws28::ws28: چه مقایسه ای :ws28: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: چه مقایسه ای :ws28: آره بی معرفت.لااقل پژو هم نگفته بود 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ آره بی معرفت.لااقل پژو هم نگفته بود اوهوییی اسم منم اونجا بود ولی من دوستت نیستم ها:w00: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوییی اسم منم اونجا بود ولی من دوستت نیستم ها:w00: نگو.تو دوست جون منی 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نگو.تو دوست جون منی پس اونیو که میخام بهم بده :w73: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ پس اونیو که میخام بهم بده:w73: تو رو هم با هوتن و سهیل یه جا میدم 500 تومن.هر کی میخواد تقاضا بده.قسط هم می بندم 50 ماهه لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو رو هم با هوتن و سهیل یه جا میدم 500 تومن.هر کی میخواد تقاضا بده.قسط هم می بندم 50 ماهه تو منو با 500 تومن عوض کردی ولی من خرتو با دنیا هم عوض نمیکنم بده بیاد دیگه:cryingf: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو رو هم با هوتن و سهیل یه جا میدم 500 تومن.هر کی میخواد تقاضا بده.قسط هم می بندم 50 ماهه تو هم هر چی چپ و چلاغه میفروشی من خریدارم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو منو با 500 تومن عوض کردیولی من خرتو با دنیا هم عوض نمیکنم بده بیاد دیگه:cryingf: خرش هم میخرم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم هر چی چپ و چلاغه میفروشی من خریدارم باز این بچه افتاد وسطا میزنم تو اون مخ نداشتت ها محسن مارو مفت هم بده ولی به تو نمیفروشه :w00: 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو منو با 500 تومن عوض کردیولی من خرتو با دنیا هم عوض نمیکنم بده بیاد دیگه:cryingf: اشتباه نکن.برا سه تاییتون 500 تومن قیمت گذاشتم. 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اشتباه نکن.برا سه تاییتون 500 تومن قیمت گذاشتم. همون یعنی هرکدوم 166 تومنو 3 زار :icon_pf (34): بده اون خر ناکستو 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ باز این بچه افتاد وسطامیزنم تو اون مخ نداشتت ها محسن مارو مفت هم بده ولی به تو نمیفروشه :w00: چرا نمیده بوی پول به دماغش بخوره خودش هم............................ چه برسه به شما ها من خریدارم 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ تو هم هر چی چپ و چلاغه میفروشی من خریدارم خوشم میاد سریع مشتری پیدا میشه.فروخته شد 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نمیده بوی پول به دماغش بخوره خودش هم............................ چه برسه به شما ها من خریدارم من خودم 500 تومن سر میدم تورو بخرم بیارم خونه که بهت یکم بخندم دشمن شاد شم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ همون یعنی هرکدوم 166 تومنو 3 زار :icon_pf (34): بده اون خر ناکستو 200 تومان خریدارم :ws37: دونه ای لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نمیده بوی پول به دماغش بخوره خودش هم............................ چه برسه به شما ها من خریدارم راس میگه.اما من اگه خودمو بفروشم خرمو هرگز لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوشم میاد سریع مشتری پیدا میشه.فروخته شد اخ جون امین کاسه کوزه گدایییت رو جمع کن بریم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ 200 تومان خریدارم :ws37: دونه ای نه.تو چرا میخوای پولتو دور بریزی.همون که آرمین گفت.166 تومن و سه زار.قسطی 50 ماهه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده