رفتن به مطلب

نه.................من تنها نیستم.

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

شرایط کاریم جوریه که معمولا" در طول 24 ساعت روز تنها هستم.همکاران دیگه ای هم دارم که ساعت 8 صبح هر روز shift change داریم.شرکت هم تمام امکانات لازم و غیر لازم رو برامون فراهم کرده و فقط از ما کار با کیفیت بالا میخواد.به دلایلی چند روز پیش شرکت نامه ای به واحد ما ارسال کرد که از ما خواست در طی مدت حضور در شرکت به هیچ عنوان حق خروج از بخش حتی برای یه لحظه کوتاه ندارید.بعد از چند روز سایر همکارانم نامه ای به واحد ایمنی و سلامت زدند و گفتند تنهایی در طول کار بر روی ما جنبه روانی منفی داره و خواستند سخت گیریها کمتر بشه و یا شرکت نسبت به جذب نیرو اقدام کند.

تعجبم از این بود که مگه با وجود اینترنت کسی میتونه تنها باشه؟بارها و بارها به دوستان یادآور شدم که میتونن در فرومها عضو شده و از شرکت در بحثها لذت ببرند.اما متاسفانه اونا رغبتی نشون نمیدن همچنان معتقدند تنهابودن شرایط کار رو براشون سخت کرده.

آخه من چطور با داشتن دوستایی که هر روز به تعدادشون اضافه میشه تنها هستم.چطور وقتی میتونم برای هر سوالم جوابی بگیرم و هر روز به دونسته هام اضافه کنم دچار رخوت میشم؟

15a04a877e3941309c52.bmp

آخه من چطور با داشتن اینهمه دوست تنها هستم؟

نه................من تنها نیستم.

همه شما رو دوست دارم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام کربلایی محسن گل..............اقا جون من پیشنهاد میکنم پیشنهاد بدین که شیفتاتونو دو نفری کنن یه خانم و یه اقا بزارن ...........اینجوری همکارا سرحال تر میشن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام کربلایی محسن گل..............اقا جون من پیشنهاد میکنم پیشنهاد بدین که شیفتاتونو دو نفری کنن یه خانم و یه اقا بزارن ...........اینجوری همکارا سرحال تر میشن:ws3:

:ws52:

میترسم اینجوری به مهد کودک هم نیاز بشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

با اینکه همشونو دوس دارم اما باشه.فعلا" هوتن و سهیلو میدمش به تو.اینا نمیدونم چطوری اومده بودن؟اما از هیچی بهترن:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با اینکه همشونو دوس دارم اما باشه.فعلا" هوتن و سهیلو میدمش به تو.اینا نمیدونم چطوری اومده بودن؟اما از هیچی بهترن:ws3:

:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

اخ چون چه کسانی هم دادی thumbsupsmileyanim.gif :167: :167: :167:

این امین نپتون هم بده یه مقدار ادبش کنم :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چطوری دوس جون :167: :167: :167: :167: :167: :167: :167: :167:

سلام ........عزیز دل ...........میبینی این دنیای دون با ادم چیکار میکنه؟

بیا که ما از هیچی بهتریم:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

اره از قدیم گفتن کاچی بهتر از هیچی :167: :167: :167:

روزگار بدی شده الان همین سهیل :banel_smiley_52:

تا 1 دقیقه دیگه میاد و اینجا رو تخته میکنه :ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره از قدیم گفتن کاچی بهتر از هیچی :167: :167: :167:

روزگار بدی شده الان همین سهیل :banel_smiley_52:

تا 1 دقیقه دیگه میاد و اینجا رو تخته میکنه :ws46:

نه نمیاد..........دیگه اون قوزک پاش یاری رفتن نداره..........

• Like 2
لینک به دیدگاه

آره.مقصر تو یا من نیستیم.مقصر دنیای دونه.بچه تر که بودم یادمه یه بار gfام بهم گفته بود با هیچی عوضت نمیکنم حتی با پراید:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه نمیاد..........دیگه اون قوزک پاش یاری رفتن نداره..........

اونی که من میبیم 18 تا جون داره :banel_smiley_52:

نوچه هاش (امین) رو میفرسته

آره.مقصر تو یا من نیستیم.مقصر دنیای دونه.بچه تر که بودم یادمه یه بار gfام بهم گفته بود با هیچی عوضت نمیکنم حتی با پراید:icon_pf (34):

:ws28: :ws28: :ws28: :ws28:

اما من عوض میکنم گیر اوردی بگو تا معامله رو انجام بدم :167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دومیه رو گفتی اما اولیه کیه؟نکنه cowboypistol.gif

ببین اونی که مو داره تویی که داشتی اون بالا پسر ایرونی رو مچل میکردی..........بعد اونی که میره پسر ایرونیه که میاد به رفیقش که منم میگه ............اونی که میاد مورد عنایت قرارت میده منم .........که قسم خوردم حق مظلومو از ظالم بگیرم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...