mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ شرایط کاریم جوریه که معمولا" در طول 24 ساعت روز تنها هستم.همکاران دیگه ای هم دارم که ساعت 8 صبح هر روز shift change داریم.شرکت هم تمام امکانات لازم و غیر لازم رو برامون فراهم کرده و فقط از ما کار با کیفیت بالا میخواد.به دلایلی چند روز پیش شرکت نامه ای به واحد ما ارسال کرد که از ما خواست در طی مدت حضور در شرکت به هیچ عنوان حق خروج از بخش حتی برای یه لحظه کوتاه ندارید.بعد از چند روز سایر همکارانم نامه ای به واحد ایمنی و سلامت زدند و گفتند تنهایی در طول کار بر روی ما جنبه روانی منفی داره و خواستند سخت گیریها کمتر بشه و یا شرکت نسبت به جذب نیرو اقدام کند. تعجبم از این بود که مگه با وجود اینترنت کسی میتونه تنها باشه؟بارها و بارها به دوستان یادآور شدم که میتونن در فرومها عضو شده و از شرکت در بحثها لذت ببرند.اما متاسفانه اونا رغبتی نشون نمیدن همچنان معتقدند تنهابودن شرایط کار رو براشون سخت کرده. آخه من چطور با داشتن دوستایی که هر روز به تعدادشون اضافه میشه تنها هستم.چطور وقتی میتونم برای هر سوالم جوابی بگیرم و هر روز به دونسته هام اضافه کنم دچار رخوت میشم؟ آخه من چطور با داشتن اینهمه دوست تنها هستم؟ نه................من تنها نیستم. همه شما رو دوست دارم 8 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام کربلایی محسن گل..............اقا جون من پیشنهاد میکنم پیشنهاد بدین که شیفتاتونو دو نفری کنن یه خانم و یه اقا بزارن ...........اینجوری همکارا سرحال تر میشن 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام کربلایی محسن گل..............اقا جون من پیشنهاد میکنم پیشنهاد بدین که شیفتاتونو دو نفری کنن یه خانم و یه اقا بزارن ...........اینجوری همکارا سرحال تر میشن میترسم اینجوری به مهد کودک هم نیاز بشه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه با تکنولوژی امروز به اینجا ها نمیرسه.............ولی خدائیش باحال میشه ها.............. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop::jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: چقدر دوست یه 2 تاش هم به من بده من که تنهام 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ با اینکه همشونو دوس دارم اما باشه.فعلا" هوتن و سهیلو میدمش به تو.اینا نمیدونم چطوری اومده بودن؟اما از هیچی بهترن 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ با اینکه همشونو دوس دارم اما باشه.فعلا" هوتن و سهیلو میدمش به تو.اینا نمیدونم چطوری اومده بودن؟اما از هیچی بهترن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ با اینکه همشونو دوس دارم اما باشه.فعلا" هوتن و سهیلو میدمش به تو.اینا نمیدونم چطوری اومده بودن؟اما از هیچی بهترن اخ چون چه کسانی هم دادی :167: :167: :167: این امین نپتون هم بده یه مقدار ادبش کنم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): چطوری دوس جون :167: :167: :167: :167: :167: :167: :167: :167: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چطوری دوس جون :167: :167: :167: :167: :167: :167: :167: :167: سلام ........عزیز دل ...........میبینی این دنیای دون با ادم چیکار میکنه؟ بیا که ما از هیچی بهتریم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ........عزیز دل ...........میبینی این دنیای دون با ادم چیکار میکنه؟بیا که ما از هیچی بهتریم:icon_pf (34): اره از قدیم گفتن کاچی بهتر از هیچی :167: :167: :167: روزگار بدی شده الان همین سهیل :banel_smiley_52: تا 1 دقیقه دیگه میاد و اینجا رو تخته میکنه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اره از قدیم گفتن کاچی بهتر از هیچی :167: :167: :167: روزگار بدی شده الان همین سهیل :banel_smiley_52: تا 1 دقیقه دیگه میاد و اینجا رو تخته میکنه نه نمیاد..........دیگه اون قوزک پاش یاری رفتن نداره.......... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ........عزیز دل ...........میبینی این دنیای دون با ادم چیکار میکنه؟بیا که ما از هیچی بهتریم:icon_pf (34): آره.مقصر تو یا من نیستیم.مقصر دنیای دونه.بچه تر که بودم یادمه یه بار gfام بهم گفته بود با هیچی عوضت نمیکنم حتی با پراید:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ در ضمن اسپم نکنین لطفا".من الان حس و حالم تو مایه های فیلمای هندیه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه نمیاد..........دیگه اون قوزک پاش یاری رفتن نداره.......... اونی که من میبیم 18 تا جون داره :banel_smiley_52: نوچه هاش (امین) رو میفرسته آره.مقصر تو یا من نیستیم.مقصر دنیای دونه.بچه تر که بودم یادمه یه بار gfام بهم گفته بود با هیچی عوضت نمیکنم حتی با پراید:icon_pf (34): اما من عوض میکنم گیر اوردی بگو تا معامله رو انجام بدم :167: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ در ضمن اسپم نکنین لطفا".من الان حس و حالم تو مایه های فیلمای هندیه من مرده این احساستم :w00: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من مرده این احساستم :w00: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این دومیه که میاد و میره منم....... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این دومیه که میاد و میره منم....... دومیه رو گفتی اما اولیه کیه؟نکنه 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دومیه رو گفتی اما اولیه کیه؟نکنه ببین اونی که مو داره تویی که داشتی اون بالا پسر ایرونی رو مچل میکردی..........بعد اونی که میره پسر ایرونیه که میاد به رفیقش که منم میگه ............اونی که میاد مورد عنایت قرارت میده منم .........که قسم خوردم حق مظلومو از ظالم بگیرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده