M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ در اینجا یکسری فایل آموزشی استاتیک و مقاومت وجود دارد.برای مقاومت مصالح نیز یک تاپیک جدا ایجاد میکنیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منظورم از شماره سوالهایی که گفتم.سوالات قرار داده شده در سایت است.در سوالی که نیروهای جانبی قایق رو خواسته،مکانی که این نیروها وارد میشه را چگونه تشخیص بدیم؟ من باز هم قایق ندیدم!!!! 3 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ میشه این سوالها رو برا تشریحی حل کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ این سوال هم جوابش واسم گنگه میشه توضیح بدین؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این یه سایت آموزش آنلاین خر پا هستش 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام عزیزان اگه میشه یه تعریف جامع از ممان اینرسی برام بگید من استاتیک گوش نکردم یاد نگرفتم الان تو دینامیک به مشکل خوردم:دی ممنون لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سلام عزیزان اگه میشه یه تعریف جامع از ممان اینرسی برام بگید من استاتیک گوش نکردم یاد نگرفتم الان تو دینامیک به مشکل خوردم:دی ممنون گوش که نکردی و لی رفتی به آدرس زیر حتما بخون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ گوش که نکردی و لی رفتی به آدرس زیر حتما بخون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون جیگر ولی صب این تاپیکو دیده بودم یع تعریف کلی نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ با تشکر از اسی خان 1) اندازه نیروی P را طوری بیابید که بردار برایند روی محور افقی قرار گیرد در این صورت اندازه نیروی برایند را بدست اورید؟ پس باید Fy=0 باشه(فک کنم) بقیه رو دیگه اگه میشه حل کنید ممنون میشم 2) اینو نتونستم حل کنماگه زحمتی نیست موقع حل مثال به اینجا رسیدم و ... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اندازه نیروی P را طوری بیابید که بردار برایند روی محور افقی قرار گیرد در این صورت اندازه نیروی برایند را بدست اورید؟ پس باید Fy=0 باشه(فک کنم) بقیه رو دیگه اگه میشه حل کنید ممنون میشم راه حلتون که درسته. زوایا هم که از هندسه شکل راحت به دست میان. مثلا tan a=ضلع مقابل / ضلع مجاور =100/200 وقتی هم که زاویه به دست آمد،با ماشین حساب سینوسش هم به دست میاد. اینو نتونستم حل کنماگه زحمتی نیست موقع حل مثال به اینجا رسیدم و ... این رابطه که از اساس غلطه. چون sin (120-a باید برابر 4 باشه،که سینوس همواره بین 0 و 1 است...... 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام اسی خان راستش نفهمیدم چه جوری مختصات A,b,c,d را بدست میاد توی این قسمت همون w هستن که بدست اوردیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ راستش نفهمیدم چه جوری مختصات A,b,c,d را بدست میاد یعنی چی !!!! خوب هر کدام از نقاط a,b,c,d در دستگاه مختصات دارای یک x,y,z هستند،که میخونی دیگه!!! توی این قسمت همون w هستن که بدست اوردیم؟ اینها نیروهای کششی در کابل ها هستند.... 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سلام اسی خان در عملیات تخلیه بار از یک کشتی به وزن 3500توسط کابلی نگه داشته شده است.برای مرکز کردن در اتومبیل در وضعیت مورد نظر ؛ طناب گذرا از روی پولیB در نقطه A به کابل متصل شده است.زاویه بین کابل و عمود 20 , و زاویه بین طناب و افق 30 است.کشش طناب رابیابید؟(صفحه 38) نقاشی خودمه اینم نقاشی خودمه مشکل من بیشتر توی پیدا کردن زاویه هست مثلا چه جوری 120 شد ؛ 58 از کجا اومد ؟:ws52: فک کنم :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سلام اسی خان شرمنده ولی فک کنم سوالات من در مورد استاتیک تمومی نداره:banel_smiley_52: توی این مثال مگه نباید از استفاده کرد؟?? لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ توی این مثال مگه نباید از استفاده کرد؟?? مگه گشتاور از شما خواسته شده که m را محاسبه کنید !!!!! تصویر یک بردار در راستای بردار دیگر،باید بردارهای یکه را به دست آورد و در هم ضرب داخلی کرد. 2 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فرمول که هست ولی چرا این شکلی حل شده 1)چرا توی Fx از cos استفاده شده؟ 2)چرا زاویه استفاده شده 50 هست؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فرمولی که نوشتید،دیده نمیشود.... 1 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فرمولی که نوشتید،دیده نمیشود.... درستش کردم اسی خان شما امروز کی توی سایت هستین؟منظورم ظهر به بعد چون سوالای زیادی دارم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ فرمول که هست ولی چرا این شکلی حل شده 1)چرا توی Fx از cos استفاده شده؟ 2)چرا زاویه استفاده شده 50 هست؟ برای Fx که از سینوس استفاده کرده !!!!!! نوشته 312*sin50 50 هم زاویه f با محور y است و سینوسش میشه تصویر در جهت x 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده