هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مگه قرار نبود دور هم یکم بخوریم...گولم زدین که یارتون جورشه:w00: شما بیا اونم روچشم.......... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ شما بیا اونم روچشم.......... استغفرلا................................. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ استغفرلا................................. عاشق و رند ونظر بازم و میگویم فاش تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام مواظب باش کلپسه اومد...... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عاشق و رند ونظر بازم و میگویم فاشتا بدانی که به چندین هنر آراسته ام مواظب باش کلپسه اومد...... ما را ز خیال تو چه پروای شراب است خم گو سر خود گیر که خمخانه خراب است دیگه یه جوری ربطش بدین دیگه کدوم کلپسه ر مگن؟ 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگوی نفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند اینم خودتون ربطش بدین همون پشت سرته که نگا نمکنی....کلپسه رو مبنی.... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگوینفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند اینم خودتون ربطش بدین همون پشت سرته که نگا نمکنی....کلپسه رو مبنی.... 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا چه خبر هستش؟ موافقای مشروب کیا هستن؟ لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دوباره که قات زدی.....رو دیوارو میگم..........رفتش اصن 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دوباره که قات زدی.....رو دیوارو میگم..........رفتش اصن خودت قاط زدی من یه چی دیگه فک کردم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این مریم کجا رفت؟خوبه من ادامه رو به اون سپرده بودم کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اینجا چه خبر هستش؟موافقای مشروب کیا هستن؟ هستن بچه ها چی میل داری بگو شب جمعه اس حالی به حولی بکنیییم لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این مریم کجا رفت؟خوبه من ادامه رو به اون سپرده بودمکس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من گر بخارد پشت من انگشت من خم شود از بار منت پشت من همتی کو تا نخارم پشت خویش وارهم از منت انگشت خویش مودونوم...نوموگوم.... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ گر بخارد پشت من انگشت منخم شود از بار منت پشت من همتی کو تا نخارم پشت خویش وارهم از منت انگشت خویش مودونوم...نوموگوم.... اصلا مخی بخی نمخی .................. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا مخی بخی نمخی .................. حالا خوبه که مو مشهدی غلیظ صحبت نِمُکنم اگه نه که دیگه هیچی ….اگه ماخاست به گردنبند بگم ( خِفتی ) و به النگو بگم (چوری ) که زنم موره سه طلاقه مِکِرد دیگه ….! حالا زن ما که تهرونیه ایرادی بهش نیست اما خیلی ازی زن و دخترای مشهدی توی حرف زدنشا مخصوصا…مخصوصا… با جنس مخالف اصرار دارن که تهرونی صحبت کنن…!! همچی صداشاره نازک مُکنن ارررره…….. اررره مُکنن که انگار تخمشاره تو ناف تهرون کاشتن…! خدا نکنه که دوتا کلمه خارجی هم یاد بگیرن…. خدا رو بنده نیستن دیگه ….هی اوکی اوکی مکنن و مگن ای وای دپرس شدم….! البته خیلی ازینا فقط اره اره گفتن و من من کردن رو یاد گرفتن والا همیشه بند رو اب میدن و افتضاح به بار میارن تو صحبت کردن….! دختره میبینی تا دیروز خانه باباش فقط چای جوشیده مخورده با گل گاوزبون…..!! حرفم که ماخاسته بزنه خِلاش اویزون بوده مگفته سِله به چُخت دِلنگونه ….!! حالا خودشه عین چُوله غِزَک درست کرده مگه من فقط مِسکافه مُخورَم یا قهوه فرانسوی باشیر…!! اولا که جوُنُمَرگ رفته مِسکافه نیست و نسکافه درسته…!! بعدشم که توکه تا دیروز اِشکنه تخم مرغ مُخوردی با ابگوشت مَرزه حالا تا نومزدت مگه چی مُخوری مِگی وای من خیلی هوس پیتزای پپرونی کِردُم …؟! مو نِمُگم پیتزا و نسکافه و قهوه بَده بُخدا….! مو مُگم اینا کلاس نیست…! مو مُگم خودت باش دختر جان….! اگه دلت سیراب شیردون مِخه با شوهرت برو فلکه دروازه قوچون….یا اگه هوس دوسیخ جیگر کردی برو فلکه صاحب الزمان….! بشقاب داغ و ذرت مکزیکی و چیز برگر اگه دوست ندری بزور نخور بگو به به …..!! مو که مِدنُم همه ای حرفا کشکه…مو که مِدنُم تا چند سال دیگه هیشکی به گنجشک نِمِگه چُغُک …به مارمولک نِمگه کِلپاسه…! مو که مِدنم دیگه هیشکی نمگه جُل جُل نکن…! مِس مِس نکن….! سُرسُر نکن….! کُخ نریز….! مو که مِدنم ( کِله وَنگ ) و( اوشتولی ) و( چُسماره ) و( سَقه سِنده بُر) همه از یاد مِره….!! مو که مِدنم لهجه مَشَدی بر باد مِره…. 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این مریم کجا رفت؟خوبه من ادامه رو به اون سپرده بودمکس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من از دور دارم نظارت می کنم از خط خارج نشین. ماشا ا...که خوب از پس هم بر میاین. 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حالا خوبه که مو مشهدی غلیظ صحبت نِمُکنم اگه نه که دیگه هیچی ….اگه ماخاست به گردنبند بگم ( خِفتی ) و به النگو بگم (چوری ) که زنم موره سه طلاقه مِکِرد دیگه ….! حالا زن ما که تهرونیه ایرادی بهش نیست اما خیلی ازی زن و دخترای مشهدی توی حرف زدنشا مخصوصا…مخصوصا… با جنس مخالف اصرار دارن که تهرونی صحبت کنن…!! همچی صداشاره نازک مُکنن ارررره…….. اررره مُکنن که انگار تخمشاره تو ناف تهرون کاشتن…! خدا نکنه که دوتا کلمه خارجی هم یاد بگیرن…. خدا رو بنده نیستن دیگه ….هی اوکی اوکی مکنن و مگن ای وای دپرس شدم….! البته خیلی ازینا فقط اره اره گفتن و من من کردن رو یاد گرفتن والا همیشه بند رو اب میدن و افتضاح به بار میارن تو صحبت کردن….! دختره میبینی تا دیروز خانه باباش فقط چای جوشیده مخورده با گل گاوزبون…..!! حرفم که ماخاسته بزنه خِلاش اویزون بوده مگفته سِله به چُخت دِلنگونه ….!! حالا خودشه عین چُوله غِزَک درست کرده مگه من فقط مِسکافه مُخورَم یا قهوه فرانسوی باشیر…!! اولا که جوُنُمَرگ رفته مِسکافه نیست و نسکافه درسته…!! بعدشم که توکه تا دیروز اِشکنه تخم مرغ مُخوردی با ابگوشت مَرزه حالا تا نومزدت مگه چی مُخوری مِگی وای من خیلی هوس پیتزای پپرونی کِردُم …؟! مو نِمُگم پیتزا و نسکافه و قهوه بَده بُخدا….! مو مُگم اینا کلاس نیست…! مو مُگم خودت باش دختر جان….! اگه دلت سیراب شیردون مِخه با شوهرت برو فلکه دروازه قوچون….یا اگه هوس دوسیخ جیگر کردی برو فلکه صاحب الزمان….! بشقاب داغ و ذرت مکزیکی و چیز برگر اگه دوست ندری بزور نخور بگو به به …..!! مو که مِدنُم همه ای حرفا کشکه…مو که مِدنُم تا چند سال دیگه هیشکی به گنجشک نِمِگه چُغُک …به مارمولک نِمگه کِلپاسه…! مو که مِدنم دیگه هیشکی نمگه جُل جُل نکن…! مِس مِس نکن….! سُرسُر نکن….! کُخ نریز….! مو که مِدنم ( کِله وَنگ ) و( اوشتولی ) و( چُسماره ) و( سَقه سِنده بُر) همه از یاد مِره….!! مو که مِدنم لهجه مَشَدی بر باد مِره…. :ws28:وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خداااا ترکیدم از خنده دمت گرررررررررررررررم شما احیانن مو ر که نمگفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نِههههههه خوب موخوام بودونم؟؟؟؟ شما خیالتا جمع مو نمزروم این لهجه ر پایمال کنن ..... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خداااا ترکیدم از خنده دمت گرررررررررررررررم شما احیانن مو ر که نمگفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نِههههههه خوب موخوام بودونم؟؟؟؟ شما خیالتا جمع مو نمزروم این لهجه ر پایمال کنن ..... مو که مدنم گوشت قربونی ای وسط مویوم....... لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حالا خوبه که مو مشهدی غلیظ صحبت نِمُکنم اگه نه که دیگه هیچی ….اگه ماخاست به گردنبند بگم ( خِفتی ) و به النگو بگم (چوری ) که زنم موره سه طلاقه مِکِرد دیگه ….! حالا زن ما که تهرونیه ایرادی بهش نیست اما خیلی ازی زن و دخترای مشهدی توی حرف زدنشا مخصوصا…مخصوصا… با جنس مخالف اصرار دارن که تهرونی صحبت کنن…!! همچی صداشاره نازک مُکنن ارررره…….. اررره مُکنن که انگار تخمشاره تو ناف تهرون کاشتن…! خدا نکنه که دوتا کلمه خارجی هم یاد بگیرن…. خدا رو بنده نیستن دیگه ….هی اوکی اوکی مکنن و مگن ای وای دپرس شدم….! البته خیلی ازینا فقط اره اره گفتن و من من کردن رو یاد گرفتن والا همیشه بند رو اب میدن و افتضاح به بار میارن تو صحبت کردن….! دختره میبینی تا دیروز خانه باباش فقط چای جوشیده مخورده با گل گاوزبون…..!! حرفم که ماخاسته بزنه خِلاش اویزون بوده مگفته سِله به چُخت دِلنگونه ….!! حالا خودشه عین چُوله غِزَک درست کرده مگه من فقط مِسکافه مُخورَم یا قهوه فرانسوی باشیر…!! اولا که جوُنُمَرگ رفته مِسکافه نیست و نسکافه درسته…!! بعدشم که توکه تا دیروز اِشکنه تخم مرغ مُخوردی با ابگوشت مَرزه حالا تا نومزدت مگه چی مُخوری مِگی وای من خیلی هوس پیتزای پپرونی کِردُم …؟! مو نِمُگم پیتزا و نسکافه و قهوه بَده بُخدا….! مو مُگم اینا کلاس نیست…! مو مُگم خودت باش دختر جان….! اگه دلت سیراب شیردون مِخه با شوهرت برو فلکه دروازه قوچون….یا اگه هوس دوسیخ جیگر کردی برو فلکه صاحب الزمان….! بشقاب داغ و ذرت مکزیکی و چیز برگر اگه دوست ندری بزور نخور بگو به به …..!! مو که مِدنُم همه ای حرفا کشکه…مو که مِدنُم تا چند سال دیگه هیشکی به گنجشک نِمِگه چُغُک …به مارمولک نِمگه کِلپاسه…! مو که مِدنم دیگه هیشکی نمگه جُل جُل نکن…! مِس مِس نکن….! سُرسُر نکن….! کُخ نریز….! مو که مِدنم ( کِله وَنگ ) و( اوشتولی ) و( چُسماره ) و( سَقه سِنده بُر) همه از یاد مِره….!! مو که مِدنم لهجه مَشَدی بر باد مِره…. :w58: :w58: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حالا خوبه که مو مشهدی غلیظ صحبت نِمُکنم اگه نه که دیگه هیچی ….اگه ماخاست به گردنبند بگم ( خِفتی ) و به النگو بگم (چوری ) که زنم موره سه طلاقه مِکِرد دیگه ….! حالا زن ما که تهرونیه ایرادی بهش نیست اما خیلی ازی زن و دخترای مشهدی توی حرف زدنشا مخصوصا…مخصوصا… با جنس مخالف اصرار دارن که تهرونی صحبت کنن…!! همچی صداشاره نازک مُکنن ارررره…….. اررره مُکنن که انگار تخمشاره تو ناف تهرون کاشتن…! خدا نکنه که دوتا کلمه خارجی هم یاد بگیرن…. خدا رو بنده نیستن دیگه ….هی اوکی اوکی مکنن و مگن ای وای دپرس شدم….! البته خیلی ازینا فقط اره اره گفتن و من من کردن رو یاد گرفتن والا همیشه بند رو اب میدن و افتضاح به بار میارن تو صحبت کردن….! دختره میبینی تا دیروز خانه باباش فقط چای جوشیده مخورده با گل گاوزبون…..!! حرفم که ماخاسته بزنه خِلاش اویزون بوده مگفته سِله به چُخت دِلنگونه ….!! حالا خودشه عین چُوله غِزَک درست کرده مگه من فقط مِسکافه مُخورَم یا قهوه فرانسوی باشیر…!! اولا که جوُنُمَرگ رفته مِسکافه نیست و نسکافه درسته…!! بعدشم که توکه تا دیروز اِشکنه تخم مرغ مُخوردی با ابگوشت مَرزه حالا تا نومزدت مگه چی مُخوری مِگی وای من خیلی هوس پیتزای پپرونی کِردُم …؟! مو نِمُگم پیتزا و نسکافه و قهوه بَده بُخدا….! مو مُگم اینا کلاس نیست…! مو مُگم خودت باش دختر جان….! اگه دلت سیراب شیردون مِخه با شوهرت برو فلکه دروازه قوچون….یا اگه هوس دوسیخ جیگر کردی برو فلکه صاحب الزمان….! بشقاب داغ و ذرت مکزیکی و چیز برگر اگه دوست ندری بزور نخور بگو به به …..!! مو که مِدنُم همه ای حرفا کشکه…مو که مِدنُم تا چند سال دیگه هیشکی به گنجشک نِمِگه چُغُک …به مارمولک نِمگه کِلپاسه…! مو که مِدنم دیگه هیشکی نمگه جُل جُل نکن…! مِس مِس نکن….! سُرسُر نکن….! کُخ نریز….! مو که مِدنم ( کِله وَنگ ) و( اوشتولی ) و( چُسماره ) و( سَقه سِنده بُر) همه از یاد مِره….!! مو که مِدنم لهجه مَشَدی بر باد مِره…. :ws28: خیی لهجه باحالیه خوشمان امد 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w58: :w58: سنی اولدوزلارا اوخشادیرام . اونلار قدر چکیجی و گوزه لسن .آمما آرانیزدا تک بیر فرق وار :اونلار میلیون لارجا سن ایسه بیر دنه سن.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده