pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ اصطلاحات پشت کاميوني لاستيك قَلبَِمو با ميخ نگات پنچر نكن * بوق نزن ژيان ميخورمت * بر در ديوار قلبم نوشتم ورود ممنوع عشق آمد و گفت من بي سوادم * پشت يه ژيان هم نوشته بود جد زانتيا * قربان وجودت که وجودم زوجودت بوجود آمده مادر * شتاب مكن،مقصد خاك است * رادياتور عشق من ازبهر تو، آمد به جوش گر نداري باورم بنگر به روي آمپرم * تو هم قشنگي * کاش جاده زندگي هم دنده عقب داشت * سر پاييني برنده سر بالايي شرمنده * داداش مرگ من يواش * كاش ميشد سرنوشت را از سر نوشت * تند رفتن که نشد مردي چشم انتظارم كه برگردي * يا اقدس يا هيچكس * زندگي نگه دار پياده ميشم آيي بي وفا کجا ميري اونطرفي که ورود ممنوعه * اي ماشين با مرام، نشو نامرد با ما * عشق يعني بهش بگي دوسش نداري ؛ و بعد بري يه گوشه و حسابي گريه کني * محبت از درخت آموز که سايه از سر هيزم شکن هم برنميدارد * درياي غم ساحل ندارد * بابا تو ديگه کي هستي * قربون دل غريب پرستت * داداش، جون من يواش * خوش غيرت * بي تو هرگز ............ باتو ؟؟؟؟ عمرا * از عشق تو ليلي ........... رفتم زير تريلي * دنبالم نيا اسيرم مي شي * همه از مرگ مي ترسند من ازرفيق نامرد * در پناه مولا * به مُد پرستان بگو آخرين مُد کفن است 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ انشالله همگي با پيامبر . عمه اطهار مشهور بشيم الهي امين 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ پری جون تاپیک تکراری ولی چون لینک پیدا نشد فعلا باشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ ک.... ترکید به دنیا اومدیم لاستیک میترکه از دنیا میریم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ ک.... ترکید به دنیا اومدیم لاستیک میترکه از دنیا میریم يكي ميره يه شهري بعد ميپرسه عاقلتون كيه بعد مردم ميگن اوني كه با زنجير بستيم اونجا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده