Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2010 خدایا به همه ما بخصوص این اقاهه یه عقل بده آخی... طفلکی اعتقادت مذهبی .... :ws6: “The Man with No Face.” He has refused medical treatment because he is a Jehovah’s Witness
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2010 موردايي كه تا حد سرخي پوسته با ليزر درمان ميشه مال اين مورد جراحي ميخواد نميدونم ........چطور صورتشو ميتونه تحمل كنه....... این یه نوع کوچیکه ..البته من در شرح حال این اقا خوندم که از 14سالگی شروع شده و حدود 4-5 کیلو وزن تومور هست
paryam 283 ارسال شده در 2 آبان، 2010 “the man with no face.” he has refused medical treatment because he is a jehovah’s witness خب این یعنی چی؟؟ 2
unique1366 1752 ارسال شده در 1 آذر، 2010 خب این یعنی چی؟؟ يعني مردي كه صورت نداره ......به دليل اعتقادات مذهبيش(يهودي) درمان پزشكي رو رد ميكنه......... 1
asal sadra 3752 ارسال شده در 1 آذر، 2010 نادر خدا لهت کنه... خدارو شکر بعضی عکساتم باز نمیشد.. تشکر (با یه عالمه فحش..):w72:
setare.blue 23086 ارسال شده در 1 آذر، 2010 این موضوع رو قبلا دیده بودم ولی وقتی همچنین صحنه هایی رو ادم میبینه خدارو به خاطر چیزهاییم که فکر نمیکنیم چقدر باارزشه شکر میکنیم 1
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 1 آذر، 2010 يعني مردي كه صورت نداره ......به دليل اعتقادات مذهبيش(يهودي) درمان پزشكي رو رد ميكنه......... متاسفانه بلهههههههههههه نادر خدا لهت کنه...خدارو شکر بعضی عکساتم باز نمیشد.. تشکر (با یه عالمه فحش..):w72: :icon_gol:صبر کن باز میشه .. اگه باز نشد خودم لهت میکنم :zadan: این موضوع رو قبلا دیده بودم ولی وقتی همچنین صحنه هایی رو ادم میبینه خدارو به خاطر چیزهاییم که فکر نمیکنیم چقدر باارزشه شکر میکنیم خدا رو البته در همه حالی شکر میکنیم
ارسالهای توصیه شده