Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا به همه ما بخصوص این اقاهه یه عقل بده آخی... طفلکی اعتقادت مذهبی .... :ws6: “The Man with No Face.” He has refused medical treatment because he is a Jehovah’s Witness لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ موردايي كه تا حد سرخي پوسته با ليزر درمان ميشه مال اين مورد جراحي ميخواد نميدونم ........چطور صورتشو ميتونه تحمل كنه....... این یه نوع کوچیکه ..البته من در شرح حال این اقا خوندم که از 14سالگی شروع شده و حدود 4-5 کیلو وزن تومور هست لینک به دیدگاه
paryam 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ “the man with no face.” he has refused medical treatment because he is a jehovah’s witness خب این یعنی چی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خب این یعنی چی؟؟ اون اخر 2تا کلمه مذهبش هست لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب این یعنی چی؟؟ يعني مردي كه صورت نداره ......به دليل اعتقادات مذهبيش(يهودي) درمان پزشكي رو رد ميكنه......... 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نادر خدا لهت کنه... خدارو شکر بعضی عکساتم باز نمیشد.. تشکر (با یه عالمه فحش..):w72: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ این موضوع رو قبلا دیده بودم ولی وقتی همچنین صحنه هایی رو ادم میبینه خدارو به خاطر چیزهاییم که فکر نمیکنیم چقدر باارزشه شکر میکنیم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ يعني مردي كه صورت نداره ......به دليل اعتقادات مذهبيش(يهودي) درمان پزشكي رو رد ميكنه......... متاسفانه بلهههههههههههه نادر خدا لهت کنه...خدارو شکر بعضی عکساتم باز نمیشد.. تشکر (با یه عالمه فحش..):w72: :icon_gol:صبر کن باز میشه .. اگه باز نشد خودم لهت میکنم :zadan: این موضوع رو قبلا دیده بودم ولی وقتی همچنین صحنه هایی رو ادم میبینه خدارو به خاطر چیزهاییم که فکر نمیکنیم چقدر باارزشه شکر میکنیم خدا رو البته در همه حالی شکر میکنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده