mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ این روزا در مورد خرتم حرف بزنی سیاسیه حالا به نظرت مشکل ما(من خرم) هستیم یا جامعه 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ حالا به نظرت مشکل ما(من خرم) هستیم یا جامعه با اون پیرمرده و اون خره مگه حرفی هم میمونه لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم رفتم از مدیریت پرسیدمگفت اولش اجتماعی شروع میشه بعد چون به سیاسی کشیده میشه میشه سیاسی بعد چون بچه ها جنبه ندارن قسمت گوز رو به شقیقه وصل میکنن بعد بحث میشه سیاسی حالا سیاسیه یا نه؟ ببین من برای خودت میگم فردا بهت اخطار میدن انگ سیاسی میزنن بهت میری جایی که عرب با زنبیل نی هاشو جمع میکنه حالا از من گفتن از شما پشت گوش انداختن ارادتمند جانی دالر :w58: حالا شما بذار سياسي بشه بعد. 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ lن نمیتونم این اجازه رو بدم من مسوئل پیشگیری هستم پیشگری میکنم میفهمین که !!! :w58: حالا شما بذار سياسي بشه بعد. لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ lن نمیتونم این اجازه رو بدممن مسوئل پیشگیری هستم پیشگری میکنم میفهمین که !!! سعي ميكنيم بفهيم!!! حالا سياسيش ميكنم ببينم چكار ميخواي بكني. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا" این تاپیک چه ربطی به سیاست داره آخه.همه چی تو این مملکت سرشو وصل میکنیم به سیاسیت.اگه اینجوری باشه که نمیشه درباره چیزی حرف زد:w00: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا" این تاپیک چه ربطی به سیاست داره آخه.همه چی تو این مملکت سرشو وصل میکنیم به سیاسیت.اگه اینجوری باشه که نمیشه درباره چیزی حرف زد:w00: این بهترین بهانه برا تموم کردن بحثه 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ این بهترین بهانه برا تموم کردن بحثه واقعا..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده