mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 این روزا در مورد خرتم حرف بزنی سیاسیه حالا به نظرت مشکل ما(من خرم) هستیم یا جامعه 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 28 مهر، 2010 حالا به نظرت مشکل ما(من خرم) هستیم یا جامعه با اون پیرمرده و اون خره مگه حرفی هم میمونه
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 28 مهر، 2010 من خودم رفتم از مدیریت پرسیدمگفت اولش اجتماعی شروع میشه بعد چون به سیاسی کشیده میشه میشه سیاسی بعد چون بچه ها جنبه ندارن قسمت گوز رو به شقیقه وصل میکنن بعد بحث میشه سیاسی حالا سیاسیه یا نه؟ ببین من برای خودت میگم فردا بهت اخطار میدن انگ سیاسی میزنن بهت میری جایی که عرب با زنبیل نی هاشو جمع میکنه حالا از من گفتن از شما پشت گوش انداختن ارادتمند جانی دالر :w58: حالا شما بذار سياسي بشه بعد. 1
eshagh_kh 466 ارسال شده در 28 مهر، 2010 lن نمیتونم این اجازه رو بدم من مسوئل پیشگیری هستم پیشگری میکنم میفهمین که !!! :w58: حالا شما بذار سياسي بشه بعد.
پارسیاتیدا 415 ارسال شده در 28 مهر، 2010 lن نمیتونم این اجازه رو بدممن مسوئل پیشگیری هستم پیشگری میکنم میفهمین که !!! سعي ميكنيم بفهيم!!! حالا سياسيش ميكنم ببينم چكار ميخواي بكني. 2
mohsen 88 10106 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 اصلا" این تاپیک چه ربطی به سیاست داره آخه.همه چی تو این مملکت سرشو وصل میکنیم به سیاسیت.اگه اینجوری باشه که نمیشه درباره چیزی حرف زد:w00: 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 30 مهر، 2010 اصلا" این تاپیک چه ربطی به سیاست داره آخه.همه چی تو این مملکت سرشو وصل میکنیم به سیاسیت.اگه اینجوری باشه که نمیشه درباره چیزی حرف زد:w00: این بهترین بهانه برا تموم کردن بحثه 2
ارسال های توصیه شده