mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ براي خريد روزانه به سوپرماركتي رفته بودم و سرم را ميچرخاندم تا بتوانم جنسي كه دنبالش بودم را پيدا كنم، در همين حال مغازهدار كه پشت ميز ايستاده بود سرش روي شانه خم شده، گوشي به گوشش چسبيده بود و تند تند ميگفت از فلان جنس بهمان مقدار و از بهمان جنس فلان تعداد بفرست... لحظهاي سكوت كرد ، انگار كسي كه پشت گوشي بود به او يادآوري كرد كه فلان جنس كه داري سفارش ميدهي گران شده، او اما بيدرنگ پاسخش را داد: «به درك كه گرون شده! گرون ميخريم، گرون ميفروشيم...!» براي لحظهاي مكث كردم و آرام سرم را به طرف مغازهدار برگرداندم و نگاهش كردم، او اما بيخيال نگاه من در يك دستش پول بود و در دست ديگرش قلم و كاغذ و كار خودش را ميكرد و من با خودم فكر كردم كه چه كسي بايد عوارض اين گراني را بپردازد؟ ما امروز همان كالايي را ميخریم كه ديروز خريدهايم، با همان اندازه، شكل، وزن و مقدار، ولي بايد يا پول بيشتري بدهيم يا كالاي كمتري ببريم. طبيعتا چون حقوق ثابتي دريافت ميكنيم بهطور منطقي بايد آرام آرام ميزان خريد را كاهش دهيم و بيشتر صرفهجويي كنيم. چگونه اقتصاد كشور به چنين سيكلي دچار شده كه گراني كالاها و خدمات و افزايش قيمتها به مقولهاي عادي در حد «به درك كه گرون شده» تبديل شده است؟ چند درصد مردم ميتوانند در برابر افزايش قيمتها چنين موضعي بگيرند و برايشان اهميتي نداشته باشد كه چيزي گران شده يا نه؟ 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ براي خريد روزانه به سوپرماركتي رفته بودم و سرم را ميچرخاندم تا بتوانم جنسي كه دنبالش بودم را پيدا كنم، در همين حال مغازهدار كه پشت ميز ايستاده بود سرش روي شانه خم شده، گوشي به گوشش چسبيده بود و تند تند ميگفت از فلان جنس بهمان مقدار و از بهمان جنس فلان تعداد بفرست... لحظهاي سكوت كرد ، انگار كسي كه پشت گوشي بود به او يادآوري كرد كه فلان جنس كه داري سفارش ميدهي گران شده، او اما بيدرنگ پاسخش را داد: «به درك كه گرون شده! گرون ميخريم، گرون ميفروشيم...!» براي لحظهاي مكث كردم و آرام سرم را به طرف مغازهدار برگرداندم و نگاهش كردم، او اما بيخيال نگاه من در يك دستش پول بود و در دست ديگرش قلم و كاغذ و كار خودش را ميكرد و من با خودم فكر كردم كه چه كسي بايد عوارض اين گراني را بپردازد؟ ما امروز همان كالايي را ميخریم كه ديروز خريدهايم، با همان اندازه، شكل، وزن و مقدار، ولي بايد يا پول بيشتري بدهيم يا كالاي كمتري ببريم. طبيعتا چون حقوق ثابتي دريافت ميكنيم بهطور منطقي بايد آرام آرام ميزان خريد را كاهش دهيم و بيشتر صرفهجويي كنيم. چگونه اقتصاد كشور به چنين سيكلي دچار شده كه گراني كالاها و خدمات و افزايش قيمتها به مقولهاي عادي در حد «به درك كه گرون شده» تبديل شده است؟ چند درصد مردم ميتوانند در برابر افزايش قيمتها چنين موضعي بگيرند و برايشان اهميتي نداشته باشد كه چيزي گران شده يا نه؟ همه چی ارومه.............. :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ میگن بنزین رو هم رو 700 تومن توافق کردن 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ براي خريد روزانه به سوپرماركتي رفته بودم و سرم را ميچرخاندم تا بتوانم جنسي كه دنبالش بودم را پيدا كنم، در همين حال مغازهدار كه پشت ميز ايستاده بود سرش روي شانه خم شده، گوشي به گوشش چسبيده بود و تند تند ميگفت از فلان جنس بهمان مقدار و از بهمان جنس فلان تعداد بفرست... لحظهاي سكوت كرد ، انگار كسي كه پشت گوشي بود به او يادآوري كرد كه فلان جنس كه داري سفارش ميدهي گران شده، او اما بيدرنگ پاسخش را داد: «به درك كه گرون شده! گرون ميخريم، گرون ميفروشيم...!» براي لحظهاي مكث كردم و آرام سرم را به طرف مغازهدار برگرداندم و نگاهش كردم، او اما بيخيال نگاه من در يك دستش پول بود و در دست ديگرش قلم و كاغذ و كار خودش را ميكرد و من با خودم فكر كردم كه چه كسي بايد عوارض اين گراني را بپردازد؟ ما امروز همان كالايي را ميخریم كه ديروز خريدهايم، با همان اندازه، شكل، وزن و مقدار، ولي بايد يا پول بيشتري بدهيم يا كالاي كمتري ببريم. طبيعتا چون حقوق ثابتي دريافت ميكنيم بهطور منطقي بايد آرام آرام ميزان خريد را كاهش دهيم و بيشتر صرفهجويي كنيم. چگونه اقتصاد كشور به چنين سيكلي دچار شده كه گراني كالاها و خدمات و افزايش قيمتها به مقولهاي عادي در حد «به درك كه گرون شده» تبديل شده است؟ چند درصد مردم ميتوانند در برابر افزايش قيمتها چنين موضعي بگيرند و برايشان اهميتي نداشته باشد كه چيزي گران شده يا نه؟ عقل که نباشه جون در عذابه...........محسن جونم.............آره...........حالا هی اونجارو نگاه کن 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ عقل که نباشه جون در عذابه...........محسن جونم.............آره...........حالا هی اونجارو نگاه کن کجا رو؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کی میگه گرونی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کجا رو؟ اونجا رو دیگه.............سمت راست یه عکسی هستا 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اونجا رو دیگه.............سمت راست یه عکسی هستا آخه من بهت چی بگم؟من دارم زمینو نیگا میکنم که مبادا سنگی بره زیر پای خر بهتر از جانم نه جای دیگه رو 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ آخه من بهت چی بگم؟من دارم زمینو نیگا میکنم که مبادا سنگی بره زیر پای خر بهتر از جانم نه جای دیگه رو محسن بابا جون رسمه دوماد بره جلو افسار خرو بگیره...........نه اینکه بره اونجا رو نگا کنه........اونا مال دوران مجردی بود...........الان عروس به اون گلی اون بالا نشسته..........زشته جلو مهمونا 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ محسن بابا جون رسمه دوماد بره جلو افسار خرو بگیره...........نه اینکه بره اونجا رو نگا کنه........اونا مال دوران مجردی بود...........الان عروس به اون گلی اون بالا نشسته..........زشته جلو مهمونا تو هنوز جوونی این چیزا برات شیرینه.از ما گذشته.ما همین که حاج خانوممون راحت باشن راضیمون میکنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ مرگ بر اون دولت مردم فریب بنیان خرابه 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بياين در كوچه ي ما ارزونيه 2 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ما امروز همان كالايي را ميخریم كه ديروز خريدهايم، با همان اندازه، شكل، وزن و مقدار، ولي بايد يا پول بيشتري بدهيم يا كالاي كمتري ببريم. تا دیروز وضع اینطور نبود. یعنی کارخونه دارها میومدن و مقدار جنس رو کم میکردند و قیمت رو ثابت نگه میداشتند. این یه نوع مملکت داریه روانشناسانه ایه که اینجا جواب میداد چون بسته بندیهای الکی رو کسی بهش گیر نمیداد. من خودم به شخصه اگر الان بخوام چیپس یا پفک بخرم برا اینه که از صدای ترکوندنش کلی خوشم میاد/ماهیت سکسشوال نداره البته/ دو تا سیب زمینی اون ته انداختن بقیه اش رو پر باد میکنن. یا اش رشته به همین قِسم 2 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بحث سیاسی ممنوع آقای مدیر اینها واقعا نمیدونن من شرمنده هستم اراددتمند اقای مدیریت جانی دالر 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بحث سیاسی ممنوعآقای مدیر اینها واقعا نمیدونن من شرمنده هستم اراددتمند اقای مدیریت جانی دالر بحث سیاسی نیست اجتماعیه. 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بحث سیاسی نیست اجتماعیه. این روزا در مورد خرتم حرف بزنی سیاسیه 3 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم رفتم از مدیریت پرسیدم گفت اولش اجتماعی شروع میشه بعد چون به سیاسی کشیده میشه میشه سیاسی بعد چون بچه ها جنبه ندارن قسمت گوز رو به شقیقه وصل میکنن بعد بحث میشه سیاسی حالا سیاسیه یا نه؟ ببین من برای خودت میگم فردا بهت اخطار میدن انگ سیاسی میزنن بهت میری جایی که عرب با زنبیل نی هاشو جمع میکنه حالا از من گفتن از شما پشت گوش انداختن ارادتمند جانی دالر بحث سیاسی نیست اجتماعیه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده