رفتن به مطلب

یک عدد سوال ؟

ارسال های توصیه شده

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////

یه سوالی هس که چن روزه ذهن منو خراش میده یعنی از وختی که رتبه اول کشور دانمارک و رتبه های زیر ده کشورهای سوئد و سوئیس رو تو لیست شادی دیدم و خب فاکتورهای شادی مثل جرم و جنایت خیلی خیلی ناچیز - بیمه و خدمات اجتماعی رایگان - تحصیل رایگان تو بهترین امکانات و غیره

از اون طرف تو تموم این کشورا اصلا بحث پوشش مطرح نیس طوری که زنا و مردا با کمترین لباس و پوشش هم می تونن تو مکانهای از قبل تعیین شده به صورت مختلط حاضر بشن

پس چطوره که نمایان کردن بدن تو این کشورا جرم جنایت و فساد ایجاد نمی کنه اما تو کشور ما نمایان شدن موی خانوما این همه جرم و جنایت و فساد و زنا و سقط جنین غیرقانونی و ......... ایجاد می کنه

اگه به پوشش بود پس باید الان کشور ما تو دنیا کمترین میزان جرم و جنایت رو داشت ولی دقیقا برعکسه:JC_thinking:

• Like 20
لینک به دیدگاه

یه بنده خدایی میگفت تو کشورای آفریقایی که مردمش دچار سوئ تغذیه هستن و از گرسنگی به شدت رنج میبرن و اگه کمکی براشون بیاد برای گرفتنش روی سروکول هم میپرن,تصور اینکه مثلا" توی کشورای رستورانایی وجود داره که اگه کسی بخواد برای خوردن غذا به اونجا میره یا تو خیابوناش میوه در دسترس مردم هست که اگه بخوان میتونن به راحتی تهیه کنن براش محاله.

• Like 5
لینک به دیدگاه

والا از بچگی یه حرفی هس که مدام بابا مامانم تو گوشم کردن

چشم و دل ادم باید سیر باشه

بعدها تو مدرسه و تو کلاسای دینی مغزمونو شستشو دادن که نه بحث غریزه ج جدای از ایناست ربطی به چشم و دل نداره

اما حالا خودم کم کم به نتیجه میرسم که

من جزو اون قومی بودم که به گمانم افتاده بودم تو راه یقین والا ........

• Like 4
لینک به دیدگاه

اولان ادمو از هر چی منع کنی بیشتر میره طرفش

دوما اسلام بیشتر دوس داره پیروانش گریه کنن تا خنده

• Like 5
لینک به دیدگاه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////////

یه سوالی هس که چن روزه ذهن منو خراش میده یعنی از وختی که رتبه اول کشور دانمارک و رتبه های زیر ده کشورهای سوئد و سوئیس رو تو لیست شادی دیدم و خب فاکتورهای شادی مثل جرم و جنایت خیلی خیلی ناچیز - بیمه و خدمات اجتماعی رایگان - تحصیل رایگان تو بهترین امکانات و غیره

از اون طرف تو تموم این کشورا اصلا بحث پوشش مطرح نیس طوری که زنا و مردا با کمترین لباس و پوشش هم می تونن تو مکانهای از قبل تعیین شده به صورت مختلط حاضر بشن

پس چطوره که نمایان کردن بدن تو این کشورا جرم جنایت و فساد ایجاد نمی کنه اما تو کشور ما نمایان شدن موی خانوما این همه جرم و جنایت و فساد و زنا و سقط جنین غیرقانونی و ......... ایجاد می کنه

اگه به پوشش بود پس باید الان کشور ما تو دنیا کمترین میزان جرم و جنایت رو داشت ولی دقیقا برعکسه:jc_thinking:

بنده تو یک ماشین بودم در کشور دانمارک.وسط خیابون اقا و خانوم همدیگر را داشتند میبوسیدند.چراغ سبز شده بود.تا 20 ثانیه بعدش ادامه داشت.ندیدم یک نفر یک بوق بزنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بنده تو یک ماشین بودم در کشور دانمارک.وسط خیابون اقا و خانوم همدیگر را داشتند میبوسیدند.چراغ سبز شده بود.تا 20 ثانیه بعدش ادامه داشت.ندیدم یک نفر یک بوق بزنه.

اتفاقا یه بار از دختر خاله دوستم که باباش دیپلمات تو کشور ایتالیا بود همچین حرفی رو شنیدم

• Like 3
لینک به دیدگاه

همه که جواب این سوال رو به انحای مختلف میدونن ولی این رو میخوام بگم که شرایط حاضر چیزیه که ما خودمون هم تو ضمیر ناخوداگاهمون خواستارشیم. و همه اینام به خاطر احساس گناهیه که مثل جنینی مرده همزاد ما شده :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حاجی ضمیر چیه؟

شرایط کیه؟

جنین کیه؟

اینها که میگی کیا هستن که این حرف ها رو زدن؟

من خودم همشون رو خدمت مدیریت معرفی میکنم

مگه اقای امین نگفتن قوفل شد و بحث سیاسی نکنین

حاجی تو چرا دیگه؟؟؟؟

همه که جواب این سوال رو به انحای مختلف میدونن ولی این رو میخوام بگم که شرایط حاضر چیزیه که ما خودمون هم تو ضمیر ناخوداگاهمون خواستارشیم. و همه اینام به خاطر احساس گناهیه که مثل جنینی مرده همزاد ما شده :ws52:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
حاجی ضمیر چیه؟

شرایط کیه؟

جنین کیه؟

حاجی تو چرا دیگه؟؟؟؟

تو اول بگو جریان این اوانرت چیه و عکس خودت هست یا نه؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

بین داری بحث رو به منحرف میکشونی

من به مدیریت مجبورم گزارش بدم

شرمنده برادر جان

یاد یه شعر افتادم که میگه:

ای که همش می میخوری و می میخوری و می میخوری

بخور پول خودته به من چه...

تو اول بگو جریان این اوانرت چیه و عکس خودت هست یا نه؟؟؟
  • Like 1
لینک به دیدگاه
بین داری بحث رو به منحرف میکشونی

من به مدیریت مجبورم گزارش بدم

شرمنده برادر جان

یاد یه شعر افتادم که میگه:

ای که همش می میخوری و می میخوری و می میخوری

بخور پول خودته به من چه...

حالا یک سوال ازت پرسیدم.

به .... که جواب ندادی

• Like 2
لینک به دیدگاه
حاجی ضمیر چیه؟

شرایط کیه؟

جنین کیه؟

حاجی تو چرا دیگه؟؟؟؟

من هم خراب شدم میدونستم.

حاجبابا چیکار کنیم دیگه. هر کاری کنی ربط پیدا میکنه به اون سیاست. چون کلهم سر و ته یه ادمند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هر جور میخوام جواب این سوال و بدم نمیدونم چرا باز راضی نمیشه دلم...

به نظر فرهنگ بینهایت عقب افتاده ای داریم..فوق العاده دهن بین هستیم و برای داشته هامون هیچ ارزشی قائل نیسیم!!

متأسفانه از غرب فقط بی بند و باری اش و به عاریت گرفتیم و از خیلی چیزای دیگه اش غافلیم!!

ضمن اینکه ایرانی جماعت عادت نداره از تجربه دیگران استفاده کنه ..به نظرم ما هم داریم دوران گذر و سپری میکنیم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
من هر جور میخوام جواب این سوال و بدم نمیدونم چرا باز راضی نمیشه دلم...

به نظر فرهنگ بینهایت عقب افتاده ای داریم..فوق العاده دهن بین هستیم و برای داشته هامون هیچ ارزشی قائل نیسیم!!

متأسفانه از غرب فقط بی بند و باری اش و به عاریت گرفتیم و از خیلی چیزای دیگه اش غافلیم!!

ضمن اینکه ایرانی جماعت عادت نداره از تجربه دیگران استفاده کنه ..به نظرم ما هم داریم دوران گذر و سپری میکنیم...

خب دقیقا قبل اینکه دموکراسی و شیوه زندگی تو یه جامعه دموکراسی بچشیم قبل اینکه تربیت اجتماعی پیدا کنیم داریم فقط لخت شدن غربو می چشیم

تو ببین اگه همین فردا بگن ملت دیگه هیچ اجباری تو پوشش نیس چه اتفاقی می افته

خداییش وضعیت طوری میشه که حیوونا و سگام از دیدن ما ایرانیا شرمون میشه و با دیدن ما روشونو اون ور می کنن :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سوال چیز دار پرسیدی باز !!!

i201025_1.JPG.jpg

اینجا هیچکی مسولی همه کارهی هیچ کاره ای نیست

بابا ممنوعیت داریم

خانم افشار با شمانم...

خدا نکنه این eshagh_kh کاره ای بشه. وگرنه سهیلو با اون قفلش میذاره تو جیبش

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب دقیقا قبل اینکه دموکراسی و شیوه زندگی تو یه جامعه دموکراسی بچشیم قبل اینکه تربیت اجتماعی پیدا کنیم داریم فقط لخت شدن غربو می چشیم

تو ببین اگه همین فردا بگن ملت دیگه هیچ اجباری تو پوشش نیس چه اتفاقی می افته

خداییش وضعیت طوری میشه که حیوونا و سگام از دیدن ما ایرانیا شرمون میشه و با دیدن ما روشونو اون ور می کنن :w58:

نه بابا اونجوریم نیست دیگه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...