سارا-افشار 36437 ارسال شده در 28 مهر، 2010 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////// یه سوالی هس که چن روزه ذهن منو خراش میده یعنی از وختی که رتبه اول کشور دانمارک و رتبه های زیر ده کشورهای سوئد و سوئیس رو تو لیست شادی دیدم و خب فاکتورهای شادی مثل جرم و جنایت خیلی خیلی ناچیز - بیمه و خدمات اجتماعی رایگان - تحصیل رایگان تو بهترین امکانات و غیره از اون طرف تو تموم این کشورا اصلا بحث پوشش مطرح نیس طوری که زنا و مردا با کمترین لباس و پوشش هم می تونن تو مکانهای از قبل تعیین شده به صورت مختلط حاضر بشن پس چطوره که نمایان کردن بدن تو این کشورا جرم جنایت و فساد ایجاد نمی کنه اما تو کشور ما نمایان شدن موی خانوما این همه جرم و جنایت و فساد و زنا و سقط جنین غیرقانونی و ......... ایجاد می کنه اگه به پوشش بود پس باید الان کشور ما تو دنیا کمترین میزان جرم و جنایت رو داشت ولی دقیقا برعکسه:JC_thinking: 20
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 مهر، 2010 :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop::jawdrop: چه سوال هاییی میاد تو این ذهن تو.................:banel_smiley_4: 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 28 مهر، 2010 یه بنده خدایی میگفت تو کشورای آفریقایی که مردمش دچار سوئ تغذیه هستن و از گرسنگی به شدت رنج میبرن و اگه کمکی براشون بیاد برای گرفتنش روی سروکول هم میپرن,تصور اینکه مثلا" توی کشورای رستورانایی وجود داره که اگه کسی بخواد برای خوردن غذا به اونجا میره یا تو خیابوناش میوه در دسترس مردم هست که اگه بخوان میتونن به راحتی تهیه کنن براش محاله. 5
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 والا از بچگی یه حرفی هس که مدام بابا مامانم تو گوشم کردن چشم و دل ادم باید سیر باشه بعدها تو مدرسه و تو کلاسای دینی مغزمونو شستشو دادن که نه بحث غریزه ج جدای از ایناست ربطی به چشم و دل نداره اما حالا خودم کم کم به نتیجه میرسم که من جزو اون قومی بودم که به گمانم افتاده بودم تو راه یقین والا ........ 4
Avenger 19333 ارسال شده در 28 مهر، 2010 اولان ادمو از هر چی منع کنی بیشتر میره طرفش دوما اسلام بیشتر دوس داره پیروانش گریه کنن تا خنده 5
danielo 15239 ارسال شده در 28 مهر، 2010 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////// یه سوالی هس که چن روزه ذهن منو خراش میده یعنی از وختی که رتبه اول کشور دانمارک و رتبه های زیر ده کشورهای سوئد و سوئیس رو تو لیست شادی دیدم و خب فاکتورهای شادی مثل جرم و جنایت خیلی خیلی ناچیز - بیمه و خدمات اجتماعی رایگان - تحصیل رایگان تو بهترین امکانات و غیره از اون طرف تو تموم این کشورا اصلا بحث پوشش مطرح نیس طوری که زنا و مردا با کمترین لباس و پوشش هم می تونن تو مکانهای از قبل تعیین شده به صورت مختلط حاضر بشن پس چطوره که نمایان کردن بدن تو این کشورا جرم جنایت و فساد ایجاد نمی کنه اما تو کشور ما نمایان شدن موی خانوما این همه جرم و جنایت و فساد و زنا و سقط جنین غیرقانونی و ......... ایجاد می کنه اگه به پوشش بود پس باید الان کشور ما تو دنیا کمترین میزان جرم و جنایت رو داشت ولی دقیقا برعکسه:jc_thinking: بنده تو یک ماشین بودم در کشور دانمارک.وسط خیابون اقا و خانوم همدیگر را داشتند میبوسیدند.چراغ سبز شده بود.تا 20 ثانیه بعدش ادامه داشت.ندیدم یک نفر یک بوق بزنه. 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 بنده تو یک ماشین بودم در کشور دانمارک.وسط خیابون اقا و خانوم همدیگر را داشتند میبوسیدند.چراغ سبز شده بود.تا 20 ثانیه بعدش ادامه داشت.ندیدم یک نفر یک بوق بزنه. اتفاقا یه بار از دختر خاله دوستم که باباش دیپلمات تو کشور ایتالیا بود همچین حرفی رو شنیدم 3
eshagh_kh 466 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سوال چیز دار پرسیدی باز !!! اینجا هیچکی مسولی همه کارهی هیچ کاره ای نیست بابا ممنوعیت داریم خانم افشار با شمانم... 1
Behrooz CE 550 ارسال شده در 28 مهر، 2010 همه که جواب این سوال رو به انحای مختلف میدونن ولی این رو میخوام بگم که شرایط حاضر چیزیه که ما خودمون هم تو ضمیر ناخوداگاهمون خواستارشیم. و همه اینام به خاطر احساس گناهیه که مثل جنینی مرده همزاد ما شده 2
eshagh_kh 466 ارسال شده در 28 مهر، 2010 حاجی ضمیر چیه؟ شرایط کیه؟ جنین کیه؟ اینها که میگی کیا هستن که این حرف ها رو زدن؟ من خودم همشون رو خدمت مدیریت معرفی میکنم مگه اقای امین نگفتن قوفل شد و بحث سیاسی نکنین حاجی تو چرا دیگه؟؟؟؟ همه که جواب این سوال رو به انحای مختلف میدونن ولی این رو میخوام بگم که شرایط حاضر چیزیه که ما خودمون هم تو ضمیر ناخوداگاهمون خواستارشیم. و همه اینام به خاطر احساس گناهیه که مثل جنینی مرده همزاد ما شده 1
danielo 15239 ارسال شده در 28 مهر، 2010 حاجی ضمیر چیه؟شرایط کیه؟ جنین کیه؟ اینها که میگی کیا هستن که این حرف ها رو زدن؟ من خودم همشون رو خدمت مدیریت معرفی میکنم مگه اقای امین نگفتن قوفل شد و بحث سیاسی نکنین حاجی تو چرا دیگه؟؟؟؟ تو اول بگو جریان این اوانرت چیه و عکس خودت هست یا نه؟؟؟ 2
eshagh_kh 466 ارسال شده در 28 مهر، 2010 بین داری بحث رو به منحرف میکشونی من به مدیریت مجبورم گزارش بدم شرمنده برادر جان یاد یه شعر افتادم که میگه: ای که همش می میخوری و می میخوری و می میخوری بخور پول خودته به من چه... تو اول بگو جریان این اوانرت چیه و عکس خودت هست یا نه؟؟؟ 1
danielo 15239 ارسال شده در 28 مهر، 2010 بین داری بحث رو به منحرف میکشونیمن به مدیریت مجبورم گزارش بدم شرمنده برادر جان یاد یه شعر افتادم که میگه: ای که همش می میخوری و می میخوری و می میخوری بخور پول خودته به من چه... حالا یک سوال ازت پرسیدم. به .... که جواب ندادی 2
Behrooz CE 550 ارسال شده در 28 مهر، 2010 حاجی ضمیر چیه؟شرایط کیه؟ جنین کیه؟ اینها که میگی کیا هستن که این حرف ها رو زدن؟ من خودم همشون رو خدمت مدیریت معرفی میکنم مگه اقای امین نگفتن قوفل شد و بحث سیاسی نکنین حاجی تو چرا دیگه؟؟؟؟ من هم خراب شدم میدونستم. حاجبابا چیکار کنیم دیگه. هر کاری کنی ربط پیدا میکنه به اون سیاست. چون کلهم سر و ته یه ادمند. 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 28 مهر، 2010 من هر جور میخوام جواب این سوال و بدم نمیدونم چرا باز راضی نمیشه دلم... به نظر فرهنگ بینهایت عقب افتاده ای داریم..فوق العاده دهن بین هستیم و برای داشته هامون هیچ ارزشی قائل نیسیم!! متأسفانه از غرب فقط بی بند و باری اش و به عاریت گرفتیم و از خیلی چیزای دیگه اش غافلیم!! ضمن اینکه ایرانی جماعت عادت نداره از تجربه دیگران استفاده کنه ..به نظرم ما هم داریم دوران گذر و سپری میکنیم... 5
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 من هر جور میخوام جواب این سوال و بدم نمیدونم چرا باز راضی نمیشه دلم...به نظر فرهنگ بینهایت عقب افتاده ای داریم..فوق العاده دهن بین هستیم و برای داشته هامون هیچ ارزشی قائل نیسیم!! متأسفانه از غرب فقط بی بند و باری اش و به عاریت گرفتیم و از خیلی چیزای دیگه اش غافلیم!! ضمن اینکه ایرانی جماعت عادت نداره از تجربه دیگران استفاده کنه ..به نظرم ما هم داریم دوران گذر و سپری میکنیم... خب دقیقا قبل اینکه دموکراسی و شیوه زندگی تو یه جامعه دموکراسی بچشیم قبل اینکه تربیت اجتماعی پیدا کنیم داریم فقط لخت شدن غربو می چشیم تو ببین اگه همین فردا بگن ملت دیگه هیچ اجباری تو پوشش نیس چه اتفاقی می افته خداییش وضعیت طوری میشه که حیوونا و سگام از دیدن ما ایرانیا شرمون میشه و با دیدن ما روشونو اون ور می کنن 3
rezanassimi 9036 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سوال چیز دار پرسیدی باز !!! اینجا هیچکی مسولی همه کارهی هیچ کاره ای نیست بابا ممنوعیت داریم خانم افشار با شمانم... خدا نکنه این eshagh_kh کاره ای بشه. وگرنه سهیلو با اون قفلش میذاره تو جیبش 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 28 مهر، 2010 خب دقیقا قبل اینکه دموکراسی و شیوه زندگی تو یه جامعه دموکراسی بچشیم قبل اینکه تربیت اجتماعی پیدا کنیم داریم فقط لخت شدن غربو می چشیم تو ببین اگه همین فردا بگن ملت دیگه هیچ اجباری تو پوشش نیس چه اتفاقی می افته خداییش وضعیت طوری میشه که حیوونا و سگام از دیدن ما ایرانیا شرمون میشه و با دیدن ما روشونو اون ور می کنن نه بابا اونجوریم نیست دیگه 1
ارسال های توصیه شده