İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ نظرت در مورد خونه ی 8 متری اونم تو اول زندگی ؟ خدا به سر هیچکس نیاره( یعنی بد بختی) 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بد نیست اگه به قول یه بنده خدایی ماهیت سکشوال نداشته باشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بد نیست اگه به قول یه بنده خدایی ماهیت سکشوال نداشته باشه شما گفتی گرفتم والا قبلا نگرفته بودم منظورش چیه:w58: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop: خیلی خوبه دیگه دختر هم جهاز نمیاره لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید روم به دیوار گلاب به روتون اونوخت این خونه هشت متری چن مترش واسه دستشویی و اینا هس :w58: 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید روم به دیوارگلاب به روتون اونوخت این خونه هشت متری چن مترش واسه دستشویی و اینا هس :w58: 7 متر و 90 سانتی متر این هم سوال بود پرسیدی همه میدونن دیگه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ شما گفتی گرفتم والا قبلا نگرفته بودم منظورش چیه:w58: نزن این حرفو خانومی.شما ماشالا گیرایتون خیلی بیشتر از این حرفاست. البته من خودم نگرفتم.اینو اون بنده خداهه گفته بود 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ 7 متر و 90 سانتی متر این هم سوال بود پرسیدی همه میدونن دیگه نه نمی دونستم اوس سا 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ خوب معلومه خیلی عجله دداشتن واسه.... برای اونا 2*1 هم جواب میداد...:w00: 2 لینک به دیدگاه
Bell 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ مهم تفاهمه! واقعا؟؟/پس چرا چشات این شکلی شده....؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ مهم تفاهمه! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ روحش ویبره بخوره اون زمانی که زنده بود نذاشت پسرش تو یکی از چند خونه اش به اجاره بشینند. واللا نمیشد گفت که این مادر بود یا نامادری. ولی اونا با کلی ترحم و بدبختی تونستند توی گاراژ خونه مادر زندگی کنند. میون اشغال و کلی بوی بد درسطحی برابر 3*10 چاره ای نباشه میشه زندگی کرد. ادمایی رو دیدم که تو همین شهر متمدن هم تو کوه خونه کندند و توش پناه گرفتند. 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ طول و عرض دو نقر توي 8 متر جا ميشه :jawdrop: . . . . البته فكر كنم 2متر هم كافي باشه با اين اوصاف يكي بخوابه يكي بشينه لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ روحش ویبره بخوره اون زمانی که زنده بود نذاشت پسرش تو یکی از چند خونه اش به اجاره بشینند. واللا نمیشد گفت که این مادر بود یا نامادری.ولی اونا با کلی ترحم و بدبختی تونستند توی گاراژ خونه مادر زندگی کنند. میون اشغال و کلی بوی بد درسطحی برابر 3*10 چاره ای نباشه میشه زندگی کرد. ادمایی رو دیدم که تو همین شهر متمدن هم تو کوه خونه کندند و توش پناه گرفتند. موافقم و اضافه میکنم که ما نمیدونیم این آدما چه حسی دارن. فقط میبینیم! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ حكايت همون ضرب المثل معروف قزوينيه كه ميگه : ... باشه ديـــوار باشه ! البته اين تعميم يافته شه ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده