هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم که همه چیزایی که فکر میکنم فهمیدم رو شاید اصلا نفهمیدم فهمیدم که بعضی چیزا رو دیروز بهتر از امروز میفهمیدم........بعضی چیزارو امروز بهتر از دیروز میفهمم فهمیدم که همه چیز در حال تغییره حتی همون چیزایی که فکر میکنیم هیچ وقت تغییر نمیکنن فهمیدم که اگه فکر کنم که فهمیدم مثل دایناسورا منقرض میشم 6 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ فهميدم اگرچه اطرافت پر از كوسه ولي گاهي اوقات : بزن بر طبل بی عاری که آن هم عالمی دارد 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم وقتی چیزی رو نخوام ، نمیشه ... 3 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من هنوز مطمئن نیستم!!! :ws3: 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم...از شش حرف تشکیل شده...! 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم...از شش حرف تشکیل شده...! قلبونت بلم با اون فوران هوش و استعداد!! زیاد به مخت فشار نیار ای ادیسون، یه کم کشفیات واسه بقیه هم بزار!!!! :icon_pf (34): :ws3: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ قلبونت بلم با اون فوران هوش و استعداد!! زیاد به مخت فشار نیار ای ادیسون، یه کم کشفیات واسه بقیه هم بزار!!!! :icon_pf (34): :ws3: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فهمیدم که نباید تو کار طبیعت دخالت کرد. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فهميده ام كه وقتي دنيا بر وفق مراده كه فرصتي ازش نمونده 2- وقتي ميتازي كامياب به فكر افتاده ها باش 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ فهميده ام كه وقطي دنيا بر وفق مراده كه فرصتي ازش نمونده فهمیدم که وقتی با ت است نه با ط .... 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ همه ی مایروزی میریم ولی ردپاهامون باقی میمونه پس حواستو جمع کن چطور گام برمیداری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده