مهسیما 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ پول:یک مرد دو هزار تومان برای یک جنس هزار تومانی مورد نیازش می پردازد.یک زن هزار تومان برای یک جنس دو هزار تومانی که نیازی به ان ندارد می پردازد. بگو مگو ها:حرف اخر را در جر و بحث ها زنان می زنند.هر چیزی که یک مرد بعد از ان بگوید،شروع یک بگو مگوی دیگرخواهد بود. اینده:یک زن تا زمانی که ازدواج نکرده نگران اینده است.یک مرد تا زمانی که ازدواج نکرده هرگز نگران اینده نخواهد بود. موفقیت:یک مرد موفق کسی است که بیشتر از انچه همسرش خرج می کند درامد داشته باشد.یک زن موفق کسی است که بتواند چنین مردی را پیدا کند. خوار وبار:یک زن لیستی از جنس های مورد نیازش را تهیه نموده و برای خریدن انها به فروشگاه می رود.یک مرد انقدر صبر می کند تا محتویات یخچال ته بکشد و سیب زمینی ها جوانه بزنند.انگاه به سراغ خرید می رود.او هر چیزی را که خوب به نظر برسد می خرد. تلفن:مردان تلفن را به عنوان یک وسیله ارتباطی برای ارسال پیام های کوتاه و ضروری به دیگران در نظر می گیرند،یک زن به همراه دوستش می توانند به مدت دو هفته با هم باشند و بعد از جدا شدن و رسیدن به خانه،تلفن را برداشته و به مدت سه ساعت دیگر با هم شروع به صحبت کنند. ادرس یابی:وقتی یک زن در حال رانندگی احساس می کند که راه را گم کرده ،کنار یک فروشگاه توقف کرده و از کسی که وارد است ادرس صحیح را می پرسد.مردان این کار را نشانه ضعف می دانند.انها هرگز برای پرسیدن ادرس نمی ایستند و به مدت دو ساعت دور خودشان می چرخند و چیز هایی شبیه این می گویند.«فکر کنم یه راه بهتر پیدا کردم»،«می دونم که باید همین نزدیکی باشه،اون مغازه طلا فروشی رو می شناسم». پذیرش اشتباه:زنان بعضی اوقات قبول می کنند که اشتباه کردند،اخرین مردی که اشتباهش را پذیرفته 25 قرن پیش از دنیا رفته است. فرزند:یک زن همه چیز را در مورد فرزندش می داند.قرارهای دکتر،مسابقات فوتبال،دوستان نزدیک و صمیمی،قرارهای رمانتیک،غذاهای مورد علاقه،اسرار،ارزوها و رویاها،یک مرد به طور سر بسته و مبهم فقط می داند برخی افراد کم سن و سال هم در خانه زندگی می کنند. 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ پول:یک مرد دو هزار تومان برای یک جنس هزار تومانی مورد نیازش می پردازد.یک زن هزار تومان برای یک جنس دو هزار تومانی که نیازی به ان ندارد می پردازد.بگو مگو ها:حرف اخر را در جر و بحث ها زنان می زنند.هر چیزی که یک مرد بعد از ان بگوید،شروع یک بگو مگوی دیگرخواهد بود. اینده:یک زن تا زمانی که ازدواج نکرده نگران اینده است.یک مرد تا زمانی که ازدواج نکرده هرگز نگران اینده نخواهد بود. موفقیت:یک مرد موفق کسی است که بیشتر از انچه همسرش خرج می کند درامد داشته باشد.یک زن موفق کسی است که بتواند چنین مردی را پیدا کند. خوار وبار:یک زن لیستی از جنس های مورد نیازش را تهیه نموده و برای خریدن انها به فروشگاه می رود.یک مرد انقدر صبر می کند تا محتویات یخچال ته بکشد و سیب زمینی ها جوانه بزنند.انگاه به سراغ خرید می رود.او هر چیزی را که خوب به نظر برسد می خرد. تلفن:مردان تلفن را به عنوان یک وسیله ارتباطی برای ارسال پیام های کوتاه و ضروری به دیگران در نظر می گیرند،یک زن به همراه دوستش می توانند به مدت دو هفته با هم باشند و بعد از جدا شدن و رسیدن به خانه،تلفن را برداشته و به مدت سه ساعت دیگر با هم شروع به صحبت کنند. ادرس یابی:وقتی یک زن در حال رانندگی احساس می کند که راه را گم کرده ،کنار یک فروشگاه توقف کرده و از کسی که وارد است ادرس صحیح را می پرسد.مردان این کار را نشانه ضعف می دانند.انها هرگز برای پرسیدن ادرس نمی ایستند و به مدت دو ساعت دور خودشان می چرخند و چیز هایی شبیه این می گویند.«فکر کنم یه راه بهتر پیدا کردم»،«می دونم که باید همین نزدیکی باشه،اون مغازه طلا فروشی رو می شناسم». پذیرش اشتباه:زنان بعضی اوقات قبول می کنند که اشتباه کردند،اخرین مردی که اشتباهش را پذیرفته 25 قرن پیش از دنیا رفته است. فرزند:یک زن همه چیز را در مورد فرزندش می داند.قرارهای دکتر،مسابقات فوتبال،دوستان نزدیک و صمیمی،قرارهای رمانتیک،غذاهای مورد علاقه،اسرار،ارزوها و رویاها،یک مرد به طور سر بسته و مبهم فقط می داند برخی افراد کم سن و سال هم در خانه زندگی می کنند. بعضی از حرفاتو قبول ندارم ولی جالب بود 1 لینک به دیدگاه
مهسیما 74 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بعضی از حرفاتو قبول ندارم ولی جالب بود :167::167:کدوماشو:167:؟ قبول نداری؟:167: خواهش میکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده