*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ یکی از دوستان درزمینه artificial lift مقاله ای رو خواسته بودن که امیدوارم به دردشون بخورهاگر موفق به دانلود نشدید بهم خبر بدید خودم اپ کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بابت کمکت واقعا ممنون اما متاسفانه نتونستم دانلود کنم میشه بازم کمکم کنید:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ بابت کمکت واقعا ممنون اما متاسفانه نتونستم دانلود کنم میشه بازم کمکم کنید بفرما عزیز خدمت شما پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ اینم مقاله دوم امیدوارم کارتون راه بیفته پسوردش همون بالاییه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
fahime-b 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ عنوان: مروری بر کاربردهای فناوری نانو در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نویسندگان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وعلی احمدپور لینک:http://profdoc.um.ac.ir/paper-abstract-1011287.html 1 لینک به دیدگاه
fahime-b 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ عنوان: حوزه هاي کاربرد فناوري نانو در صنعت نفت نویسندگان: علی اخوان عبدالهیان و فائقه اسلامی پورومحمدرضازارعی خشکناب وسیدطه موسوی و شیرین علی خانی لینکhttp://seminar.sid.ir/web/guest/paperdetail?p_p_id=JSidSeminarPaper_WAR_JSidPortlets&p_p_lifecycle=1&p_p_url_type=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_JSidSeminarPaper_WAR_JSidPortlets_paperID=806 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ عنوان: حوزه هاي کاربرد فناوري نانو در صنعت نفت نویسندگان: علی اخوان عبدالهیان و فائقه اسلامی پورومحمدرضازارعی خشکناب وسیدطه موسوی و شیرین علی خانی لینکhttp://seminar.sid.ir/web/guest/paperdetail?p_p_id=JSidSeminarPaper_WAR_JSidPortlets&p_p_lifecycle=1&p_p_url_type=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_JSidSeminarPaper_WAR_JSidPortlets_paperID=806 سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ عنوان:مروری بر کاربردهای فناوری نانو در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نویسندگان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وعلی احمدپور لینک:http://profdoc.um.ac.ir/paper-abstract-1011287.html سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
elz_bzb 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ سلام.من خیلی فوری به 2 مقاله فارسی درباره روش ها و معادلات تعیین ضریب هدایت گرمایی ( ضریب رسانایی گرمایی ) نفت خام نیازدارم.لطفأکمکم کنید.ممنون 1 لینک به دیدگاه
sheytonak_91 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۲ سلام.یه مقاله میخوام درمورد جزییات عملکرد و ساخت مبدل های حرارتی shell& tube ممنون میشم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
خاله جون 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ با سلام . یک مقاله در مورد انواع روش های ساخت غشا می خواستم. [مقدمه ای بر غشا و فرآیند های غشایی تالیف (دکتر مرتضی صادقی و مهندس علیرضا وفایی منش)] لینک به دیدگاه
shirzad.re 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوتا مقاله پایان نامه میتونین فایلشو پیداکنین واسم 1=جداسازی بنزن از اسید سولفوریک خروجی واحد هگزان پتروشیمی بندر امام استاد مشاور گیتی ابوالحمد تهیه :شقایق خلجی دانشگاه تهران 2طراحی واحد تولید هگزان بدون بنزن به روش تقطیر استخراجی استاد محمد امین ثباتی تهبه هاشم اصغر نژاد دانشگاه علم وصنعت در صورت پیدا کردن به ایمیل shirzad.rezaei1992@gmail.comبفرستید ممنون لینک به دیدگاه
soli456 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اگه ممکن هست این مقاله رو هم برای من بزارید ساخت و ارزيابي غشاي نانو كامپوزيت بر پايه پليمر پلي اتر بلوك آميد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ziba91 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من یه مقاله رارتباط با به دام افتادن نفت توسط مدل pore doublet میخواستم لینک به دیدگاه
karpar 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۵ سلام.این مقالات برای دانشگاه فردوسی مشهد هست که فقط عضو دانشگاه دانلود کنند اگر بگذارید ممنون میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
karpar 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.به طور کلی می توانعوامل موثر در انتخاب روش مناسب جهت شیرین سازی را به صورت زیر دسته بندی کرد: نوع ناخالصی موجود درگاز طبیعی میزان حذف ناخالصی هااز گاز خاصیت اتخابی جاذبجهت گازهای اسیدی حجم ، دما ، فشار وشرایط عملیاتی میزان تولید گوگرد اقتصادی بودن طرحمورد نظر کسی مقاله در باره این موضوع داره برام بذاره لطفا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده