hadi-petro 15 ارسال شده در 31 تیر 1389 سلام، خيلي ممنون، ميخواستم بپرسم كسي فايل مقالات زير رو داره؟ " . توكل مقدم، مريم، بررسي پديدة پلاستيزاسيون در غشاءهاي پليمري، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1385 " " . صدر زاده، سيد مهتدي، شيرين سازي گاز طبيعي به روش غشائي، دانشگاه علم وصنعت ايران، 1386 " " پير، مريم، ،بررسي ر وشهاي ساخت غشاءهاي پليمري براي جداسازي co2 طبيعي، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1384 " 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mim-shimi 25,686 ارسال شده در 5 مرداد 1389 با سلام خدمت همه دوستان محترم لطفا مقالات در خواستی خود را اینجا مطرح کنین موفق باشین 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mim-shimi 25,686 ارسال شده در 5 مرداد 1389 سلام، خيلي ممنون، ميخواستم بپرسم كسي فايل مقالات زير رو داره؟ " . توكل مقدم، مريم، بررسي پديدة پلاستيزاسيون در غشاءهاي پليمري، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1385 " " . صدر زاده، سيد مهتدي، شيرين سازي گاز طبيعي به روش غشائي، دانشگاه علم وصنعت ايران، 1386 " " پير، مريم، ،بررسي ر وشهاي ساخت غشاءهاي پليمري براي جداسازي co2 طبيعي، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1384 " توكل مقدم، مريم، بررسي پديدة پلاستيزاسيون در غشاءهاي پليمري، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1385 " محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. صدر زاده، سيد مهتدي، شيرين سازي گاز طبيعي به روش غشائي، دانشگاه علم وصنعت ايران، 1386 " محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. دنبال مقاله سوم هستم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
زهرا69 15 ارسال شده در 20 آذر 1389 سلام میتونین مقاله روش شیرین سازی گاز طبیعی به وسیله میکروبیولزی( دکتر وثوقی دانشگاه شریف) برام بزارین 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HAMED-DJ 277 ارسال شده در 29 بهمن 1389 سلام اگر مطلبی در مورد انواع روشهای استخراج گیاهان دارویی داشتید لطفا در این تاپیک قرار بدید 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
محمــد 4,415 ارسال شده در 30 بهمن 1389 سلام اگر مطلبی در مورد انواع روشهای استخراج گیاهان دارویی داشتید لطفا در این تاپیک قرار بدید سلام دوست عزیز یکی از دوستام در این باره دنبال مطلب می گشت ، ازش میپرسم اگر داشت میگیرم واست آپلود می کنم 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
HAMED-DJ 277 ارسال شده در 5 اسفند 1389 سلام دوست عزیزیکی از دوستام در این باره دنبال مطلب می گشت ، ازش میپرسم اگر داشت میگیرم واست آپلود می کنم مرسی محمد جان فقط زودتر تا نوش دارو بعد مرگ سهراب نشده راستش باید تا یکشنبه مطالبو جمع و جور کنم ببرم پیش استادمون 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
محمــد 4,415 ارسال شده در 5 اسفند 1389 مرسی محمد جان فقط زودتر تا نوش دارو بعد مرگ سهراب نشده راستش باید تا یکشنبه مطالبو جمع و جور کنم ببرم پیش استادمون متاسفانه دوستم نداشت! 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Amir Sadeghipour 1,640 ارسال شده در 5 اسفند 1389 مرسی محمد جان فقط زودتر تا نوش دارو بعد مرگ سهراب نشده راستش باید تا یکشنبه مطالبو جمع و جور کنم ببرم پیش استادمون محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mkh1280 10 ارسال شده در 21 اسفند 1389 با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید خواهشمندم اگه میشه یه مقاله درمورد حذف آلودگیهای نفتی آب به روش بیوتکنولوژی یا میکروارگانیسم ها برای من ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
محمــد 4,415 ارسال شده در 22 اسفند 1389 با عرض سلام وخسته نباشیدببخشید خواهشمندم اگه میشه یه مقاله درمورد حذف آلودگیهای نفتی آب به روش بیوتکنولوژی یا میکروارگانیسم ها برای من ارسال کنید فناوري زيست پالايي براي حذف آلودگي هاي نفتي در خاك و آب نقش ميكروارگانيسم ها در حذف آلودگي هاي نفتي 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
emro0ziboy 20 ارسال شده در 7 اردیبهشت 1390 سلام دوستان دوستان هرچی میګردم تو اینترنت راجب کراکینګ حرارتی چیزی پیدا نمیکنم.لطف کنید اګه دارید واسم بګذارید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
sheytonak_91 21 ارسال شده در 6 خرداد 1390 سلام.یه مقاله کوتاه راجع به thermal pllution (آلودگی حرارتی) میخواستم.کسی می تونه کمکم کنه؟ ایمیل کنین لطفا sheytonak_91@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
JU JU 7,193 ارسال شده در 5 شهریور 1390 سلام به یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین 1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه ) در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم 2- process و 3- piping و 4- mechanical department و 5- an introduction to machinery department و 6- برق و 7- ابزار دقیق و 8- سازه در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام با تشکر و 9- air coolers و 10- cooling towers و 11- reboiler و 12- exchanger و 13- shell & Tube heat exchanger و 14- Packed Tower و 15- seperators و 16- Evaporators و 17- Valves و 18- Pressure safety valve و 19- کورهها و 20- Ejectors و 21- خوردگی و 22- خوردگی و 23- Boiler و 24- کمپرسور و 25- Tower trays و 26- Detectors و 27- Drayers و 28- کاتالیست و 29- غربال کنندهها ممنون 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سیندخت 18,784 ارسال شده در 5 شهریور 1390 سلامبه یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین 1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه ) در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم 2- process و 3- piping و 4- mechanical department و 5- an introduction to machinery department و 6- برق و 7- ابزار دقیق و 8- سازه در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام با تشکر و 9- air coolers و 10- cooling towers و 11- reboiler و 12- exchanger و 13- shell & Tube heat exchanger و 14- Packed Tower و 15- seperators و 16- Evaporators و 17- Valves و 18- Pressure safety valve و 19- کورهها و 20- Ejectors و 21- خوردگی و 22- خوردگی و 23- Boiler و 24- کمپرسور و 25- Tower trays و 26- Detectors و 27- Drayers و 28- کاتالیست و 29- غربال کنندهها ممنون جاوید یکم دقت کن ببین چیز دیگه ای نمی خوای؟ این یه کلیتی راجع به PIPING هستش آخرش یه توضیحی راجع به نقشه های PLOT PLAN توی هر کدوم از اون فیلدای کاری که گفتی داده محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. به علاوه راجع به پایپینگ تو تالار مکانیک مطالب خوبی هستش. اومدم راجع به ارتباط بخش های مختلف و ارتباطشون بنویسم دیدم گفتی 15 صفحه در حد چند خط می تونم اینو برات توضیح بدم اگه بخوای 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
alimec 23,102 ارسال شده در 5 شهریور 1390 سلامبه یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین 1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه ) در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم 2- process و 3- piping و 4- mechanical department و 5- an introduction to machinery department و 6- برق و 7- ابزار دقیق و 8- سازه در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام با تشکر و 9- air coolers و 10- cooling towers و 11- reboiler و 12- exchanger و 13- shell & Tube heat exchanger و 14- Packed Tower و 15- seperators و 16- Evaporators و 17- Valves و 18- Pressure safety valve و 19- کورهها و 20- Ejectors و 21- خوردگی و 22- خوردگی و 23- Boiler و 24- کمپرسور و 25- Tower trays و 26- Detectors و 27- Drayers و 28- کاتالیست و 29- غربال کنندهها ممنون پترونت محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
JU JU 7,193 ارسال شده در 6 شهریور 1390 جاوید یکم دقت کن ببین چیز دیگه ای نمی خوای؟ این یه کلیتی راجع به PIPING هستش آخرش یه توضیحی راجع به نقشه های PLOT PLAN توی هر کدوم از اون فیلدای کاری که گفتی داده محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. به علاوه راجع به پایپینگ تو تالار مکانیک مطالب خوبی هستش. اومدم راجع به ارتباط بخش های مختلف و ارتباطشون بنویسم دیدم گفتی 15 صفحه در حد چند خط می تونم اینو برات توضیح بدم اگه بخوای دستت درد نکنه چندتاییش رو نزاشتم گفتم خودم یکاریش کنم :4chsmu1: پترونت محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. ممنون اطلاعات خیلی مفیدی رو به همراه داشت آیا امکان معرفی بیشتر همچین سایتایی براتون هست؟ ممنون 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
JU JU 7,193 ارسال شده در 9 شهریور 1390 کسی یه مطلب جامع راجع به فرآیند ( بخش فرایند در پتروشیمی یا غیره )، نداره ؟ همینطور مطلبی جامع راجع به پمپها و همینطور مطلبی راجع به Drawing Course ( PFD, P&ID 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سیندخت 18,784 ارسال شده در 9 شهریور 1390 این یه فایل راجع به pfd و p&id انگلیسیه ولی قابل فهمه. شماتیک گفته 34ac9umypc75zuv0tl.pdf 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
spow 44,181 ارسال شده در 22 مهر 1390 یکی از دوستان درزمینه artificial lift مقاله ای رو خواسته بودن که امیدوارم به دردشون بخوره اگر موفق به دانلود نشدید بهم خبر بدید خودم اپ کنم محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال