hadi-petro 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ سلام، خيلي ممنون، ميخواستم بپرسم كسي فايل مقالات زير رو داره؟ " . توكل مقدم، مريم، بررسي پديدة پلاستيزاسيون در غشاءهاي پليمري، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1385 " " . صدر زاده، سيد مهتدي، شيرين سازي گاز طبيعي به روش غشائي، دانشگاه علم وصنعت ايران، 1386 " " پير، مريم، ،بررسي ر وشهاي ساخت غشاءهاي پليمري براي جداسازي co2 طبيعي، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1384 " 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام خدمت همه دوستان محترم لطفا مقالات در خواستی خود را اینجا مطرح کنین موفق باشین 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلام، خيلي ممنون، ميخواستم بپرسم كسي فايل مقالات زير رو داره؟ " . توكل مقدم، مريم، بررسي پديدة پلاستيزاسيون در غشاءهاي پليمري، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1385 " " . صدر زاده، سيد مهتدي، شيرين سازي گاز طبيعي به روش غشائي، دانشگاه علم وصنعت ايران، 1386 " " پير، مريم، ،بررسي ر وشهاي ساخت غشاءهاي پليمري براي جداسازي co2 طبيعي، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1384 " توكل مقدم، مريم، بررسي پديدة پلاستيزاسيون در غشاءهاي پليمري، دانشگاه علم وصنعت ايران،پاييز 1385 " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام صدر زاده، سيد مهتدي، شيرين سازي گاز طبيعي به روش غشائي، دانشگاه علم وصنعت ايران، 1386 " برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دنبال مقاله سوم هستم 2 لینک به دیدگاه
زهرا69 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام میتونین مقاله روش شیرین سازی گاز طبیعی به وسیله میکروبیولزی( دکتر وثوقی دانشگاه شریف) برام بزارین 2 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اگر مطلبی در مورد انواع روشهای استخراج گیاهان دارویی داشتید لطفا در این تاپیک قرار بدید 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ سلام اگر مطلبی در مورد انواع روشهای استخراج گیاهان دارویی داشتید لطفا در این تاپیک قرار بدید سلام دوست عزیز یکی از دوستام در این باره دنبال مطلب می گشت ، ازش میپرسم اگر داشت میگیرم واست آپلود می کنم 2 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیزیکی از دوستام در این باره دنبال مطلب می گشت ، ازش میپرسم اگر داشت میگیرم واست آپلود می کنم مرسی محمد جان فقط زودتر تا نوش دارو بعد مرگ سهراب نشده راستش باید تا یکشنبه مطالبو جمع و جور کنم ببرم پیش استادمون 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی محمد جان فقط زودتر تا نوش دارو بعد مرگ سهراب نشده راستش باید تا یکشنبه مطالبو جمع و جور کنم ببرم پیش استادمون متاسفانه دوستم نداشت! 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی محمد جان فقط زودتر تا نوش دارو بعد مرگ سهراب نشده راستش باید تا یکشنبه مطالبو جمع و جور کنم ببرم پیش استادمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mkh1280 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید خواهشمندم اگه میشه یه مقاله درمورد حذف آلودگیهای نفتی آب به روش بیوتکنولوژی یا میکروارگانیسم ها برای من ارسال کنید لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ با عرض سلام وخسته نباشیدببخشید خواهشمندم اگه میشه یه مقاله درمورد حذف آلودگیهای نفتی آب به روش بیوتکنولوژی یا میکروارگانیسم ها برای من ارسال کنید فناوري زيست پالايي براي حذف آلودگي هاي نفتي در خاك و آب نقش ميكروارگانيسم ها در حذف آلودگي هاي نفتي 2 لینک به دیدگاه
emro0ziboy 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان دوستان هرچی میګردم تو اینترنت راجب کراکینګ حرارتی چیزی پیدا نمیکنم.لطف کنید اګه دارید واسم بګذارید . لینک به دیدگاه
sheytonak_91 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.یه مقاله کوتاه راجع به thermal pllution (آلودگی حرارتی) میخواستم.کسی می تونه کمکم کنه؟ ایمیل کنین لطفا sheytonak_91@yahoo.com لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین 1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه ) در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم 2- process و 3- piping و 4- mechanical department و 5- an introduction to machinery department و 6- برق و 7- ابزار دقیق و 8- سازه در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام با تشکر و 9- air coolers و 10- cooling towers و 11- reboiler و 12- exchanger و 13- shell & Tube heat exchanger و 14- Packed Tower و 15- seperators و 16- Evaporators و 17- Valves و 18- Pressure safety valve و 19- کورهها و 20- Ejectors و 21- خوردگی و 22- خوردگی و 23- Boiler و 24- کمپرسور و 25- Tower trays و 26- Detectors و 27- Drayers و 28- کاتالیست و 29- غربال کنندهها ممنون 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلامبه یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین 1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه ) در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم 2- process و 3- piping و 4- mechanical department و 5- an introduction to machinery department و 6- برق و 7- ابزار دقیق و 8- سازه در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام با تشکر و 9- air coolers و 10- cooling towers و 11- reboiler و 12- exchanger و 13- shell & Tube heat exchanger و 14- Packed Tower و 15- seperators و 16- Evaporators و 17- Valves و 18- Pressure safety valve و 19- کورهها و 20- Ejectors و 21- خوردگی و 22- خوردگی و 23- Boiler و 24- کمپرسور و 25- Tower trays و 26- Detectors و 27- Drayers و 28- کاتالیست و 29- غربال کنندهها ممنون جاوید یکم دقت کن ببین چیز دیگه ای نمی خوای؟ این یه کلیتی راجع به PIPING هستش آخرش یه توضیحی راجع به نقشه های PLOT PLAN توی هر کدوم از اون فیلدای کاری که گفتی داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به علاوه راجع به پایپینگ تو تالار مکانیک مطالب خوبی هستش. اومدم راجع به ارتباط بخش های مختلف و ارتباطشون بنویسم دیدم گفتی 15 صفحه در حد چند خط می تونم اینو برات توضیح بدم اگه بخوای 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ سلامبه یه سری اطلاعات فارسی نیاز دارم که در ادامه، میزارم اونها رو، تعدادشون کم نیست، و از این جهت، عذر میخوام، و ممنون میشم من رو در این مهم کمک کنین 1- کلیاتی راجع به پمپها و محاسبات مربوط به آنها ( حداکثر 15 صفحه ) در قسمت بعد، باید بگم که در یک شرکت طراحی، بخشهای خیلی مختلفی کنار هم کار میکنند که من نیاز به معرفینامهای از این بخشها دارم، اینکه این بخشها در کنار هم چیکارا میکنن، ارتباطشون با هم چگونه هست، در چه زمینههایی فعالیت میکنن، کار مهمشون چیه و چگونه کاراشون رو انجام میدن هر کدوم از بخشها حداکثر 10 صفحه و حداقل 5 صفحه، ممنونم 2- process و 3- piping و 4- mechanical department و 5- an introduction to machinery department و 6- برق و 7- ابزار دقیق و 8- سازه در ادامه، یه سری کلیات در رابطه با Equipmentهای زیر میخوام، هر کدوم، حداکثر 5 صفحه، کماکان از بالا بودن درخواست عذر میخوام با تشکر و 9- air coolers و 10- cooling towers و 11- reboiler و 12- exchanger و 13- shell & Tube heat exchanger و 14- Packed Tower و 15- seperators و 16- Evaporators و 17- Valves و 18- Pressure safety valve و 19- کورهها و 20- Ejectors و 21- خوردگی و 22- خوردگی و 23- Boiler و 24- کمپرسور و 25- Tower trays و 26- Detectors و 27- Drayers و 28- کاتالیست و 29- غربال کنندهها ممنون پترونت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ جاوید یکم دقت کن ببین چیز دیگه ای نمی خوای؟ این یه کلیتی راجع به PIPING هستش آخرش یه توضیحی راجع به نقشه های PLOT PLAN توی هر کدوم از اون فیلدای کاری که گفتی داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به علاوه راجع به پایپینگ تو تالار مکانیک مطالب خوبی هستش. اومدم راجع به ارتباط بخش های مختلف و ارتباطشون بنویسم دیدم گفتی 15 صفحه در حد چند خط می تونم اینو برات توضیح بدم اگه بخوای دستت درد نکنه چندتاییش رو نزاشتم گفتم خودم یکاریش کنم :4chsmu1: پترونت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون اطلاعات خیلی مفیدی رو به همراه داشت آیا امکان معرفی بیشتر همچین سایتایی براتون هست؟ ممنون 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ کسی یه مطلب جامع راجع به فرآیند ( بخش فرایند در پتروشیمی یا غیره )، نداره ؟ همینطور مطلبی جامع راجع به پمپها و همینطور مطلبی راجع به Drawing Course ( PFD, P&ID 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ این یه فایل راجع به pfd و p&id انگلیسیه ولی قابل فهمه. شماتیک گفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ یکی از دوستان درزمینه artificial lift مقاله ای رو خواسته بودن که امیدوارم به دردشون بخوره اگر موفق به دانلود نشدید بهم خبر بدید خودم اپ کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده