pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :there: کجا می رفتی؟کجا بودی؟ با آمار دقیق بگــــو...بگــو...! هیچی بابا همین دور و بر ها بدودیم در خانه خود نشسته بودم دیدم تیلیفون زنگ میزنه گوشی رو برداشتم گفتم کیه دوستام از قم بودن:167: گفتم با بریم قم حال به حولی:jawdrop: ما هم رفتیم و دیشب از ساعت 7:30 پیاده رویمون رو شروع کردیم و بعد از سر زدن به 1 مکان تفریحی خودمون رو ساعت 3 به جمکران رسوندیم برا خواب(پیاده) لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی بابا همین دور و بر ها بدودیم در خانه خود نشسته بودم دیدم تیلیفون زنگ میزنه گوشی رو برداشتم گفتم کیه دوستام از قم بودن:167: گفتم با بریم قم حال به حولی:jawdrop: ما هم رفتیم و دیشب از ساعت 7:30 پیاده رویمون رو شروع کردیم و بعد از سر زدن به 1 مکان تفریحی خودمون رو ساعت 3 به جمکران رسوندیم برا خواب(پیاده) خسته نباشی خوش گذشت؟ فکر کنم این بخش لذتش بیشتر بوده...! :bigbed: حالا یه سوال...چرا فیلم های ایرانی می بینی؟ لذت میبری؟ 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اینام دیوونه هستن ولشون کنین....:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده