amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا درسته و در مورد حمید صدق میکنهفقط یه سوال اگه یکی پدر باشه و پسر داشته باشه یعنی خشنه:45645::45645: داشتن پسر بر روحیات مادر بیشتر تاثیر گذار هست تا پدر و داشتن دختر بر روحیات پدر بیش از مادر معمولا نوع انتقال محبت میان دو هم جنس متفاوت هست و ظرافت های محبت میان دو جنس مخالف را ندارد و نمی توان از ظاهر محبت به خصوصیات اخلاقی فرد دست یافت 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ داشتن پسر بر روحیات مادر بیشتر تاثیر گذار هست تا پدرو داشتن دختر بر روحیات پدر بیش از مادر معمولا نوع انتقال محبت میان دو هم جنس متفاوت هست و ظرافت های محبت میان دو جنس مخالف را ندارد و نمی توان از ظاهر محبت به خصوصیات اخلاقی فرد دست یافت من که دو تا پسر دارم پس شوهر بیچاره من:cryingf::cryingf: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :there::there::there::there: :ws37: :ws3: این 2تا تحلیل که اولی مال شقایقه و دومی سمندون جوابش رو داده واقعا از بهترین تحلیل های همه ی تاپیک ها بوده جایزه به هر دو یکی از ایناست ::zadan::zadan: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من چرا این تاپیک و ندیدم:ws6:از نظر من مرد خوبی و کاملی به نظر میاد :girl_in_dreams: و همینطور با کمالات و ادبیات دان من دوسش دارم و براش احترام ویژه ای قایلم:flowerysmile: من تبلیغ کرده بودم.....پروفایلت بسته بود اون موقع!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من تبلیغ کرده بودم.....پروفایلت بسته بود اون موقع!!!! اوهوم راست میگی سه روز داشتم میرفتم شمالترسیدم بکس بیان پروفم و گرد گیری کنن:whistle: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم راست میگی سه روز داشتم میرفتم شمالترسیدم بکس بیان پروفم و گرد گیری کنن:whistle: عجب ادمایی پیدا میشن :banel_smiley_4:نمیدونم چرا این کارارو میکنن 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ عجب ادمایی پیدا میشن :banel_smiley_4:نمیدونم چرا این کارارو میکنن والا خواهر میبینی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ والا خواهر میبینی:vahidrk: :w127::4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده