amirgb 8546 ارسال شده در 4 آبان، 2010 واقعا درسته و در مورد حمید صدق میکنهفقط یه سوال اگه یکی پدر باشه و پسر داشته باشه یعنی خشنه:45645::45645: داشتن پسر بر روحیات مادر بیشتر تاثیر گذار هست تا پدر و داشتن دختر بر روحیات پدر بیش از مادر معمولا نوع انتقال محبت میان دو هم جنس متفاوت هست و ظرافت های محبت میان دو جنس مخالف را ندارد و نمی توان از ظاهر محبت به خصوصیات اخلاقی فرد دست یافت 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 آبان، 2010 داشتن پسر بر روحیات مادر بیشتر تاثیر گذار هست تا پدرو داشتن دختر بر روحیات پدر بیش از مادر معمولا نوع انتقال محبت میان دو هم جنس متفاوت هست و ظرافت های محبت میان دو جنس مخالف را ندارد و نمی توان از ظاهر محبت به خصوصیات اخلاقی فرد دست یافت من که دو تا پسر دارم پس شوهر بیچاره من:cryingf::cryingf: 3
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2010 :there::there::there::there: :ws37: :ws3: این 2تا تحلیل که اولی مال شقایقه و دومی سمندون جوابش رو داده واقعا از بهترین تحلیل های همه ی تاپیک ها بوده جایزه به هر دو یکی از ایناست ::zadan::zadan:
DCBA 8191 ارسال شده در 5 آبان، 2010 من چرا این تاپیک و ندیدم:ws6:از نظر من مرد خوبی و کاملی به نظر میاد :girl_in_dreams: و همینطور با کمالات و ادبیات دان من دوسش دارم و براش احترام ویژه ای قایلم:flowerysmile: من تبلیغ کرده بودم.....پروفایلت بسته بود اون موقع!!!! 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 آبان، 2010 من تبلیغ کرده بودم.....پروفایلت بسته بود اون موقع!!!! اوهوم راست میگی سه روز داشتم میرفتم شمالترسیدم بکس بیان پروفم و گرد گیری کنن:whistle: 3
سمندون 19437 ارسال شده در 5 آبان، 2010 اوهوم راست میگی سه روز داشتم میرفتم شمالترسیدم بکس بیان پروفم و گرد گیری کنن:whistle: عجب ادمایی پیدا میشن :banel_smiley_4:نمیدونم چرا این کارارو میکنن 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 آبان، 2010 عجب ادمایی پیدا میشن :banel_smiley_4:نمیدونم چرا این کارارو میکنن والا خواهر میبینی:vahidrk: 2
ارسال های توصیه شده