رفتن به مطلب

تحلیل شخصیت شماره4 . .(هوتن )

Doctor_Shovan مهمان

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 108
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اقایی است متین, مهربان , با سواد کافی, همه فن حریف , یه فاروم باز خوب که همه جا ی سایت براش راحته , ادبیات خوبی داره ,معلومه در رشته ی خودش هم کار امد هست , نوشته هاش نشون میده قلب مهربانی داره ,یعنی خشن به نظر نمیاد . من که هنوز زیاد نشناختمش و حس میکنم شما ها هم زیاد هوتن رو نشناختین . براش ارزوی موفقیت در کار و زندگی را دارم راستی خیلی هم عاشقه اینم شاهد:

:4uboxsmiley:

دکترجان شرمنده کردین........ممنونم........بنده خدمتتون همیشه اردات داشتم..و دارم:icon_gol:

thank_you_comment_graphic_01.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه مرد خوب:ws37::ws3:

خدایا ببین بهترین دختر دنیا به من چی گفته....................اگه 3 صفحه مینوشتی ...بازم معنی این 3 کلمه رو نمیداد..........خدایا ببین بهترین دختر دنیا بهترین حرف دنیا رو به من زد...........خدایا شکرت...........:ws37::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدایا ببین بهترین دختر دنیا به من چی گفته....................اگه 3 صفحه مینوشتی ...بازم معنی این 3 کلمه رو نمیداد..........خدایا ببین بهترین دختر دنیا بهترین حرف دنیا رو به من زد...........خدایا شکرت...........:ws37::icon_gol:

:4chsmu1::shad:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خیلی نمیشناسمشون ،تصورم اوایل یه پسر فهمیده بود اما از وقتی فهمیدم که متاهله شکل یه بابای خوب میاد تو ذهنم :flowerysmile:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من خیلی نمیشناسمشون ،تصورم اوایل یه پسر فهمیده بود اما از وقتی فهمیدم که متاهله شکل یه بابای خوب میاد تو ذهنم :flowerysmile:

خیلی سخته ادم هم پسر باشه هم فهمیده باشه............

شوخو کردم..........نکشین منو

ممنون از نظر لطفت...............:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

درود

نخست پوزش می خواهم که دیر آمدم و بر خلاف روال از اولین ها نبودم

من و همتن آشنایی چندانی نداریم و این برایم عجیب است

زیرا اکثر تاپیک ها را می بینم و و اینکه کسی کمتر به چشمم آمده باشد برایم عجیب است

البته با شناخت عمومی که از خویش بر جای نهاده و دوستان اشارت کردند این زیاد عجیب نیست

آرامش و بی حاشیه بودن باعث می شود که دیگران از حضورشان بهره بگیرند و متاسفانه فراموش کنند که نویسنده ی این مطالب مفید کیست

در هر حال امیدوارم بعد از این بیشتر از پیش از محضرش و دوستی با ایشان سود بجویم

آنکه پدر باشد و دختری داشته باشد بی شک از روحی لطیف نیز بهره دارد(در شرایط ایده آل که گمان می کنم شامل حال هوتن عزیز نیز باشد)

برگزیدن نام کاربری هوتن حکایت از شناخت ایشان دارد از ادبیات (هو=پاک.پاکیزه تن=بدن .سرشت) و نیز علاقه ی ایشان به ایران و تاریخ

--------------------------------

شادمان باشی هوتن جان

• Like 4
لینک به دیدگاه
درود

نخست پوزش می خواهم که دیر آمدم و بر خلاف روال از اولین ها نبودم

من و همتن آشنایی چندانی نداریم و این برایم عجیب است

زیرا اکثر تاپیک ها را می بینم و و اینکه کسی کمتر به چشمم آمده باشد برایم عجیب است

البته با شناخت عمومی که از خویش بر جای نهاده و دوستان اشارت کردند این زیاد عجیب نیست

آرامش و بی حاشیه بودن باعث می شود که دیگران از حضورشان بهره بگیرند و متاسفانه فراموش کنند که نویسنده ی این مطالب مفید کیست

در هر حال امیدوارم بعد از این بیشتر از پیش از محضرش و دوستی با ایشان سود بجویم

آنکه پدر باشد و دختری داشته باشد بی شک از روحی لطیف نیز بهره دارد(در شرایط ایده آل که گمان می کنم شامل حال هوتن عزیز نیز باشد)

برگزیدن نام کاربری هوتن حکایت از شناخت ایشان دارد از ادبیات (هو=پاک.پاکیزه تن=بدن .سرشت) و نیز علاقه ی ایشان به ایران و تاریخ

--------------------------------

شادمان باشی هوتن جان

ممنون از نظر لطفت................

4wlgje4n.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

من چرا این تاپیک و ندیدم:ws6:

از نظر من مرد خوبی و کاملی به نظر میاد :girl_in_dreams:

و همینطور با کمالات و ادبیات دان:banel_smiley_4:

من دوسش دارم و براش احترام ویژه ای قایلم:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نوبت تو هم میرسه ایشالا:w16:

هوتن برای من مث امین میمونه برای تو:ws3:

محسنم برای من مثل هارون میمونه برا موسی.............

ربشرحلی صدری ویسرلی امری واحلل عقدت من لسانی یفقهو قولی وجعل لی وزیرا من اهلی هارون اخی........

• Like 3
لینک به دیدگاه
من چرا این تاپیک و ندیدم:ws6:

از نظر من مرد خوبی و کاملی به نظر میاد :girl_in_dreams:

و همینطور با کمالات و ادبیات دان:banel_smiley_4:

من دوسش دارم و براش احترام ویژه ای قایلم:flowerysmile:

فقط با دختر همسایه ها زیاد میگرده:ws3::ws2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...