danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان متوجه شدم که ایشون محروم شدند. چون ایشون خودشون تاپیک باز کردند. کار درستی محروم کردنشون نبود. بنده نه ایشون را میشناسم و هیچ سنخیتی با ایشون ندارم. ولی حداقل میدونم ایشون در سایت مفید بودند و تاپیک های خوبی میزدند. این سایت با بقیه سایت ها متفاوت هست و فضای صمیمی در این سایت وجود داره. به نظرم بهتر هست که همچنین این فضا باقی بمونه. کلا با محروم کردن ایشون حال نکردم و خوشم نیومد. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ منم از محرومیتش شکه شدم... به نظرم به هر حال هر کاری که کرد حرفی برای گفتن داشت... ولی فکر میکنم دلیل اخراجش اولا توهین هاش بود به کاربران... دوما ساختن چندین آیدی... اصلا به هیچ وجه فکر نمیکردم روزی برسه که این حرکت ها و حرف ها رو از کسی مثل فکور بشنوم... 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان متوجه شدم که ایشون محروم شدند. چون ایشون خودشون تاپیک باز کردند. کار درستی محروم کردنشون نبود. بنده نه ایشون را میشناسم و هیچ سنخیتی با ایشون ندارم. ولی حداقل میدونم ایشون در سایت مفید بودند و تاپیک های خوبی میزدند. این سایت با بقیه سایت ها متفاوت هست و فضای صمیمی در این سایت وجود داره. به نظرم بهتر هست که همچنین این فضا باقی بمونه. کلا با محروم کردن ایشون حال نکردم و خوشم نیومد. نمیشه که یکی بیاد چند تا آیدی بسازه به همه توهین کنه و ... بعد هم به کارش ادامه بده با اون آی دی سهندش اینجا خیلی درگیری درست کرده بود..... کلا پریشه 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ نمیشه که یکی بیاد چند تا آیدی بسازهبه همه توهین کنه و ... بعد هم به کارش ادامه بده با اون آی دی سهندش اینجا خیلی درگیری درست کرده بود..... کلا پریشه منم قبول دارم... خوبه... من که سهند رو نمیشناسم... و نمیدونم چیکار کرده... به هر حال فعلا که اخراج شد... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اینارو نوشتم و جوابی هم نگرفتم. احتمالآ آنلاین نبودن. بعد به این فکر افتادم که راستی چرا ایشان اصلآ به من خوشامد نگفتن و سری هم به تاپیکهای من نمیزنن و از این خیالات که تو همین حال و هوا یهو حس کردم که شاید من بهتره اینجا نباشم و بالاخره تصمیم گرفتم که رفع زحمت کنم. از همه دوستان حلالیت میخواهم و همه را بخدا میسپارم. از خود راضی و مغرور و خود دانا پندار هم بود 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ببین میلاد هر کس یک سری ایراد ها داره. ایا من و شما بی ایراد بودیم در این سایت؟؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ ببین میلاد هر کس یک سری ایراد ها داره.ایا من و شما بی ایراد بودیم در این سایت؟؟ نه خیلی هم پر ایراد بودیم ولی ایرادامون ضرر به بقیه نمیزد اگه یه چیزی داشتیم کس یکه اون چیز رو نداره مسخره نمیکردیم از بالا به بقیه نگاه نمیکردیم اون تاپیک رو برو ببین دوباره میگه" آره تاپیکای من برای شما عوام خوب نیست" بعد هم هر کی یه انتقاد مودبانه کوچولو ازش میکرد سریع توهین میکرد منم شاید بعضی وقتا نا خواسته توهین کنم ولی به این دلیل نیست که خودمو از طرف مقابلم برتر بدونم بعد به خودم حق بدم بهش توهین کنم اونم هیچی نگه اون به این دلیل بود. 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سلام رفقا اخراج فکور به خواست تیم مدیریتی منجمله خودم بود این داداش ما علاوه بر این که مولتی اکانت بوده ترویج مولتی اکانتی هم میکرد کلا به خاطر مولتی اکانتی کاربری اخراج نشده تا حالا که البته ساراسارا(بیتاب) اخراج شد ولی این که بیایم و به این افتخار کنیم برای مدیریت سایت ناخوشاینده با اکانتای قبلیش کاری ندارم تو حرفاش هم به جز سارای عزیز به کس دیگری توهین نکردو و عقیدشو گفت ....باشد که خودشو برتر از دیگرون بدونه البته اخراج فکور به خواهش خودشش هم بود که بالاخره انجام شد 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ اگه قانع نشدید به دفتر تالار بیاید یه چایی هم بخورید:دی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده