هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::connie_24: خوب بید.........صد تومن وشد....... به قول سارا با سالاد یا بی سالاد... تازه لهجتونم مشکل داره... لهجم چشه..............لریه دیگه...............ایتالیا هم که ممیرن برای لهجه لری خاک وچوک سلام شادونه خانم..........از سالارخان چه خبر 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سلام شادونه خانم..........از سالارخان چه خبر هااااااا؟؟؟ این چه وگوئه ؟؟؟:167: لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ همون طور که قبلا هم گفته بودم هلند و سوئد رو برای زندگی خیلی دوست دارم ولی به قول دوستمون فعلا باید بسوزیم و مملکت را بسازیم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منو هامبورگ پیاده کنین...با تچکر 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ حالا خوبه فک کنم221 بوده اینا بهشون رشوه دادن ایرانو بکشن بالا 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ هییییییییییی روزگار:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ شادترين مردم دنيا ايران رتبه ۲۰۲ احساس شادي نميکنيد؟ فکر ميکنيد تفريحاتتون کمه؟ تصور ميکنيد زندگي چيز زيادي براي عرضه نداره؟ ناراحت نباشيد، تنها مشکل شما اينه که در کشور درستي نيستيد. . . اين جمله، از يکنويسنده ايراني نيست. متعلق بهMarina Kamenev اهل انگليس، خبرنگار بيزنس ويکهست داستان از يک نظر خواهي BBC شروع شد. در اين نظر خواهي، آمار نشون داد که ۸۱٪ از مردم انگليس، به جاي افزايش ثروت از دولت توقع دارند که زندگي شادتري براشون فراهم کنه. سئوال اينجا بود که چطور. به عنوان اولين قدم، دانشگاه ليسستر، پروژه اي با هدف رتبه بندي کشورها از نظر شادي مردمشون تعريف کرد. نتايج اين رتبه بندي و دلايل شادي ملتها خيلي خيلي جالب بود به خصوص ايران! ! ! نتايج رو ببينين: رتبه ۱ دانمارک جمعيت ۵/۵ ميليون شانس زندگي: ۸/۷۷ سال = 77 سال و 8 ماه درآمد سرانه: ۳۴، ۶۰۰ دلار سيستم اقتصادي: سوسياليستي ويژگي ها: - بهترين سرويس هاي دولتي خدمات اجتماعي - بيمه همگاني با پوشش کامل - مدارس و دانشگاههاي رايگان با کيفيت بسيار بالا - هويت اجتماعي کاملا مشخص براي جوانان - طبيعت بکر و معماري شهري زيبا - آلودگي محيط زيست ناچيز رتبه ۲ سوئيس جمعيت ۵/۷ ميليون شانس زندگي: ۵/۸۰ سال = 80 سال و 5 ماه درآمد سرانه: ۳۲، ۳۰۰ دلار سيستم اقتصادي: آزاد ويژگي ها: - موقعيت سوق الجيشي کاملا امن - ميزان جرم و جنايت ناچيز - امکانات شهر نشيني با کيفيت بسيار بالا - امکان ورزشهاي نزديک به طبيعت مانند کوهنوردي، اسکي و سوارکاري براي همه - طبيعت بکر و معماري شهري زيبا - ثبات سياسي - سيستم بهداشتي رايگان با سرانه ۳۵۰۰ براي هر نفر رتبه ۳ اتريش جمعيت ۲/۸ ميليون شانس زندگي: ۷۹ سال درآمد سرانه: ۳۲، ۷۰۰ دلار سيستم اقتصادي: سوسياليستي ويژگي ها: - خدمات بهداشتي رايگان براي همه با پوشش کامل - فعاليتهاي فرهنگي همگاني و در دسترس - خلق و خوي آرام مردم و شهرهاي ساکت و تميز - سيستم حمل و نقل سريع شهري - مدارس و دانشگاههاي مدرن و مجهز و رايگان - قوانين حفظ محيط زيست محکم رتبه ۴ ايسلند جمعيت ۳۰۰، ۰۰۰ نفر شانس زندگي: ۸۰ سال درآمد سرانه: ۳۵، ۷۰۰ دلار سيستم اقتصادي: سوسياليستي ويژگي ها: - سيستم خدمات خيريه دولتي - خدمات دولتي رايگان با تنوع زياد از بهداشت، آموزش، آموزش عالي تا گردش دسته جمعي - سوبسيد (يارانه) مسکن براي همه - عدم وجود خط فقر در جامعه - باسوادي همگاني - عدم وجود بيکاري در جامعه رتبه ۵ باهاما جمعيت ۳۱۰، ۰۰۰ نفر شانس زندگي: ۶/۶۵ سال درآمد سرانه: ۲۰، ۲۰۰ دلار سيستم اقتصادي: آزاد ويژگي ها: - کيفيت غذاي بالا و ارزاني ارزاق - آب و هواي بسيار معتدل - طبيعت بکر - جمعيت زير خط فقر: ۱۰٪ - فرهنگ کاري راحت و بي تنش (همون تنبلي خودمون) - تلفيق فرهنگي مناسب (افريقايي - اروپايي) - خانواده هاي محکم و آمار طلاق بسيار پايين (عليرغم آزادي طلاق براي زوجين) - کليساي مردمي و متساهل رتبه ۶: فنلاند ۰ رتبه ۷: سوئد رتبه ۸: بوتان (با درآمد سرانه ۱۴۰۰ دلار! ! !) رتبه ۹ شادترين ملت مسلمان برونئي جمعيت ۳۸۰، ۰۰۰ نفر شانس زندگي: ۷۵ سال درآمد سرانه: ۲۳، ۶۰۰ دلار سيستم اقتصادي: دولتي ويژگي ها: - درآمد نفتي بالا - ثبات سياسي (دودمان سلطنتي ۶۰۰ ساله) - نرخ جرم و جنايت بسيار پايين - خدمات بهداشتي رايگان همگاني با کيفيت بالا - عدم وجود خط فقر در جامعه (حقوق دولتي براي همه) - سيستم آموزشي رايگان، حتي آموزش عالي - يارانه غذا و مسکن براي همه رتبه ۱۰: کانادا . . . . . . . و اما ايران. . . . . . . . گفتني است که در اين امار گيري معتبر که از ۲۲۰ کشور جهان گرفته شده است ايران با شانس زندگي نزديك 50، رتبه۲۰۲را به خود اختصاص داده است که در بين کشورهاي اسيايي بعد از عراق وافغانستان غمگين ترين مردمان در قاره کهن به حساب مي ايند. عواملي که در اين امارگيري ايران را جزو ۲۰ کشور اخر جدول قرار داده است دلايلي چون: تورم و گراني کالا، نارضايتي مردماز وضع معيشتي، نبود امنيت رواني و اجتماعي، رکود اقتصادي، نبود امنيت اقتصادي براي سرمايه گزاري، نرخ جرم و جنايت بالا، انحراف شديد از دين، نظام اداري نا منسجم و ديگر. . . . بقيشو كه خودتون بهتر از من مي دونين ***البته اخيرا آقاي رييس جمهور اظهار نموده اند ايران هم اکنون دهمين اقتصاد برتر جهان است . اين دستيابي ملي را به همه شما تبريک ميگويم !!!!! ای کاش این رتبه بندی در شهر های ایران هم صورت میگرفت مطمئنا مشهد رتبه آخر بود شهری که هیچ وقت پلاکارد های غم و عزا از سطحش جمع نمیشه هر روز به بهانه ای یک روز وفات فلان امام روز بعد وفات دایی زاده فلان امام روز بعد تر وفات همسایه فلان امام و روز بعد تر وفات شوهر خاله همسایه فلان امام و این داستان در 365 روز سال ادامه داره برگزاری هر نوع جشن و کنسرتی هم که ممنوعه ، سطح شهر هم نماد های احمقانه غوغا میکنه نمیدونم چه گناهی کردن مردم مشهد که اینطور گرفتار یک مشت ... شدن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ولی اگه وارونه نگاه کنیم ایران رتبه 18 رو بخودش اختصاص داده ها مثبت نگاه کن... امروز و فرداس که از فلان امام و بهمان پیامبر واسمون آیه و روایت بگیرن که خنده حرامه و در ردیف گناهان کبیره و فرشتگان به افراد شاد تف می اندازن... 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ولی اگه وارونه نگاه کنیم ایران رتبه 18 رو بخودش اختصاص داده هامثبت نگاه کن... امروز و فرداس که از فلان امام و بهمان پیامبر واسمون آیه و روایت بگیرن که خنده حرامه و در ردیف گناهان کبیره و فرشتگان به افراد شاد تف می اندازن... اگه به تاریخ ایران باستان و تقویم زردشتی نگاهی بندازیم سرشار از جشن ها است ، نشانی از غم نیست فک میکنی این همه مشکلات روانی و افسردگی ها که در بین جوانان غوغا میکنه از کجا نشات میگیره :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سامی 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ دوستان لطفا سیاه نمایی نفرمایید ما ملتی بسیار شاد هستیم مگر نمی بینید محمود کبیر چی فرمودند پس ناشکر نباشید. 3 لینک به دیدگاه
paeeze sard 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ل جوونای بدبخت الان رو که با غم سرشتن ، غمی که حکومت بهمون تحمیل میکنه ، هر روز یه سوژه جدید برای غصه خوردن هست 4 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ ل جوونای بدبخت الان رو که با غم سرشتن ، غمی که حکومت بهمون تحمیل میکنه ، هر روز یه سوژه جدید برای غصه خوردن هست غصه نخور بیا شکلات بخور :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ شادترين مردم دنيا و اما ايران. . . . . . . . گفتني است که در اين امار گيري معتبر که از ۲۲۰ کشور جهان گرفته شده است ايران با شانس زندگي نزديك 50، رتبه۲۰۲را به خود اختصاص داده است سلام. بعنی شانس زندگی تو ایران فقط 50 ساله؟؟ :icon_pf (34): امید به زندگی که 71 ساله، شانس رو نمیدونستم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ یعنی الان فامیلامون تو سیس هستن شادن شاید یکمشم به من برسه:hapydancsmil: مه یه جای خوندم که شادها به ترتیب 1 چین 2 کره شمالی 3... 4 ایران کجا نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ شادترین، دانمارک نخست وزیرشون: :gnugghender: ایران 202،رئیس جمهورتون: :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w16: 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ شادترین، دانمارکنخست وزیرشون: :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایران 202،رئیس جمهورتون: من یه سوالی که دارم اینکه سری اول چرا رای اورد؟؟؟؟خود مردم بودند دیگه!!!!بعد شد بختک برای ما!!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ من یه سوالی که دارم اینکه سری اول چرا رای اورد؟؟؟؟خود مردم بودند دیگه!!!!بعد شد بختک برای ما!!!! سر لج و لجبازی فقط و فقط ، البته کاش دستم میشکست و دور اول رای نمیدادم البته اون زمان افکار احمقانه ای داشتم :icon_pf (34):یادم میاد از خودم شرمنده میشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ سر لج و لجبازی فقط و فقط ، البته کاش دستم میشکست و دور اول رای نمیدادم البته اون زمان افکار احمقانه ای داشتم :icon_pf (34):یادم میاد از خودم شرمنده میشم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لجبازی با کی؟؟؟ حالا دور از جون!!!!این نمیشد یکی دیگه!!!!اما این دیگه معجزه هزاره سوم بود خراب شد رو سر ملت!!! 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ لجبازی با کی؟؟؟حالا دور از جون!!!!این نمیشد یکی دیگه!!!!اما این دیگه معجزه هزاره سوم بود خراب شد رو سر ملت!!! نه دیگه من اون ساختمون پایین درمانگاه پایین تر از جامعه اسلامی بودم :icon_pf (34):خودت میدونی دیگه کجا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مایه شرمساری لج بازی با کاندید رغیب ، ما هم که دنبالت عدالت :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۱ نه دیگه من اون ساختمون پایین درمانگاه پایین تر از جامعه اسلامی بودم :icon_pf (34):خودت میدونی دیگه کجا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مایه شرمساری لج بازی با کاندید رغیب ، ما هم که دنبالت عدالت :icon_pf (34): حالا مثلا به نفر بعدی خوشبینید ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده