DCBA 8191 ارسال شده در 26 مهر، 2010 این یکی از قشنگترین لباس شبهایی بوده که تاحالا دیدم.... هم ترکیب رنگش قشنگه هم مدلش.... البته اگه خواستین بدوزین یه سری تغییرات بد نیست توش بدین.... من که خودم هیچ وقت لباسامو عین مدل نمیدوزم...اگه یه ذره سلیقه خودتونو خلاقیت هم قاطیش کنین خیلی جذاب تر میشه.... 3
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 اول از همه باید بگم بیشترین جذابیت این کت ودامن به چرخ کاریشه.... دامن ساده ای داره...یقه کت هم خیلی سادس.....ولی همین که تغییراتی تو کمر ایجاد کرده اونو متمایز میکنه... 2
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 تازگی ها کت کوتاه مد شده... اما به نظر من این مدل از اون دسته مدل هاییه که هیچ وقت از مد نمی افته.... از طرفی اندام رو هم زیبا تر نشون میده... چن نکته ی حاشیه ای: 1. به رنگ دستبند و گردنبند دقت کنید.... 2.چون یقه کت بلند تره مانکن از گوشواره کوتاه استفاده کرده... پس حواستون باشه گوشواره های بلند مناسب لباسهای یقه باز یا دکلته هس.... *البته این سلیقه ایه....مثلا اگه لباس یقه اسکی باشه...گاهی گوشواره ی بلند سادگی یقه رو کمتر به چشم میاره و اونو زیباتر نشون میده 5
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 اینم مدل ساده و زیباییه... دامن این لباس خاصه ...پس به دامنش دست نمیزنیم...ولی یه تغییراتی میشه تو یقه ش داد ...مثلا یقه ایستاده پشت گردنی بد نیست...یه حالت تقارن با پایین تنه ایجاد میکنه.... به نظر من اگه این لباس با پارچه های خشک مثه ابریشم خام دوخته نشه بهتره... 4
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 من تا حالا این تیریپی لباس نپوشیدم اینا تجربیات گذشته منه.... من به طراحی لباس خیلی علاقه دارم...
سمندون 19437 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من اثلا از این چیزا سر در نمیارم ولی دامن بلند اصلا دوست ندارم ز کت رو لباس هم خوششم نمیاد 2
aida.comix 1809 ارسال شده در 26 مهر، 2010 مرسی لی لی جون!!!:rose: گشنگن!!! به من این لباسا خیلی میاد!! 1
aida.comix 1809 ارسال شده در 26 مهر، 2010 تازگی ها کت کوتاه مد شده...اما به نظر من این مدل از اون دسته مدل هاییه که هیچ وقت از مد نمی افته.... از طرفی اندام رو هم زیبا تر نشون میده... چن نکته ی حاشیه ای: 1. به رنگ دستبند و گردنبند دقت کنید.... 2.چون یقه کت بلند تره مانکن از گوشواره کوتاه استفاده کرده... پس حواستون باشه گوشواره های بلند مناسب لباسهای یقه باز یا دکلته هس.... *البته این سلیقه ایه....مثلا اگه لباس یقه اسکی باشه...گاهی گوشواره ی بلند سادگی یقه رو کمتر به چشم میاره و اونو زیباتر نشون میده خیلی شیکه!!!! 1
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 تا 2 سال پیش اکثرا اینطوری بود لباسام من الان لباسام این تیپی شده.... 1
DCBA 8191 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 لی لی خیاطی هم بلدی؟؟ نه....کار سختیه....به ضریب هوشی من نمیخوره....طراحی لباس هم تجربی بلدم....خیلی دلم میخواد برم هنرشو یاد بگیرم...
maryam_alien 9906 ارسال شده در 26 مهر، 2010 نه....کار سختیه....به ضریب هوشی من نمیخوره....طراحی لباس هم تجربی بلدم....خیلی دلم میخواد برم هنرشو یاد بگیرم... نه خیاطی سخت نیست..اعصاب میخواد و حوصله ولی طراحی لباس واقعا یه هنره ...... هر وقت بیزنس خودتو راه انداختی بگو من مشتریت میشم
ارسال های توصیه شده