رفتن به مطلب

مرجع معرفی , سفارش و خرید کتابهای مورد نیاز اعضای تالار مهندسی مکانیک

ارسال های توصیه شده

هو المتین

با عرض سلام بحضور دوستان ارجمند .

پیرو مباحثات فراوان پیرامون سفارش و خرید برخی کتب مورد نیاز دوستان که در شهرهای مختلف براحتی در دسترس نیستند و پس از پیشنهادات و در نهایت موافقت مدیریت محترم تالار مهندسی مکانیک و تنفیذ اجرای این ایده به این حقیر لکن به حول و قوه ی الهی و مقارن با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت و منتقم ال طه

تاپیک مرجع معرفی , سفارش و خرید کتابهای مورد نیاز اعضای تالار مهندسی مکانیک

را افتتاح مینماییم.

در این تاپیک سعی بر انست تا دوستان ارجمند و کاربران معزز کتابهای مفید و مورد نیاز را که قادر به تهیه ان نیستند سفارش دهند و همچنین اگر کتاب خاصی را مشاهده نمودند که میتواند برای اعضای تالار مفید واقع گردد معرفی نمایند تا با هماهنگی و اعلام پذیرش سفارش نسبت به تهیه ی انها اقدام گردد .

همچنین این تاپیک امادگی خود را جهت تهیه و ارسال کتب و جزوات کنکور کارشناسی ارشد اعلام میدارد .

با تشکر از همکاریهای بی دریغ شما .

• Like 5
لینک به دیدگاه

با سلام بحضور شما دوستان ارجمند .

هانگونه که قبلا در تاپیکی دیگر عرض شد . کتاب اموزس انسیس ورک بنچ وارد بازار شده .

مشخصات کتاب رو مشاهده میکنید .

این کتاب مشتمل بر 320 صفحه است .

لذا در این مرحله دوستانی که مایل به تهیه کتاب ذیل هستند اعلام امادگی کنند .

S1.jpg

S2.jpg

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

دوستان ارجمند سلام .

با توجه به نیاز دوستان به جزوات کارشناسی ارشد .

بایست اعلام کنم .

ارشیو انجمن علمی مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد جزوات ارشد ساخت تولید دانشگاه امیرکبیر و همچنین جزوات پارسه رو جهت فروش گذاشته .

در صورت نیاز اعلام نمایید ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان ارجمند سلام .

بایست اعلام کنم .

ارشیو انجمن علمی مکانیک دانشگاه ازاد نجف اباد جزوات ارشد ساخت تولید دانشگاه امیرکبیر و همچنین جزوات پارسه رو جهت فروش گذاشته .

با سلام. من نیاز به جزوات ساخت امیر کبیر دارم.باید چی کار کنم؟تو رو خدا زود جواب بدید.هزینه اش هم اهمیت ندارد تو رو خدا زود تر جواب بدید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام. من نیاز به جزوات ساخت امیر کبیر دارم.باید چی کار کنم؟تو رو خدا زود جواب بدید.هزینه اش هم اهمیت ندارد تو رو خدا زود تر جواب بدید.

با تشکر از شما ...

از اونجا که تابستان انجمن علمی تعطیل هست متاسفانه بایست تا ابتدای ترم صبر نمایید .

البته این حقیر تا اخر هفته بار دیگر به دانشگاه مراجعه خواهم نمود .

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان ارجمند سلام .

بایست اعلام کنم .

با سلام.کل جزوات مربوط به ساخت و تولید است؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام.کل جزوات مربوط به ساخت و تولید است؟

بله . تا اونجا که اطلاع دارم جزوات ارشد امیر کبیر مربوط به ساخت تولید هست . بازم اگر بودند میپرسم

• Like 3
لینک به دیدگاه

کتاب ارتعاشات کلی از سری شومز که خیلی بهتره تازه جدیدتر هم هست.کناب ستو هم از سری شومزهست ولی خیلی قدیمی مال سال 1965 اخرین چاپش.بعدش هم خیلی از مسائلش در کلی شبیه اش هست.تازه کلی کامل تر گفته ارتعاشات رو .چون کسانی که طراحی کاربردی قبول شند هم می تونند به عنوان کتاب کمک درسی استفاده کنند.ولی ستو این طوری نیست.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام.من به کتاب ارتعاشات ستو نیاز دارم.

مریم جان کتاب ارتعاشات رائو هم خیلی عالیه من خیلی از مقالات و مطالبم رو در مورد ارتعاشات و توابع مودال از رائو استخراج میکنم اگه بتونی حلل المسائل ارتعاشات رائو رو گیر بیاری بهترین حرکت رو برای زدن درصد بالای این درس در کنکور ارشد انجام دادی

• Like 2
لینک به دیدگاه
مریم جان کتاب ارتعاشات رائو هم خیلی عالیه من خیلی از مقالات و مطالبم رو در مورد ارتعاشات و توابع مودال از رائو استخراج میکنم اگه بتونی حلل المسائل ارتعاشات رائو رو گیر بیاری بهترین حرکت رو برای زدن درصد بالای این درس در کنکور ارشد انجام دادی

اگر به دنبال مقاله یا مطالب مفیدی در مرد انالیز مودال یا ارتعاشات پیوسته هستید جلد دوم ارتعاشات پالم یا کتاب انالیز مودال گالرکین یا ارتعاشات تیموشنکو مراجعه کنید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اگر به دنبال مقاله یا مطالب مفیدی در مرد انالیز مودال یا ارتعاشات پیوسته هستید جلد دوم ارتعاشات پالم یا کتاب انالیز مودال گالرکین یا ارتعاشات تیموشنکو مراجعه کنید.

درود بر تو دوست عزیز

با این پستی که زدی خیلی بهم کمک کردی

کتابهای دیگری هم در مورد آنالیز مودال پیدا میشه

میتونی بهترین کتاب رو در این زمینه بهم معرفی کنی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر این " گالرکین " همون " گالرکین " معروف باشه حتما کتابش قابل توجهه ...

گالرکین ابداع کننده ی یکی از روشهای حل در المان محدوده ...

• Like 2
لینک به دیدگاه

ارتعاشات رو خودم از روی رائو خوندم.ولی تعریف ستو رو هم زیاد شنیده بودم.از آنجاییکه یکم متن رائو زیاده سراغش نرفتم.ممنون از راهنماییتون:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

اقا میشه یک کاری دیگه هم کنید تو این تاپیک!

کتابها رو رد و بدل کنیم یا کتابهای که داریم رو به هم بفروشیم!؟!:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...