*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اگه بره اونجا مشکل روحی شما حل میشه؟ مشکل روحی؟! درست صحبت کن! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ الان دعوا دقیقاً سر چیه؟؟ دعوایی در کار نیست. اعتراف من بود و اینکه شرایط تعیین کننده خلقیات و خصوصیات انسانهاست. اگر بخواهیم مهربان و صمیمی باشیم با شخصیت مهربان دیگران روبرو میشیم و اگه بخوایم شرارت بکنیم با شخصیت مشابه مردم مواجه میشیم . حرف من اثبات این نکته هست که : کاری بکنید که انسانها با چهره مهربون با شما رفتار کنند . اونایی که تو انجمن و باشگاه پررویی میکردند من بلافاصله شخصیتی خلق میکردم و جلوشون در میومدم تا زیادی نپرند. اونایی هم که اومده بودند تا علم یاد بگیرند من براشون یک شخصیت علمی خلق میکردم تا کمکشون کنه. انتخاب با خود انسان است . خوب باشی خوبی میبینی بد باشی میخوری مودب باشی همه دوستت دارند نباشی ادبت مبکنند . همین 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من حوصله ندارم بشینم 40 صفحه بحث های دوستان رو بخونم و آخرشم ببینم به هیچ جایی نرسیده چون دوستان ترجیح میدند با هم دوست باشند و با بحث کردن این دوستی ها ممکنه خدشه دار بشه و در نتیجه... ولی به هر حال همینطوری فقط اومدم بگم که من آذرتاش رو خیلی دوست داشتم... آدم جالبی بود به نظرم... گرچه چیزهایی که میگفت به نظرم در موردشون خودش هم اطلاعات کافی نداشت... ولی به هر حال تلاش خودش رو میکرد... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خب این چه ربطی به نظرات من داره!!!؟من نظرمو دادم که به گفته ی جنابعالی خارج از دانش من بوده!!!!! حالا سوال من اینه تو این تاپیک چه دانشی نهفته شده که بعضیا که موافق شما بودن صلاحیت نظر دادن داشتن و بعضیا که مخالف بودن شدن بی سواد!!؟ من از سواد کسی صحبت نکردم. فلانی با دهها یوزر کار کرده اونوقت به من ایراد میگیره. ( میلاد) اونم با جملات زشت. اون یکی هم اومده میگه که من فلان جوری ام. اینا عقده است عقیده نیست. در ضمن نظر من این نبود که راجع به من نظر بدهند. خواست من این بود که در مورد اینکه انسان با هر کسی مثل خودش رفتار میکنه و شخصیتی مشابه شخصیت اونو بخود میگیره نظر بدهند. که خوبه یا نه . و اینکه خیلی ها انسان را وادار میکنند که از چارچوب شخصیت واقعی خودش خارج بشه و کاری بکنه که مجبورش میکنند تا انجام بده. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من حوصله ندارم بشینم 40 صفحه بحث های دوستان رو بخونم و آخرشم ببینم به هیچ جایی نرسیده چون دوستان ترجیح میدند با هم دوست باشند و با بحث کردن این دوستی ها ممکنه خدشه دار بشه و در نتیجه... ولی به هر حال همینطوری فقط اومدم بگم که من آذرخش رو خیلی دوست داشتم... آدم جالبی بود به نظرم... گرچه چیزهایی که میگفت به نظرم در موردشون خودش هم اطلاعات کافی نداشت... ولی به هر حال تلاش خودش رو میکرد... بحث آذرتاش هست نه آذرخش وافن عزیز. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بحث آذرتاش هست نه آذرخش وافن عزیز. آره... همون خانوم آذرتاش... ببخشید... بنده با جنگنده های نیروی هوایی سپاه اشتباه گرفتم... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آذرتاش کسی بود که تاب شنیدن حرف مقابلش رو نداشت !!! و کسی بود که دقیقا زمانی که تو چند تا تاپیک بقیه دوستاش داشتن جواب میدادن از قطار پیاده شد و گفت برنمی گردم که جوابتون رو بدم پس دارید بی خود حرف می زنید ! اون زمان رو توی باشگاه دقیقا یادمه ! آذرتاش کسی بود که حرف و ( شاید بشه گفت توهین های ) خودش رو زد ولی صبر نکرد تا جواب دیگران رو بشنوه و از قطار به صورت ظاهری پیاده شد ( یه جور فرار کردن ) و بعدا باز در غالب های دیگه ظاهر شد ! به نظر میومد فکور چنین آدمی نباشه ! منم صحنه ی پیاده شدنش رو یادمه... و صد البته اون موقع رو که ما رو "افشا گری" کرد... 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم صحنه ی پیاده شدنش رو یادمه... و صد البته اون موقع رو که ما رو "افشا گری" کرد... همه اون شخصیت ها من بودم. اون شخصیت ها رو میساختم و میفرستادم مقابل جوخه اتش. اونوقت از بازخورد رفتار اون شخص با مردم اجتماع روانشناسی برخورد اجتماعی رو در مورد هر نوع شخصیتی می آموختم. عین نویسنده رمان که شخصیت هاشو خلق میکنه و نقش اونارو هم بخوبی بازی میکنه و ادامه داستان . . . 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالبـــه! من اصلا حرف بدی نزدم. ولی انگار بعضیا خوششون میاد به بقیه بی احترامی کنن! واقعا متاسفم...! خدا همه رو شفا بده... 5 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من از سواد کسی صحبت نکردم. فلانی با دهها یوزر کار کرده اونوقت به من ایراد میگیره. ( میلاد) اونم با جملات زشت. اون یکی هم اومده میگه که من فلان جوری ام. اینا عقده است عقیده نیست. در ضمن نظر من این نبود که راجع به من نظر بدهند. خواست من این بود که در مورد اینکه انسان با هر کسی مثل خودش رفتار میکنه و شخصیتی مشابه شخصیت اونو بخود میگیره نظر بدهند. که خوبه یا نه . و اینکه خیلی ها انسان را وادار میکنند که از چارچوب شخصیت واقعی خودش خارج بشه و کاری بکنه که مجبورش میکنند تا انجام بده. این یعنی توی یه جامعه ی نتی مثل باشگاه که کوچیک و محدود هم نبود میشه با اطمینان گفت که یه یوزر فقط برای اثبات رفتار یکی دیگه چنین رفتاری داره ؟!؟ اینجوری بهتر نیست حداقل بقیه بدونن که با اونا هم صحبت نیست و منظورش روی فرد خاصی هست . وقتی تو یه تاپیکی پستی زده میشه خب همه می خوننش طبیعت فروم اینه هیچ جا نوشته نشده که طرف حساب این پست فقط این نفر هست و یا طرف این تاپیک فقط این دو نفر هستن ! یعنی آذرتاش فقط داشت به یه سری ها چیز خاصی رو ثابت می کرد و مثل خودشون رفتار می کرد ؟ یعنی فکر نکرد که کلی آدم دیگه تو باشگاه هستن که اون نظرات رو می خونن و جوابی میدن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من از سواد کسی صحبت نکردم. فلانی با دهها یوزر کار کرده اونوقت به من ایراد میگیره. ( میلاد) اونم با جملات زشت. اون یکی هم اومده میگه که من فلان جوری ام. اینا عقده است عقیده نیست. در ضمن نظر من این نبود که راجع به من نظر بدهند. خواست من این بود که در مورد اینکه انسان با هر کسی مثل خودش رفتار میکنه و شخصیتی مشابه شخصیت اونو بخود میگیره نظر بدهند. که خوبه یا نه . و اینکه خیلی ها انسان را وادار میکنند که از چارچوب شخصیت واقعی خودش خارج بشه و کاری بکنه که مجبورش میکنند تا انجام بده. مطمئنی از سواد کسی صحبت نکردی!!!؟ مدارکش موجوده ها!!! فلانی با ده ها یوزر کار کرده چون اخراج میشده و درثانی نظر اون اصلا به من ربطی نداره! مورد سوم اینه که جنابعالی اول تاپیک میگی نظرتونو بدین ولی نمیگی برای چی! خودت میای در مورد خودت توضیح میدی و تحمل نظرات رو نداری!!! و آخر اینکه من هنوزم متوجه نشدم منظورت از این جمله چی بود!!!؟ من اگه جای شما باشم در مورد چیز هایی که شناخت علمی ازش ندارم اظهار نظر نمیکنم. همه نمیتونن در همه موارد نظر بدهند. باید دانش اون کار یا موضوع رو در حد قابل قبول داشته باشی و اونوقت نظر بدی. سطح علمی تاپیک اونقد بالاست که من سوادشو ندارم آیا!!!؟ شناخت من از شما اشتباه بوده آیا!!؟ اجازه ی نظر دادن ندارم آیا!!؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این یعنی توی یه جامعه ی نتی مثل باشگاه که کوچیک و محدود هم نبود میشه با اطمینان گفت که یه یوزر فقط برای اثبات رفتار یکی دیگه چنین رفتاری داره ؟!؟اینجوری بهتر نیست حداقل بقیه بدونن که با اونا هم صحبت نیست و منظورش روی فرد خاصی هست . وقتی تو یه تاپیکی پستی زده میشه خب همه می خوننش طبیعت فروم اینه هیچ جا نوشته نشده که طرف حساب این پست فقط این نفر هست و یا طرف این تاپیک فقط این دو نفر هستن ! یعنی آذرتاش فقط داشت به یه سری ها چیز خاصی رو ثابت می کرد و مثل خودشون رفتار می کرد ؟ یعنی فکر نکرد که کلی آدم دیگه تو باشگاه هستن که اون نظرات رو می خونن و جوابی میدن ؟ قضیه اینجوری که شما میگی نیست. یه مثال میزنم. یک نفر یه تاپیک میزد و تو اون تاپیک به اعتقادات برخی انسانها توهین میکرد. من نمیتونستم بعنوان روانشناس بیام و حقش رو کف دستش بذارم. در چنین شرایطی یک شخصیت مخالف اونو خلق میکردم و از زبان اون شخصیت با اون فرد درگیر میشدم تا اونجا که پاشو به اندازه گلیم خودش دراز بکنه. بعد که طرف متوجه میشد که اگه زیاده روی بکنه سیلی میخوره به فکر فرو میرفت و در صحبت ها و نظراتش حدود و حرمت انسانها رو در نظر میگرفت. اگه با شخصیت یک روانشناس بخوای با این انسان روبرو بشی اون جواب نمیده و شما رو رد میکنه و بدترش هم میکنه. ولی وقتی با یک فرد مخالف قلدر تر از خودش درگیر میشد می فهمید که اگه زیاده روی بکنه بد جوری میخوره. اینجا دیگه بحث کل ادمهای باشگاه مطرح نیست . کسی دوست داشت میومد تو بحث. دوست هم نداشت نمیومد. 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سطح علمی تاپیک اونقد بالاست که من سوادشو ندارم آیا!!!؟ شناخت من از شما اشتباه بوده آیا!!؟ اجازه ی نظر دادن ندارم آیا!!؟ بلی...باید مطالعه زیاد داشته باشی! اونم که حتما،بلی! ایشون خیلی با ادب هستن.معلومات زیادی دارن..! خیـــر! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئنی از سواد کسی صحبت نکردی!!!؟ مدارکش موجوده ها!!!فلانی با ده ها یوزر کار کرده چون اخراج میشده و درثانی نظر اون اصلا به من ربطی نداره! مورد سوم اینه که جنابعالی اول تاپیک میگی نظرتونو بدین ولی نمیگی برای چی! خودت میای در مورد خودت توضیح میدی و تحمل نظرات رو نداری!!! و آخر اینکه من هنوزم متوجه نشدم منظورت از این جمله چی بود!!!؟ سطح علمی تاپیک اونقد بالاست که من سوادشو ندارم آیا!!!؟ شناخت من از شما اشتباه بوده آیا!!؟ اجازه ی نظر دادن ندارم آیا!!؟ شما میتونی منو قانع کنی که تو این بحث هایی که با من داری بیطرف هستی ؟ و فقط بخاطر خودت داری این بحث رو ادامه میدی؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ شما میتونی منو قانع کنی که تو این بحث هایی که با من داری بیطرف هستی ؟ و فقط بخاطر خودت داری این بحث رو ادامه میدی؟ راستش حال بحث ندارم فقط یه جمله میگم : وقتی نصف به نصف کاربرای فعال تالار ازت خوششون نمیاد مشکل از اونا نیست! چیزای دیگه ایه! روزت بخیر! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ راستش حال بحث ندارم فقط یه جمله میگم :وقتی نصف به نصف کاربرای فعال تالار ازت خوششون نمیاد مشکل از اونا نیست! چیزای دیگه ایه! روزت بخیر! من به خواست خودم نیومدم اینجا .از من دعوت شده. اونایی که با من موافق هستند میتونن بیان تو تاپیک های من و همکاری کنند. اونایی هم که با من موافق نیستند خوب نیان. شما میتونی برای خودت تکلیف تعیین کنی . من با اراده خودم زندگی میکنم. :icon_gol: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ سطح علمی تاپیک اونقد بالاست که من سوادشو ندارم آیا!!!؟ شناخت من از شما اشتباه بوده آیا!!؟ اجازه ی نظر دادن ندارم آیا!!؟ جواب هر سه سئوال شما مثبت هست. لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بی خیال فکور جان...خیلی باحالی...دهنت سرویس...یعنی اون موقع که من گرفتم آواتار آنتونی رو گذاشتم می دونستی منم...طفلکی minerva رو چه قدر ناراحتش کردی(بابا هم دانشگاهیمه می دونستم راست میگه)...آقا دمت گرم...هرکی هرچی می خواد بگه ولی منو باحال گذاشتی سرکار...نظرم اینه که کارت زیاد عوام پسند نبود ولی جالب بود 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بی خیال فکور جان...خیلی باحالی...دهنت سرویس...یعنی اون موقع که من گرفتم آواتار آنتونی رو گذاشتم می دونستی منم...طفلکی minerva رو چه قدر ناراحتش کردی(بابا هم دانشگاهیمه می دونستم راست میگه)...آقا دمت گرم...هرکی هرچی می خواد بگه ولی منو باحال گذاشتی سرکار...نظرم اینه که کارت زیاد عوام پسند نبود ولی جالب بود سلام داداش. میدونی که خیلی دوستت دارم. راستش دینای وب این ماجرا ها رو هم داره دیگه. همه تلاش من اینه که بتونم مفید باشم. اگه سهل انگاری چیزی شده پوزش میخوام. :icon_gol: لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ حالا راستشوبگو...تو باشگاه هم افشاگری کردی یا نه؟:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده