soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ پست شادمهر باز رو چرا حذفش کردین؟:w00: فکی نظر خواسته بود شادمهر هم نظرشو گفته بود دیگه اگه استارتر تاپیک نظر نمیخواست اونم نظرشو نمیگفت پست شادی و پست فکور هردوش توهین بودن باید پاک میشدن همیشه باید یه چهارچوبی باشه 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ در رابطه با روشنفکری و هوشمندی زیاد بات موافق نیستم چون روشن فکری چیزیه که هر کسی یه تعریف شخصی ازش داره . از نظر تو هوشمنده ولی از نظر بعضیا . . .! در رابطه با موضوعات دیگه ام تاحدود زیادی فرقی با الانت نداری! من اگه جای شما باشم در مورد چیز هایی که شناخت علمی ازش ندارم اظهار نظر نمیکنم. حالا شما ببخشید. لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ پست شادی و پست فکور هردوش توهین بودنباید پاک میشدن همیشه باید یه چهارچوبی باشه من ایشون رو نمیشناسم. طرف صحبتم هم نبوده. حالا چرا اینهمه بیقراری میکنه من نمیدونم. اصرار هم ندارم بدونم. مشکل از طرف من نیست. لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من اگه جای شما باشم در مورد چیز هایی که شناخت علمی ازش ندارم اظهار نظر نمیکنم. حالا شما ببخشید. نمیدونم والا! چیزی که میبینم و میگم! 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرم کارت مسخره هست کدوم کار ؟ لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم والا!چیزی که میبینم و میگم! ببخشید ها . همه نمیتونن در همه موارد نظر بدهند. باید دانش اون کار یا موضوع رو در حد قابل قبول داشته باشی و اونوقت نظر بدی. نظر و رای انسان باید طوری گفته بشه که طرف بتونه بفهمه و قبول بکنه. خیلی نمیخوام کش بدم. جاش اینجا نیست. لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید ها . همه نمیتونن در همه موارد نظر بدهند. باید دانش اون کار یا موضوع رو در حد قابل قبول داشته باشی و اونوقت نظر بدی. نظر و رای انسان باید طوری گفته بشه که طرف بتونه بفهمه و قبول بکنه. خیلی نمیخوام کش بدم. جاش اینجا نیست. خواهش میکنم! ولی جسارتا چنتا سوال : سوال اول : تو این تاپیک چه دانشی نهفته شده که فقط بعضیا میتونن نظر بدن!!؟ سوال دوم : نظر و رای انسان از چه لحاظ باید قابل قبول باشه!!؟ برای کی قابل قبول باشه!!؟ وقتی طرف مقابل نمیفهمه دلیلش این نیست که دیگران نفهمیدن! بله جاش اینجا نیست! تاپیک خراب میشه! 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من ایشون رو نمیشناسم. طرف صحبتم هم نبوده. حالا چرا اینهمه بیقراری میکنه من نمیدونم. اصرار هم ندارم بدونم. مشکل از طرف من نیست. نظر خواستي بهت گفتم! پست شادی و پست فکور هردوش توهین بودنباید پاک میشدن همیشه باید یه چهارچوبی باشه چه چارچوبي؟! نظر من نفرت انگيز بودن ايشون بود! اگه خارج از چارچوبه تاپيكو ببند چون خواستار نظرهايي هست كه ممكنه خارج از چارچوب باشه! 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اگه خارج از چارچوبه تاپيكو ببند چون خواستار نظرهايي هست كه ممكنه خارج از چارچوب باشه! [/b] اونوقت این نظرات به قول بعضیا میشه خارج از محدوده ی علمی منو جنابعالی! 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ نظر خواستي بهت گفتم! چه چارچوبي؟! نظر من نفرت انگيز بودن ايشون بود! اگه خارج از چارچوبه تاپيكو ببند چون خواستار نظرهايي هست كه ممكنه خارج از چارچوب باشه! [/b] اینکه از نظر یک شخصی من نفرت انگیز باشم یا الهه ناز , مشکل من نیست. در ضمن همانطور که گفتم , من ایشون رو واقعآ نمیشناسم و هیچوقت هم همصحبت نشده ام. در هر حال من به نظر ایشون احترام میذارم و نفرت انگیز بودن خودم از نظر ایشون رو قبول میکنم. بحث هم نمیکنم. همه که نمیتونن انسان رو قبولش بکنند و یا دوستش داشته باشند. برای مدیر یا همکار مدیر یک تالار شایسته نیست که چنین چهره ای را از خودشون بروز بدهند. اینکه ایشون بگه و میلاد هم تشویقش بکنه به خودشون مربوطه. من محکم و استوار هستم و خواهم بود. لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این تاپیک شبیه تحلیل شخصیت شده...! چرا نمیره اونجا؟! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ اونوقت این نظرات به قول بعضیا میشه خارج از محدوده ی علمی منو جنابعالی! بیان عقده ها در لباس عقیده پسندیده نیست. انسان میتونه در تمام موارد عقیده شو بگه و محترم هم هست. ولی وقتی عقیده را با عقده قاطیش کردیم , مشکل ساز میشیم. در مورد محدوده علمی من هم باید عرض کنم بنده دانشجوی ترم سه دکترای روانشناسی هستم و لیسانس روانشناسیم را هم از دانشگاه مونیخ آلمان گرفته ام. ولی بلد هستم که همچنان با زبان مردم عادی سخن بگویم و خودم را برتر از یک کارگر بیسواد هم نمیدانم. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این تاپیک شبیه تحلیل شخصیت شده...! چرا نمیره اونجا؟! واس خاطر اینکه به تیریج قبای بعضیا بر میخوره!!!!! فک میکنن از آسمون دولوپی افتادن پایین!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ . من محکم و استوار هستم و خواهم بود. یاده گلادیاتور افتادم....:banel_smiley_52: حالا یه وخ نریزین وسط همتون...بیفتین به جون هم!!!!!!!!!:icon_pf (34)::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ این تاپیک شبیه تحلیل شخصیت شده...! چرا نمیره اونجا؟! اگه بره اونجا مشکل روحی شما حل میشه؟ لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ یاده گلادیاتور افتادم....:banel_smiley_52:حالا یه وخ نریزین وسط همتون...بیفتین به جون هم!!!!!!!!!:icon_pf (34)::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: لیلیان جان ما همگی حالمون خوبه. شما نگران نباش. اخلاقتم عوض نکن. بازم فردا همه چی میشه مثه دیروزمون. لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ بیان عقده ها در لباس عقیده پسندیده نیست. انسان میتونه در تمام موارد عقیده شو بگه و محترم هم هست. ولی وقتی عقیده را با عقده قاطیش کردیم , مشکل ساز میشیم. در مورد محدوده علمی من هم باید عرض کنم بنده دانشجوی ترم سه دکترای روانشناسی هستم و لیسانش روانشناسیم را هم از دانشگاه مونیخ آلمان گرفته ام. ولی بلد هستم که همچنان با زبان مردم عادی سخن بگویم و خودم را برتر از یک کارگر بیسواد هم نمیدانم. خب این چه ربطی به نظرات من داره!!!؟ من نظرمو دادم که به گفته ی جنابعالی خارج از دانش من بوده!!!!! حالا سوال من اینه تو این تاپیک چه دانشی نهفته شده که بعضیا که موافق شما بودن صلاحیت نظر دادن داشتن و بعضیا که مخالف بودن شدن بی سواد!!؟ 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ واس خاطر اینکه به تیریج قبای بعضیا بر میخوره!!!!! فک میکنن از آسمون دولوپی افتادن پایین!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آذرتاش یک انسان بسیار هوشمند و بی مرام ولی در عین حال طرفدار سرسخت حفظ حرمت ادیان هست. ولی اگه پا رو دمبش بذاری دیگه کارت ساخته است. میتونی بری تو باشگاه و تاپیکهای تاریخ اول فرودین رو بیاری و بخونیشون . آذرتاش رو اگه ناراحتش بکنی , تا انسان رو دیوونه نکنه دست وردار نیست. خیلی هم روشنفکره ولی تند تند قاطی میکنه. بلد هم هست که طرف رو از کوره بدر بکنه. چه جورم.و خیلی خصوصیات دیگه. آذرتاش کسی بود که تاب شنیدن حرف مقابلش رو نداشت !!! و کسی بود که دقیقا زمانی که تو چند تا تاپیک بقیه دوستاش داشتن جواب میدادن از قطار پیاده شد و گفت برنمی گردم که جوابتون رو بدم پس دارید بی خود حرف می زنید ! اون زمان رو توی باشگاه دقیقا یادمه ! آذرتاش کسی بود که حرف و ( شاید بشه گفت توهین های ) خودش رو زد ولی صبر نکرد تا جواب دیگران رو بشنوه و از قطار به صورت ظاهری پیاده شد ( یه جور فرار کردن ) و بعدا باز در غالب های دیگه ظاهر شد ! به نظر میومد فکور چنین آدمی نباشه ! 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده