سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ دست بالای دست بسیار است. اینهمه رو دست زدی , یکیش هم از من خوردی دیگه. اینکه ناراحتی نداره. برو و زیاد به خودت نناز . اگه مبخواستم سه سوت آبت میکردم. نکردم چون دوستت دارم. :icon_gol: :w58: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم اعتراف میکنم که آرامش بودم.... 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ کسی میدونه حاج آقا فاکر کی بود؟خیارکی که جانی دپ بود واقعا؟امضاش خیلی باحال بود سیلاب یک 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم اعتراف میکنم که آرامش بودم.... :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ دست بالای دست بسیار است. اینهمه رو دست زدی , یکیش هم از من خوردی دیگه. اینکه ناراحتی نداره. برو و زیاد به خودت نناز . اگه مبخواستم سه سوت آبت میکردم. نکردم چون دوستت دارم. :icon_gol: چه رودستی؟ من یادم نمیاد مستقیم با آذرتاش حرف زده باشم با بیتاب حرف زدم با اون حرف نزدم...دیگه خودت ببین عمق فاجعه چقدر بوده البت الان فکر کردم یادم نیست...اون مضخرفه آذرمهر بود یا آذرتاش همونی بودی که خدافسی کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم فک کنم یه 40 پنجاه تا نام کاربری داشته باشم تو دوتا فروم یکیش همینن مکس بود که توطئه شوم سمندون و لیلیان رو خنثی کرد 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ منم فک کنم یه 40 پنجاه تا نام کاربری داشته باشم تو دوتا فرومیکیش همینن مکس بود که توطئه شوم سمندون و لیلیان رو خنثی کرد تو بزار به وقتش میایم سراغت.... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چه رودستی؟ من یادم نمیاد مستقیم با آذرتاش حرف زده باشم با بیتاب حرف زدم با اون حرف نزدم...دیگه خودت ببین عمق فاجعه چقدر بوده البت الان فکر کردم یادم نیست...اون مضخرفه آذرمهر بود یا آذرتاش همونی بودی که خدافسی کردی؟ آره اذرتاش از قطار پیاده شد. همون بود. چه دق دلی ازم خوردی میلاد دارم از ذوق میمیرم اینجا . :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تو نقش اذرتاش بلا هایی سر وافن اوردم که نگو . 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تو نقش اذرتاش بلا هایی سر وافن اوردم که نگو . :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من از اذرتاش خیلی خوشم می اومد ادم خیلی روشنفکری می زد اونکه میلاد ازش بد می گفت اذرمهر بود از بچه های ساندیس خور بود 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من از اذرتاش خیلی خوشم می اومد ادم خیلی روشنفکری می زد اونکه میلاد ازش بد می گفت اذرمهر بود از بچه های ساندیس خور بود راست میگی . میلاد این دو تا رو اشتباهی گرفته. اصولا میلاد خیلی اشتباه میکنه. اینم یکیشه. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من از اذرتاش خیلی خوشم می اومد ادم خیلی روشنفکری می زد اونکه میلاد ازش بد می گفت اذرمهر بود از بچه های ساندیس خور بود آذرتاش یکی از شخصیت های منه که در مکان هایی که هیچکش منو نمیشناسه , با این نقش زندگی میکنم. مثلآ تو ترکیه که بودم و یا تو مسافرت های دور در ایران . با اون تیپ براحتی از پس همه ادمهای بی فکر و بی ملاحظه بر میام. 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ فکور جریان چیه....؟؟؟ پیش فالگیر مالگیری چیزی رفتی...گفته 2 3 ساعت بیشتر این دنیای دنی رو نمیبینی...اومدی اعتراف میکنی.....؟؟؟ :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آذرتاش یکی از شخصیت های منه که در مکان هایی که هیچکش منو نمیشناسه , با این نقش زندگی میکنم. مثلآ تو ترکیه که بودم و یا تو مسافرت های دور در ایران . با اون تیپ براحتی از پس همه ادمهای بی فکر و بی ملاحظه بر میام. چقد خود شیفته ای 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آذرتاش یکی از شخصیت های منه که در مکان هایی که هیچکش منو نمیشناسه , با این نقش زندگی میکنم. مثلآ تو ترکیه که بودم و یا تو مسافرت های دور در ایران . با اون تیپ براحتی از پس همه ادمهای بی فکر و بی ملاحظه بر میام. کتاب سایه عقاب یادم افتاد ناپلئون م عین این حرفو زده بودش 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ آذرتاش یکی از شخصیت های منه که در مکان هایی که هیچکش منو نمیشناسه , با این نقش زندگی میکنم. مثلآ تو ترکیه که بودم و یا تو مسافرت های دور در ایران . با اون تیپ براحتی از پس همه ادمهای بی فکر و بی ملاحظه بر میام. یه توضیح بده ببینیم اون تیپ چه شخصیتی داره!!!؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ تو نقش اذرتاش بلا هایی سر وافن اوردم که نگو . خوشحالی الان؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ فکور جریان چیه....؟؟؟ پیش فالگیر مالگیری چیزی رفتی...گفته 2 3 ساعت بیشتر این دنیای دنی رو نمیبینی...اومدی اعتراف میکنی.....؟؟؟ :banel_smiley_4: آره دیگه. همین الان با نقش آیجا دارم تو باشگاه شخصیت شناسی آواتار انجام میدم. نزدیک دو هزار و سیصد چهار صد نفر اومدن تو نخ تاپیک و حدود سیصد تاشونم شخصیت شناسی کردم. فقط یکنفر قبول نکرده و گفته که درست نیست و یک نفر دیگر هم گفته نصفش درست. بقیه رو همه رو زدم تو خال . 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چقد خود شیفته ای لوس نشو دیگه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده