pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 این جور وقتا آدم بهتره خلوت کنه..این مامان من تا میبینه من ناراحتم گیر میده بگو چته...اعصابم به هم میریزه :w74: مامان منم میگه مگه من مردم که اینجوری گریه می کنی؟ یا می گه باز کی برات روضه خونده؟
maryam_alien 9904 ارسال شده در 26 مهر، 2010 :w74:مامان منم میگه مگه من مردم که اینجوری گریه می کنی؟ یا می گه باز کی برات روضه خونده؟ آره..مامان من میگه مگه کسی رو جلوت کشتن که عذا گرفتی؟؟ خلاصه ول نمیکنن آدمو
*Polaris* 19606 ارسال شده در 26 مهر، 2010 یا قدم می زنم یا می نویسم یا آهنگ گوش میدم یا سازم رو می زنم یا نقاشی می کشم... گــاهی هم هیچ... در سـکــوت... بستگی داره. 4
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 26 مهر، 2010 یا قدم می زنم یا می نویسم یا آهنگ گوش میدم یا سازم رو می زنم یا نقاشی می کشم... گــاهی هم هیچ... در سـکــوت... بستگی داره. منم قدیما شعرامو اسمس می کردم 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من خیلی وخته دیگه جلوی خونواده غصه نمی خورم یعنی تقریبا دیگه غصه نمی خورم اما حرص چرا اونم از دست این مردم ............. 7
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 27 مهر، 2010 من خیلی وخته دیگه جلوی خونواده غصه نمی خورم یعنی تقریبا دیگه غصه نمی خورم اما حرص چرا اونم از دست این مردم ............. .. . .میزنم بیرون سعی میکنم زیاد طول نکشه . اهنگ خیابون گردیهم گاهی وختا جواب میده . :banel_smiley_90: 1
ارسال های توصیه شده