Fakur 9754 ارسال شده در 26 مهر، 2010 دیدن عکسهای قدیمی چه حسی رو در شما زنده میکنه؟ من دیروز یه عکس از پدر مرحومم دیدم و . . . شما نظر بدهید جالب تر میشه. چون همه تون ناز و احساسی و گل هستید. بسم الله . دیدن عکسهای قدیمی 6
soheiiil 24251 ارسال شده در 26 مهر، 2010 اگه عزیزانی که کنارمون نیست ببینم معذب میشم نمیدونم چرا خیلی وقته به عکسای قدیمی نگاه نمیکنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من که عکسهای قدیمی ببینم دوباره همه چیز یادم میاد سر درد میگیرم واسه همینم البومام جمع کردن منم تقریبا دیگه عکس نمیگیرم:icon_pf (34): 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 26 مهر، 2010 چرا من همه عکسای قدیمیمو مگه داشتم بعضی هارو قایم کردم که نبینمشون تا گریه نکنم از نبودن اون لحظه ها ولی خوب گاهی که خیلی دلم تنگ می شه میرم بغلشون می کنم میبوسمشون و با اینکه هنوز اونارو دارم آروم می گیرم واسه وقتایی که تنهام و دلم تنگه تنها درمونمه! 1
maryam_alien 9904 ارسال شده در 26 مهر، 2010 بعضیارو میبنم احساس تاسف میکنم که قدیما چه قدر نسبت به الان خوشحالتر بودم بیضیارو میبینم ناراحت میشم که چه قدر بدعکس بودم بیضیاشونم البته خوشحالم میکنن به شرطی که کسی تو اون عکس از دست نرفته باشه.. 2
DCBA 8191 ارسال شده در 26 مهر، 2010 عکسای دوران کودکیمو دوس دارم....زشت بودم ولی بامزه بودم...لپام خیلی باحال بود... دوران نوجوونی خیلی ضایع بود...خودتون دیگه میدونین چرا.... عکسای الان هم که قدیمی نیستن و شامل سوال تاپیک نمیشن...ولی من شاملش میکنمو میگم دوسشون دارم...چون عکسای جوونیمن و هر آدمی فقط یه بار جوون و زیبا و باطراوت میمونه!!!! ولی کلا....آلبوم قدیمی مو خیلی دوس دارم...گاهی میرم بهش سر میزنم....ساعتها به بعضی از عکسا خیره میشم .... سر بعضی از عکسا بغضم میگیره....سر بعضی هاشون از ته دلم لبخند میزنم....بعضی هاشون یه قطره اشک..... عکسای قدیمی مامان و بابامو خیلی دوس دارم...وقتی لیلای کوشولو رو تو بغلشون نگه داشتن.... به موهای بابام تو عکس خیره میشم.....که چقد الان سفید تر شده....یامامانم که چین های صورتش الان بیشتر شده.....بعد هم به لیلا....که..... 2
ارسال های توصیه شده