رفتن به مطلب

نظر شما در مورد پیشرفت شغلی

Fakur

ارسال های توصیه شده

داستان زیر نمايانگر يك ايده براي پيشرفت شغلي و کاری و این سایت است

گاهي ايده اي بسيار ساده مي تونه بسيار هم كارآمد باشه

كافيست كمي خلاق باشيد

تد و دورتي از جمله كساني بودند كه به خودشان معتقد بودند و پيروزي را باور داشتند. تد مرد داروسازي بود كه در سال 1931 داروخانه اي كوچكي در شهر كوچكي خريد و با همسرش در آن جا اقامت گزيد.

اين شهر فقط 300 نفر جمعيت داشت و حتي مدرسه و كليسا هم نداشت و روي هم رفته جاي مطلوبي نبود به ندرت مسافري به آن جا مي امد. كشاورزي در آن مشكل بود و خاك آن ، محصول خوبي نمي داد.گاهي هم كه محصولي بود ، ملخ ها حمله مي كردند و آن را از بين مي بردند.اما تد و دورتي مي دانستند اگر منتظر موقعيت مناسب باشند ممكن است هرگز آن را به دست نياورند

تابستان بسيار گرمي فرا رسيد و بادهاي شديد، خاك را آن چنان به هوا بلند مي كرد كه آفتاب از نظر پنهان مي شد و چشم جايي را نمي ديد.توريست هاي انگشت شماري كه با ماشين هاي داغ و بدون كولر راهشان به آن جا مي افتاد بدون توقف به راه خود ادامه مي دادند و اين امر مردم شهر را دچار مشكل هاي اقتصادي و گرفتاري هاي بيشتري مي كرد.

تد و دورتي به فكر افتادند به هر طريق شده مسافران را هر چند براي توقفي كوتاه به داخل شهر بكشانند. آن چه سرانجام به ذهن شان خطور كرد اين بود كه در آن هواي گرم بهترين چيزي كه مسافر گرمازده را جلب مي كند و عطش او را فرو مي نشاند يك ليوان آب خنك است. آنان وقتي چاره را پيدا كردند به را افتادند و اعلان هايي سر راه نصب كدند.

در اين آگهي نوشته شده بود آب خنك مجاني در داروخانه شهر .

اين اعلاميه ها ابتدا تا حدو بيست مايلي آن شهر گسترش يافت شايد جالب باشد بدانيد كه بعضي افراد اين آگهي را با خود به كشورهاي ديگر هم بردند. اين كار تازه اي نبود. به طور تقريبي در تمام داروخانه ها مي شد يك ليوان آب خنك مجاني خورد و روزي فرا رسيد كه مراجعان به شش هزار نفر رسيدند.

برای رونق این سایت هم باید اینجوری بیاندیشید.

لطفآ نظر قشنگتونو از من دریغ نفرمائید. مرسی

• Like 4
لینک به دیدگاه

من یه پیشنهاد دارم....که هم مشکل اون امتیازی که سجاد خان اشاره کرد رو ممکنه حل کنه...هم مشکله ماهاییی که کمتر به تالارهای دیگه سر میزنیم رو....

چی میشه یه دفتر تبلیغات تو انجمن راه بندازیم!!!!؟:ws37:

مثلا یه عده ای که تازه واردن و دوس دارن امتیاز جمع کنن...یا نه کسایی که حوصله و وقت بودن تو نت رو بیشتر دارن....تو اون دفتر عضو میشن....

یکی که یه تاپیک جدید میزنه ...و البته تو تالار مربوط که بازدید کننده کمی داره میره از اعضای این دفتر میخواد که تاپیکشو براش تبلیغ کنن.... کسانی هم که این کارو میکنن امتیاز دریافت میکنن....این جوری همه کاربرا با جاهای مختلف انجمن هم آشنا میشن...

من خودم به شخصه اصلا حس تبلیغ و ندارم...ولی بارها و بارها دیدم که جواب داده!!! چه تو نظر سنجی ها یا مسابقات چه تو تعداد بازدید کننده های یه تاپیک!!!!

من یاد این افتادم!!!!!:ws37:

شاید اصلا مربوط نباشه به گفته شماها!!:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عوام نمیتونن از کار های من لذت ببرند. آره درسته , کارهای من عوام پسند نیست.

ما عوام نظری درباره کار شما خواص نداریم...ای دانشمند خاص

:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یاد این افتادم!!!!!:ws37:

شاید اصلا مربوط نباشه به گفته شماها!!:JC_thinking:

دقیقآ همینطوره و مربوط هم هست. . هر کاربری و هر مدیری اگه تلاش بکنه از کوچکترین فرصت برای ارتقاء سطح این انجمن استفاده کنه. عالی میشه. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وووش چه انسان دانشمند خاصی:icon_redface:

مرسی

ولی من اصلا دوست ندارم.

باشه. کم کم بهم عادت میکنی و اونوقت یه روز میبینی که حتی عاشقم هم شدی>:ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 7 ماه بعد...
  • اضافه کردن...