spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام یکی دوهفته پیش که رفته بودم مرخصی با جمعی از دوستان زمان دانشجویی قراری گذاشتیم تا تجدید دیداری باشد وتجدید خاطرات! یخورده که باهم گشتیم رفتیم درقبرستانی که تبدیل به پارک شده نشستیم خب طبق فضای تمام پارکها جمعی از خانواده ها وپسران مجرد ودختران مجرد هرکدام بنا به دلخواهشان گوشه ای رو گرفته بودند درنزدیکی ما 5-6 پسر که معلوم بود دانشجو بودن ودوتا خانواده وجمعی از خانمهای پا به سن گذاشته ودوتا دختر جوون هم نشسته بودن یه نیم ساعتی بود که نشسته بودیم ومشغول صحبت بودیم که دیدم یهو یه پسر جوون با یه هندی کم تو دستش اومد نزدیکی ما وشروع کرد از همه فیلم گرفتن دوستم یخورده بیشتر از من اتیشی مزاج هستش وخواست به یارو بپره که من اشاره به شلوار سبز ودستبندی که مثل دم خروس از بغلش زده بود بیرون کردم ومانع از ادامه اعتراضش شدم همونجوری بیخیال نشستیم تا کار فیلم برداریش از کل افراد نزدیک ما تموم شد وگذاشت رفت ماهم یه ربع بعد گذاشتیم رفتیم بیرون وهرکدوم دنبال زندگیمون فقط بعد این دو سه هفته هنوز یه علامت سوال از فکر من بیرون نمیره این کارا چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ 16 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چرا هیچی نگفتید بهش؟!:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ چرا هیچی نگفتید بهش؟!:JC_thinking: خب یه چیزایی گفتیم ولی گفتم که طرف مامور نیروی انتظامی بود واز همه هم فیلم میگرفت از مجردا وخانواده ها 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52: :banel_smiley_4: شاید تازه دوربین خریده بوده!!! 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ دلیل؟یعنی فک میکنی اینا برا کاراشون دلیل هم دارن؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خب یه چیزایی گفتیم ولی گفتم که طرف مامور نیروی انتظامی بود واز همه هم فیلم میگرفتاز مجردا وخانواده ها کی گفتی؟ من اینجاشو نفهمیده بودم فکر کردم دوستت دستبند سبز داشته و یه چیزی آویزون بوده ازش:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ کی گفتی؟من اینجاشو نفهمیده بودم فکر کردم دوستت دستبند سبز داشته و یه چیزی آویزون بوده ازش:icon_pf (34): من به هوشت غبطه میخورم میلاد 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ کی گفتی؟من اینجاشو نفهمیده بودم فکر کردم دوستت دستبند سبز داشته و یه چیزی آویزون بوده ازش:icon_pf (34): منم فکر کردم از اون بچه سبزیا بود ولی باور نکردم اخه تبریز و از این خطر بازیا :4chsmu1::4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلامیکی دوهفته پیش که رفته بودم مرخصی با جمعی از دوستان زمان دانشجویی قراری گذاشتیم تا تجدید دیداری باشد وتجدید خاطرات! یخورده که باهم گشتیم رفتیم درقبرستانی که تبدیل به پارک شده نشستیم خب طبق فضای تمام پارکها جمعی از خانواده ها وپسران مجرد ودختران مجرد هرکدام بنا به دلخواهشان گوشه ای رو گرفته بودند درنزدیکی ما 5-6 پسر که معلوم بود دانشجو بودن ودوتا خانواده وجمعی از خانمهای پا به سن گذاشته ودوتا دختر جوون هم نشسته بودن یه نیم ساعتی بود که نشسته بودیم ومشغول صحبت بودیم که دیدم یهو یه پسر جوون با یه هندی کم تو دستش اومد نزدیکی ما وشروع کرد از همه فیلم گرفتن دوستم یخورده بیشتر از من اتیشی مزاج هستش وخواست به یارو بپره که من اشاره به شلوار سبز ودستبندی که مثل دم خروس از بغلش زده بود بیرون کردم ومانع از ادامه اعتراضش شدم همونجوری بیخیال نشستیم تا کار فیلم برداریش از کل افراد نزدیک ما تموم شد وگذاشت رفت ماهم یه ربع بعد گذاشتیم رفتیم بیرون وهرکدوم دنبال زندگیمون فقط بعد این دو سه هفته هنوز یه علامت سوال از فکر من بیرون نمیره این کارا چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ تهران بودي ؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چند روز پیش چند تا ازدوستای من می رفتم دانشگاه...بعد از کلاس با هم رفته بودن گردش. از نظر ظاهر هم مشکل خاصی نداشتن.یکی اومده و بهشون گیر داده که چرا بالای گردنت پیدا هست و چرا شال سرت کردی؟! خلاصه بردنشون ...بعد گفتن ازتون باید عکس بگیریم...!!! ازشون عکس گرفتن!!! 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااا....چه بیکارن ملت 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ گفتی اون یه نفر بود و شما چند نفر ؟ هیچی هم بهش نگفتین و گذاشتین بره ؟ :shame: لاقل یه خسته نباشید میگفتین خب ! 10 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا خوب حتما خیلی خوش تیپ بودین میخواسته با فیلمتون قیافه بگیره.... شایدم برای یه امر خیر میخواسته البته ممکنه برای حفظ امنیت ملی هم بوده باشه (واقعا خدا خیرشون بده) گشت نا محسوس نبوده؟؟؟؟ شایدم دوربین مخفی بوده وای چقدر فکر کردم مغزم خسته شد 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ چی بگه آدم... اینم یه مدل دیگه...:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ خدایا !!!!!1 دیگه کم مونده بیان تو دسشویی عمومی هم فیلمبرداری کنن.:confused: 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ :w127: فردا یه فیلم ازش میسازن تو 20:30 پخش میکنن که کی می گه تو ایران آزادی نیست؟ دختر و پسر در کنار هم جلو چشم مامان باباها(رابطه سالم)با هم حال می کنن کی می گه ایرانی ها خوشحال نیستن آزادی ندارن؟ ها یه چیز دیگه! سوژه می خواسته واسه پرونده سازی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده