ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ طرح واریزی یارانه 21.900 تومنی برای هر نفر مگه میتونی بخوری صبح می خوای بری سوسک آباد آقا دربست زبونم لال مستقیم می دادی 1000 تومان حالا 4000 تومن آقا چه خبره با اتوبوس 4 بلیط 100 تومن می دم سوار میشی آقا من بلیط ندارم 100 رو میدی یه نگاه اندر س اقا حالت خوشه میشه 2000 تومن نرسیده اردنگی پیاده گز میکنی و.. 6 لینک به دیدگاه
king_of_night 113 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی هم عالی.... یک بشر از اون روزی که من پامو گذاشتم اینجا....یه دانه...دیگه هم هیچ بشر مرا کاری نداره!! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بهشت برینه مگه شما ها همه خواستارش نبودین؟؟؟ یاد نیما دهقانی به خیر که می گفت تورم یک ، دو درصد رشد کرده((!)) گرانی سوی مردم پشت کرده((!!)) 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ رییس جمهور:قرار نیست قیمتها افزایش پیدا کنه.وقتی ما یارانه رو مستقیم به خود مردم یدیم هیچ تغییری را در قیمتها احساس نخواهند کرد. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بهشت برینه مگه شما ها همه خواستارش نبودین؟؟؟ یاد نیما دهقانی به خیر که می گفت تورم یک ، دو درصد رشد کرده((!)) گرانی سوی مردم پشت کرده((!!)) بنده از زمان حسابی و پیمان به بعد سیاست رو بوسیدذم تحویل شما دادم 1 لینک به دیدگاه
توت فرنگی 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ دولت منتخبرئیس جمهور مردمی.جمهوری اسلامی بیشتر از اینم انتطاری نمیره 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها هر چی عقده سیاسی دارین بریزین بیرون زود می خوایم تاپیکو ببندیم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوشه بندی ؟ پشت دریا شهریست که در آن خوشه بندی جرم است خبری نیست از آن مسخره بازی هایی که فقط بر سرِ این مردم بیچاره روا می دارند بام ها جایِ کبوترهایست که فقط گندمِ یارانه ای از دولتشان میگرند و جز آن ماه به ماه سهمیه ی نفت که بر جیب زنند و در آرامشِ محض با دلی سیر به فوّاره ی هوشِ بشری می نگرند پشت دریا شهریست که در آن مردُمش قبض نمی پردازند و نمی دانند قبضِ برق و گاز و آب یعنی چه! تورّم ، صفر حتی نیست و کمتر هست کسی اصلاً نمی داند تورّم چیست پشت دریا شهریست که در آن بانک ها از پسِ هر وام نمی گیرند سود و نگویند که اسلامیست بانک گرچه بانکِ من و تو هم زِ ما سود طلب دارد و هم صفّتِ آن اسلامیست و نزول از من و تو میگیرند پشت دریا شهریست که در آن هرچه بَد دیده ام اینجا ، دگر آنجا خوبیست قایقی خواهم ساخت خواهم انداخت به آب دور خواهم شد از این خاکِ غریب نه دُبی خواهم رفت نه سوئد یا کانادا همچنان خواهم راند قایقِ من موتوریست گرچه با سهمیه ی اندکِ سوخت ره به جایی نبرم هرکجا هستم باشم فقط اینجاست که نباید باشم آسمان مالم نیست پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمین مالم نیست همه شان سهمیه بندی شده اند سهمم کو؟ چشم ها رو شستم جور دیگر دیدم باز هم سود نداشت وای ، میترسم از امشب که بیاید در خواب آن عزیزم ، سهراب و بگوید که چرا شعر مرا دزدیدی و چُنینش کردی ، خندیدی بابد امشب بروم و چمدانی را که به اندازه ی پیراهنِ تنهایی من جا دارد بر دارم و به سمتی بروم که گم و گور شوم ... 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اینا همش واسه اینه که مردم دوچرخه سواری رو ترویج بدن چه خبره آخه؟ این همه ماشین ...مردم که پول اضافی داشته باشه میره ماشین میخره و راحت میشه و گنده منده....بله ز نیرو بود مرد را راستی درضمن توهین نکنید:w00: پستای مورد دار پاک شدند 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اینا همش واسه اینه که مردم دوچرخه سواری رو ترویج بدنچه خبره آخه؟ این همه ماشین ...مردم که پول اضافی داشته باشه میره ماشین میخره و راحت میشه و گنده منده....بله ز نیرو بود مرد را راستی درضمن توهین نکنید:w00: پستای مورد دار پاک شدند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کدوماشو پاک کردی لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کدوماشو پاک کردی زورش به من رسید:ws44: شعر نیما بود اون! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده