hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوب احساس خاصی نداشتم چون اون موقع نمدونست آدم نی خوابیده بودم خونه عموم بیدار شدم دیدم دختر عموم داره از اتاق داره میره بیرون فنگاهمم کرد دم در لبخند زد،بعد من گفتم خوب منم پاشم دیگه،بلند شدم دیدم دختر عموم رو تختش هنوز خواب....ه 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ تو تویه دنیای خودت بودی اونا اومدن...اره احتمالش زیاد بود میرفتم.. اینطوری بیشتر اذیت میشم خودم میدونم.... آره...الان تازه آواتارتو دیدم...آقا شرمنده...من کاری به جن ندارم...:banel_smiley_52: من توی دنیای خودم بودم ولی یه لحظه وجودشون رو به سخره گرفتم که نباید می گرفتم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوب احساس خاصی نداشتم چون اون موقع نمدونست آدم نیخوابیده بودم خونه عموم بیدار شدم دیدم دختر عموم داره از اتاق داره میره بیرون فنگاهمم کرد دم در لبخند زد،بعد من گفتم خوب منم پاشم دیگه،بلند شدم دیدم دختر عموم رو تختش هنوز خواب....ه :banel_smiley_52::banel_smiley_52: حتما از اون لبخندایی که javier bardem تو no country for old men می زد:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52:حتما از اون لبخندایی که javier bardem تو no country for old men می زد:banel_smiley_52: نمیدونی چه حسی داره 2تا آدم یه شکل ببینی :banel_smiley_52: پارسالم من تنها بودم تو خونه داشتم تست میزدم (ساعت 10شب بود)،که یه سری آزمون کپی شده بود تستهای یه صفحه رو که زدم دیدم تستی که خونده بودم با روان نویسی که کنارم بود (رنگ قرمز)تیک خورده گفتم هدا توهم زدی بس درس خوندی،چشمام رو بستم دوباره باز کردم دیدم شده 2تا:banel_smiley_52: گفتم بی خیال رنگ جزوه کپی کامل مشکیه،خودت کپی کردی....اما باز محل ندادم رفتم صفحه بعد رو بزنم دیدم شد 3تا قشنگ حس کردم یکی داره باهام بازی میکنه....منم بستمش اومدم از اتاقم بیرون هنوزم جرئت ندارم شبا تنها تو اتاقم بخوابم ،تخت خواهرمم اوردم تو اتاقم 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ راستی اینم یادم رفت بگم مصری ها برای ساخت اهرام علم ریاضی کشف کردن.. از جمع تفریق گرفته تا هندسه و محاسبه مساحت مثلثات و.. همین طور اختر شناسی نجوم... ادمای اون دوره خیلی باهوش بودن و خیلی عالم این دو حالت داره یا اینارو غیر بشر بشون یاد داده یا خودشون توانستن اگه حالت دوم باشه ساخت اهرام کمی معقول تر میشه فقط میمونه بلند کردن سنگهای چند تنی یه تیکه که نه با حیوان میشه تکون داد نه بوسیله میلیاردها انسان... 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ آره...الان تازه آواتارتو دیدم...آقا شرمنده...من کاری به جن ندارم...:banel_smiley_52: من توی دنیای خودم بودم ولی یه لحظه وجودشون رو به سخره گرفتم که نباید می گرفتم:banel_smiley_52: :w00: کوفت مگه اواتارم چه شه :banel_smiley_52:خودمم ترسیدم... دروخ گفتم اقا هم خودتی راسی یه چیزه ذیگه هم هست بعضیا مدلشون یعنی جنا بیشتر سراغشون میرن این پارانرمالم اگه ذیذه باشه اون دکتر به دختره میگه که این جن ازت خوشش اومذه میخواد ببردت الانم هدا همینطوریه جنا دوسش دارن ولی من تا حالا چیزی ندیدمو نشنیدم.... 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: الانم هدا همینطوریه جنا دوسش دارن ولی من تا حالا چیزی ندیدمو نشنیدم.... :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ اما یه چیزی که هست،همیشه آدم فکر میکنه اگه یه وقت جن ببینه از ترس سکته میزنه اما اکثر کسایی که دیدن میگن که اون لحظه یه جورایی خونسردی و نمیترسی منم همیشه فکرش برام ترسناکتر بود... العانم فکر نکنم اگه باز ببینم بترسم... 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ديگه کسي نظري نداره؟؟ نمینونم چنین چیزایی رو باور کنم.به نظرم هر چیزی که نسبت بهش شناخت کافی وجود نداشته باشه باعث ایجاد خرافه و باورهای غلط میشه 1 لینک به دیدگاه
rdnaser 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ ز فکر تفرقه باز آی تا شوی مجموع به حکم آنکه چو شد اهرمن سروش آمد لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا 2 بار جن دیدم. دیگه هر گز حاضر نیستم جن ببینم. واقعا هنوزم یادم میاد می خوام سکته کنم. ( ما تویه طالقان یه باغ و یه خونه داریم. یه شب که تنها جلو ی خونه رو به رویه باغ ایستاده بودم یه جن اومد به سمتم. منم جیغ کشیدمو چراغه نفتی که دستم بود رو طرفش پرت کردم.اونم یه با یه صدا مثه زوزه ی باد از سریع شروع کرد دویدن و ازم دور شد. خیلی سریع می دوید. یه چیزی حدود 400 کیلومتر در ساعت ) 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا 2 بار جن دیدم. دیگه هر گز حاضر نیستم جن ببینم. واقعا هنوزم یادم میاد می خوام سکته کنم. ( ما تویه طالقان یه باغ و یه خونه داریم. یه شب که تنها جلو ی خونه رو به رویه باغ ایستاده بودم یه جن اومد به سمتم. منم جیغ کشیدمو چراغه نفتی که دستم بود رو طرفش پرت کردم.اونم یه با یه صدا مثه زوزه ی باد از سریع شروع کرد دویدن و ازم دور شد. خیلی سریع می دوید. یه چیزی حدود 400 کیلومتر در ساعت ) جدي!؟ :banel_smiley_52: حالا از کجا مطمئني که جن بوده؟؟ 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جدي!؟ :banel_smiley_52: حالا از کجا مطمئني که جن بوده؟؟ مطمئنم. چون تو طالقان اونجایی که ما هستیم خیلی ها جن می بینن. قبلا هم قدیما یکی از اهالیه روستا با جن ها عروسی کرده بود . همه می دونن. اونی هم که من دیدم ادم نبود . چون سریع غیب شد. و پاهاشم مثه سم ( ثم ) اسب بود. 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ مطمئنم. چون تو طالقان اونجایی که ما هستیم خیلی ها جن می بینن. قبلا هم قدیما یکی از اهالیه روستا با جن ها عروسی کرده بود . همه می دونن. اونی هم که من دیدم ادم نبود . چون سریع غیب شد. و پاهاشم مثه سم ( ثم ) اسب بود. :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: :w58: :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شاخص بنده اون زمونا جن و انس در كنار هم زندگي ميكردن و بسياري از بناها از قبيل تخت جمشيد ، اهرام ثلاثه مصر و خونه ما توسط اجنه ساخته شدن لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا 2 بار جن دیدم. دیگه هر گز حاضر نیستم جن ببینم. واقعا هنوزم یادم میاد می خوام سکته کنم. ( ما تویه طالقان یه باغ و یه خونه داریم. یه شب که تنها جلو ی خونه رو به رویه باغ ایستاده بودم یه جن اومد به سمتم. منم جیغ کشیدمو چراغه نفتی که دستم بود رو طرفش پرت کردم.اونم یه با یه صدا مثه زوزه ی باد از سریع شروع کرد دویدن و ازم دور شد. خیلی سریع می دوید. یه چیزی حدود 400 کیلومتر در ساعت ) :ws28: مرسدس جن بوده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده